Pari vinkkiä Esko Rahkosen tarhasta Lahdessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Hannu_BA61, 7.6.2004.

  1. Ammala

    Ammala Gearhead

    Esko Rahkosen autokokoelma

    Ei ole omiin korviin kulkeutunut, mutta jos kulkeutuu, niin on varma, että tämä hyväntahtoinen joppari pysyy kaukana.
     
  2. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Hieno homma!!! 8)
     
  3. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Tuo tieto taisi helpottaa monen harrastajan oloa.Hieno homma todellakin :wink:
     
  4. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Kuulin tänään että pojat pitäis huutokaupan mahdollisesti kesällä ja ainakin puolet kalustosta lähtis kiertoon eli muutettais rahaksi. Tietääkö joku tarkemmin?

    Eli onko syytä lähteä pankkiin rahaa kerjäämään???
     
  5. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Tuo huutokauppatieto helpottanee monia, voi ostaa mieleisensä itse määräämäänsä hintaan (mikäli pohjahintoja ei ole).

    Jos tuo tapahtuu, niin pitää kyllä olla paikalla.
     
  6. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    samat sävelet..
     
  7. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    jee virtuaaliaikeita, mäkin tuun.........

    Ihan oikeesti voisin tullakin, jos hintataso on kohdallaan niin
    aika moni saa projektia pihaan ja talliin.

    ja vielä ehkä hieman askarruttaa homman hallinta, kun moni
    auto on kone irrallaan ym. Tarkoitan että jos ostaa auton, niin
    mikähän niistä moottoreista huudettaisiin siihen joukkoon tms.

    mutta eniwei rodikanta nousuun eskon romuilla!!!
     
  8. Ammala

    Ammala Gearhead

    Mistähän tällaiset huhut lähtevät kiertämään ?

    En (emme) ainakaan vielä ole pitämässä minkäänlaista huutokauppaa, joten suitsikaahan hoppianne hiukan. Ensin inventoidaan, puristetaan selkeä romu alta pois.

    Privaviestejä voi lähettää ja sähköpostia tietty.
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Muistakaa että yhden romu on toisen aarre... :wink:

    Jopa aivan ikiwanha ruosteenruskea auton osa saattaa kiinnostaa joitain omituisia ukkeleita.
     
  10. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Sitä tavaraa on paljon, siis PALJON. Jos jokaiselle "aarteelle" alkaa etsiä tarvitsijaa, hommaa riittää vielä seuraavillekin sukupolville. Ei sitä millään huutokaupalla selvitetä. Prässi vaan tontille ja kuona sulattamoon hyvällä omallatunnolla.
     
  11. Ammala

    Ammala Gearhead

    Isäni Esko hyväntahoisuuksissaan osti tarhaansa myös pelkkää romua. Paikalla alkoi näkyä 80-luvun ruostuneita japseja tuosta 90-luvun alusta alkaen.

    Tarkoitus siis on ensin inventoida ja kuskata selkeä romu pois. Olen itsekin sen verran roddari ja mobilisti, että jotain näistä tiedän. Huutokauppaa voidaan jossain vaiheessa ajatella ja ehkä myöhemmin penkojaisia tarkoin määrättynä ajankohtana. Pari huutokauppaa, parit penkojaiset niin se on sitten siinä. Ei kaikelle voi löytää tarvisijaa.

    Ulkomaillekin aiomme tavaraa kaupata, Suomi kun on tässä kohtaa liian pieni maa.

    T Tarmo
     
  12. soossi

    soossi 1st gear

    Ei kai sentään paalaamoon ? Kyllähän nyt sentään ymmärrätte että nuokin "80-luvun romut" ovat 50 vuoden päästä todella arvokkaita. Lisäksi niistä saa hyviä varaosia koska ainakin meillä täällä Pornaisissa on vielä paljon 80 luvun japseja talviautoina, ei Rahkosen kaltainen asiantuntija olisi hankkinut mitään niin arvotonta että se kannattaisi hävittää paaliin. Mikä kiire niistä nyt on eroon päästä kyllä hyvä tavara laanilla säilyy seuraavatkin vuosikymmenet ja arvo vain nousee...

