Panssari Rod

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Roadrunner, 11.9.2004.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    No en ole mikään asiantuntia, mutta millä selität ne ruumismäärät, poltetut ja ammutut mitä leireiltä löydettiin... miksi kaasukammiot, tuskin syöpäläisten tappamiseen vaikka näin väitettiin.. pääkalloja, uuneja joissa ei varmasti leipää paistettu, kultahampaita... kyllä sitä "saippuaa" valmistettiin täydellä teholla.

    Vaikea on ymmärtää asiaa toisin, että olisivat olleet vain sijoitus paikkoja.
    Aluksi homma lähti perinteisellä niskalaukaus leikillä, sitten herrat totesivat että on hidasta homma, pistetään vauhtia asioihin... jne...
     
  2. jylhä

    jylhä 1st gear

    näin on kerrottu, mutta todistappa? sanoivatko intiaanit oikeasti ugh, vai onko sekin hollywoodin keksintöä...
     
  3. sampop

    sampop 1st gear

    Uusimmassa Kanavassa oli juttua noista Gulageista, ja niidenkin koko on aikalailla hämärän peitossa. Sotaolosuhteissa - varsinkin toisen maailmansodena mittakaavassa käydyn sodan olosuhteissa, on raatojen määrän laskeskelu ihan hakuammuntaa. Varsinkin kun materiaalia tuhottiin eri syistä eri puolilla varsin paljon.

    En silti ymmärrä miten joku ei hyväksy keskitysleirien olemassaoloa, ja niiden joukkotuhotarkoitusta. Minne ne juutalaiset esimerkiksi Saksasta hävisivät? Tai missä Puolan juutaliset piileskelevät vielä tänäkin päivänä. Valehtelevatko saksalaiset aikalaistodistajat?

    Toki paljon on propagandaa levitetty ja levitetään jakossakin, mutta kyllä natsismi ja erilaiset kommunismin versiot ovat lähtökohtaiesti aika vääristyneitä tulkintoja maailmasta ja yhteiskunnasta. Siksi en ymmärräkkään niiden ihailua taikka niiden tunnusten glorifiointia. Onhan se siistiä herättää huomiota, mutta sitä varten voi tuuvata vaikkapa pakoputket irti,.
     
  4. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Kun ei minun tarvitse mitään todisteita alkaa keräämään, eiköhän niitä ole roppakaupalla olemassa, ilman mitään propakandaa....
    Miten voi tällaisesta tulla vielä tänä päivänä eipäs juupas väittely ???
     
  5. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Ymmärrättehän että ei ole voitettujen mahdollisuudet olleet olleet kovin hyvät tapahtumien selvittelyssä, jos on haluttu edes jollain tavalla pelata mukana. On ollut pakko myötäillä. Ei ole nurnberg oikeudenkäynneissä tai muutenkaan ollut mitään fyysisiä todisteita vaan entistä hurjempia eloonjääneiden kertomuksia, jotka eivät ole kovin yhteneviä tai tosimaailman mukaisia. Ja siihenhän tässä pyrinkin kun on niin paljon todisteita että ihmisiä ei puutu, ja noi saippuajutut nyt voi jättää omaan arvoonsa, mitähän todisteita sillekin on, kirjat on pullollaan vieläkin hirveämpiä eloonjääneiden kertomuksia. Eilisen vainotuista on tullut tämän päivän vainoojia. Joka tapauksessa se on myönnettykin että luvut ovat liioteltuja vaikka "kuusi miljoonaa" onkin yleisesti käytössä. Lue nyt vaikka toi: http://kansallissosialismi.com/tarkastelussa2.htm

    En sitten ole mikään fanaatikko tai ko sivun fani, siellä on paljon sellaista kirjoitustyyliä mikä ei niin miellytä mutta myös ihan oikeita artikkeleita ja siteerauksia suomen kielellä. Ja en mitenkään väitä että tietäisin miten asiat oikeesti on mennyt, enkä etsi totuutta vaan haluan jättää oven auki myös toiselle kannalle enkä ainakaan ottaa faktana mitään mainstream-elokuvia. kyllä muuten on saksan kansa kärsinyt toisen maailmansodan jälkeen mielestäni jo ihan tarpeeksi.
     
  6. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Mutta yhtä lailla voidaan epäillä näitä arkistoja ja väitöksiä, en itsekkään kumoa mitään mutta nyt aletaan liikkua sellaisella aluella johon en välttämättä halua astua... kyllä näitä todistuksia on ollut puolin ja toisin + kasoittain valokuvia jotka ilmeisesti ovat väärennöksiä ( leireiltä ) + liittouman joukot jotka löysivät leirejä... tavattomasti on tehty töitä näiden "valheiden" eteen ????
     
