Palovammoja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja asperiini, 11.3.2019.

 1. Rotten

  Rotten Gearhead

  Auton alla, & tehtaissa/ kova meteli, pajalla
   
 2. jariha

  jariha Double Gearhead

  kai sitä ny hitsatessa on palojälkiä tullu? harvoin tulee maskia käytettyä kun on lasit haitolla mutta avotossuissa kun hitsaa/ rälläköi tahtoo olla jalat kovilla ja sukat:D parivuotta sitten kun asentelin kaverille renkaita vanteille paloi käsikarvat ja parta lyheni sellasen 10cm;)
   
 3. valpas

  valpas Gearhead

  Mulla on sormus ollu vaimon hallussa jo kohta 50 vuotta. Siittä opin, kun kaveri laitto sormuksensa 70-luvun alussa laturin päässä kuumaks.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 4. valpas

  valpas Gearhead

  Keskipakovalussa on tuttuja, mutta se ei oo varmaan se valimo, jossa oot.
   
 5. valpas

  valpas Gearhead

  Tuommosia käytän aina hallilla (ilman narua olevia). Hitsatessa, rälläköidessä, ja aina muutenkin kolistellessa.
  http://tuotteet.etra.fi/fi/g2387179/korvatulppa-ear-express

  Työpaikkalääkäri otti kerran lähempään tarkasteluun, kun huomas kyynärtaipeessani erikoisia jälkiä. Hitsausroiskeet jäi usein siihen, ja aina joku kolo tuli.
   
 6. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Ei oo keskipakovalimo.
   

Kerro tästä muillekin!