Paljoko seisontavirta -76 Yorkkeris?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Janappa, 8.10.2008.

  1. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Edelleen Yorkkerista hukkuu sähköt... melkeimpä kaikki tarkastettu, mut vikaa ei löydy...!?
    Paljoko pitäis kulua virtaa -76 New Yorkeris (tai muussa vastaavassa)... jos mitään ei pitäis olla päällä... paitsi kello... kuluttaako joku silti virtaa...?!?
    paljoko esim. sisävalojen ym. härpäkkeitten "pitäis" kuluttaa...?? :mad:
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Kyllä ne vähän kuluttaa. Esim oman Stratuksen kulutus pitäisi olla 5-35mA. En tiedä paljonko Yorkkerissa on "sallittu" määrä mutta tuossa vähän osviittaa.

    Maakaapeli irti ja mittari väliin.
     
  3. Jonssi

    Jonssi 3rd gear

    Juup... mittari väliin ja sit yks kerrallaan sulake irti, niin näkee mitkä härvelit kuluttaa sähköä. Saattaapi löytyä yks laite/osa-alue, joka sähkön kuluttaa sitten on hiukan helpompi kartoittaa ns. päälle jäävä sähkölaite..

    Tällaisia voipi olla sähköantenni, keskuslukitus, hälytttimet tai vaikkapa joku piiloon jäävä sisätilan valo tahi sen katkaisija, jolloin virran katoaminen voi olla satunaista...

    TheJonssi
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    Orkkiskunnossa sähköä ei kuulu kuluttaa muiden laitteiden kuin kellon silloin kun virta-avain on irti. Sekin kuluttaa niin vähän että ehjä akku ei käytännössä siitä tyhjene kuin ehkä talviseisokin aikana.

    Huono akku saattaa tyhjentyä ihan itsestään.

    Sitten nuo jälkiasenteiset poppikoneet ja hälärit yms. voi syödä virtaa. Nekin ainoastaan siinä määrin, että normaalikäytössä ei saisi ehjällä akulla olla ongelmia.
     
  5. Littlerocker

    Littlerocker 1st gear

    voipi purkaa myös laturin tai startin kautta runkoon... Mittari akun kaapelin väliin ja sulaketta irti yks kerrallaan niin selviää.
     

Kerro tästä muillekin!