  7. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Joo joo eihän kukaan ole niiden leirien olemassaoloa kiistänytkään, vaan kyse onkin nyt siitä ettei voida olettaa siellä tapahtuneen jotain tappokoneistoa tai saippuatehtailua, vaan ihan normaaleja vankileirejä. Väitätkö itse että kertoisit vain totuuden siihen mitään lisäämättä jos sua olis pidetty pari vuotta leirillä.
    Ja pointtina on se että mikä antaa juutalaisille yksinoikeuden kaivella ja muistuttaa sekä värittää noita toisen maailmansodan tapahtumia vielä tänä päivänä, eiköhän niillä ole jo ratsastettu. Se että hakaristi ja rautaristi tuo tavalliselle kaduntallaajalle mieleen pahat natsit on tämän ansiota, siitähän tässä oli kyse?
    Mut jätetään aihe, i agree :odroll:
     
  8. sampop

    sampop 1st gear

    Normaaleja vankileirejä?

    Lueppa vaikka Suomen lähihistoriaa aluksi, niin ymmärrät mitä ovat sodan "normaalit vankileirit".
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mistäs nyt vedit herneen nenään, johan mä aiemmin totesin että jengiä varmasti kuoli paljon jo pelkkään nälkään ja tauteihin ja kaltoinkohteluun, sitähän se varmaan oli suomen vankileireillä venäläisille ja punaisille. tätäkö ajoit takaa? En mä mitään puolustele että natsien vanki leirit olis ollu oikeutettuja tai lepokoteja.
     
  10. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Ylläoleva siis minä.
     
  11. sampop

    sampop 1st gear

    Juu, alkaa olla aika kaukana Rod&Customista...

    ...Ja niitä leirejä oli Suomessa ihan puolin ja toisin, noi valkoisten leirit on vaan olleet viimeaikoina enempi huomion kohteina. Mutta siis niiden leirien tarkoitus oli harventaminen, niinkuin vähän kaiken toiminnan sodassa yleensäkin.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin, sota itsessään on rikos, mitä sitä syyllisiä sen enempää osoittelemaan.
    Juu ei oo niin rod&kustomia :D
     
  13. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Taas tää heitti pihalle :x
     
  14. bbford

    bbford Gearhead


    Siis sun pontiac on SE Pontiac joka oli maalattu sotakoneväreihin?
    Ahvenanmaalla ihmiset veti herneet nenään,olikos se juttu mobilistissa?

    Nostan hattua,mahtava idea se maalaus!!!!! 8)
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  15. PARTNER

    PARTNER 1st gear

    Se on just se Pontiac.
    Liikuin yksin,Käyttäydyin asiallisesti ja pukeuduin siististi.Paikallinen kansa vain pelkäsi.(demilitarisoitu maakunta) vad är det? hakkors på bilen?? HITLER??kalla på en polis!!,till finkan sädan där!!
    Poliisi totesi ettei hakaristejä ole lailla kielletty vaikka ne on hänen omasta mielestäänkin on aika sopimattomat autossa.
    Paikallinen sanomalehti teki skandaalin käryisen artikkelin minusta ja autostani.
    Seuraavana kesänä mennessäni taas maarianhaminan cruisingiin olikin vastaanotto aivan toisenlaine kansan keskuudessa.
    Tapasin samalla reissulla Ahvenanmaalla asuvan entisen suomen ilmavoimien hävittäjälentäjän.Hän oli hermostunut Nya ålandin kirjoituksesta ja vienyt toimitukseen oikeaa tietoa suomen hakarististä (alunperin tullut suomeen ruotsista koko sinivalkoinen hakaristi).Maakuntalehti julkaisikin kattavan tutkielman hakarististä jonka ansiosta nyt Ahvenanmaalla asukkaat tietävät hyvin mikä hakaristi on.
    Tuli sellainen fiilis että olin saanut jotain aikaiseksi.Kaikki muutkin suomen maakunnat pitäisi saada sivistetyksi tässä asiassa.Miten sen vain tekisi asiallisesti.
    ÅÅlannissa se onnistui näin,vaikka en oikein edes ruotsia puhu.Kun en minä korvakoruja enkä korkokenkiäkään käytä.
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  16. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tähän on hyvä lopettaa tämän asian jauhanta.
    Pontiac kuulunee Rod & Custom osioon, mutta tuo muu ei.
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!