    Ei ainakaan ulkomaille saa mitään myydä. Se on häpeäksi tulevia mobilisteja ajatellen.

    t. Soossi
     
  13. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Tarjotkaa hyvät ihmiset riihikuivaa rahaa niistä ruosteisista 80-luvun japseista niin saattavat ehkä välttää paalaamotuomion..?
    Ei tuo pelkkä säilyttäminenkään tietääkseni ole nyt niin varmaa sijoitustoimintaa että sen takia tarttis puhdasta japaninruostetta säilöä vuosikaudet jotain mahdollista tulevaisuuden romuhamsteria varten, joka ei kuitenkaan sitten maksaisi niistä mitään..?!
    :poff:
    Hienoa silti että asiassa kuunnellaan alan harrastajia joten nyt on harrastajilla se näytön paikka että löytyykö oikeasti maksajia vanhoille raadoille vai onko se pelkkää nettipuhetta että osien ja projektien perään huudellaan..!
    :wink:

    Kaikki kunnia kuitenkin Eskon kaukokatseisuudelle ja omistautumiselle näihin vanhoihin ajoneuvoihin! R.I.P.
    :odroll:
     
  14. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Tavarasta suuri(n?) osa on taivasalla ja maahan uppoamassa, ei ne siellä pitkään säily. Ja tietääkseni paikka on ollut ympäristölautakunnan tms. hampaissa, eli tyhjentäminen on jossakin vaiheessa edessä.

    Ja mä en oo mikään viherpiiperö enkä autojenvihaaja vaan jo parikymmentä vuotta vanhoja autoja harrastanut, mut silti kannatan laanin tyhjentämistä. Omin silmin oon paikan nähnyt, ja mun mielestä nyt on aika toimia nyt ja korjata käyttökelpoinen tavara parempaan talteen. 50 tai edes 20 vuoden kuluttua ei millään ulkovarastossa olevalla tavaralla oo mitään arvoa.
     
  15. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Katselin jonkun Od:n käyttäjän galleriaa klaanilta ja pakko sanoa, Rahkonen oli edelläkävijä. Takatuuppari Skodia, fastback Cherryjä, 4d ja stw sata-amppeereja. Perinteisten brittisporttien ja amerikanrautojen lisäksi erikoispainoksia kansanmalleista, joista joskus tulee haluttuja. Lonkalta heittäisin, että kaikki japsit ja eurot, joissa on kromipuskurit, alkaa olla siinä hilkulla, että joku ne huolii. Puhumattakaan niistä olympia-Checkereistä. Karmeita paskojahan ne on, mutta jos ne menee paaliin, niin kukaan ei koskaan voi tehdä niistä autoa. Toivon että perikunta jaksaa nähdä vaivaa kaluston suhteen. Mutta se tärkein: Kunnia Esko Rahkosen muistolle ja osanottoni omaisille.
     
  16. Ammala

    Ammala Gearhead

    No kyllähän minä säästäisin kaiken vaikka maailman tappiin jos sellaiseen olisi resursseja. Toki isäni muistoksi ja muutenkin aion pitää pari autoa ja ehkä pistää sen Dodge Polaran -60 kuntoon jolla vähän aikaa ajelin nuoruudessani vuonna 1980.

    Tarmo
     
  17. Ammala

    Ammala Gearhead

  18. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    Miten mahtaa olla, onko "kirpputori" meiningillä toimivat penkojaiset vielä vaihtoehtolistalla? Tuossa toisessa laania käsittelevässä topicissa taisi sellaisiakin ideoita lennellä.
     
  19. Ammala

    Ammala Gearhead

    Penkojaiset

    Kirpputorimeininki saattaa olla paras. Huutokaupasta ei oikein tule mitään koska kohteita on niin paljon.
     
  20. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    Jepjep, milloinhan moinen lie mahollista järjestää :odroll: siitä täytyy sitten pitää kunnolla ääntä että kaikki halukkaat tulijat varmasti saavat tiedot korviinsa. Järjestämiseen tarvittavia apuvoimia luulis riittävän jos sellaisia tarvitaan :wink:
     

Kerro tästä muillekin!