Pekka Leinon rakentama corvette

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja maseankka, 13.9.2023.

  1. maseankka

    maseankka 1st gear

    Tervehdys.
    Olen tässä suunnitellut tehdä P. Leinon legendaarisesta corvettesta pienoismallin sellaisena kuin se 80-luvulla erikoismaalattuna oli.
    Kiinnostaisi kovasti tietää, missäpäin se nykyään majailee, sekä onko se "tarkoin varjeltu salaisuus" vai voisiko sitä käydä katsomassa yksityiskohtien varmentamiseksi. Veekasin ne -83 numerot olen jo hankkinut, joissa se esitelty, mutta...
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Käsittääkseni on ollutkin Liedossa jo vuosia.
     
    MadMike tykkää tästä.
  4. esmi

    esmi Gearhead

    Lahes ja Heinolassa muutaman kerran tänä kesänä tullut bongattua liikenteessä.
     
  5. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Nykykunto (väriä myöten) on vaan melko kaukana siitä, mitä "Street Shuttle" oli aikoinaan, kun sitä lehdissä ja näyttelyissä esiteltiin.
     
  6. esmi

    esmi Gearhead

    Juu,ei ole enää niin hieno. Tuli tänään taas vastaan Lahes Lahdenkadulla joskus klo 11 aikoihin.
     
    juko7 tykkää tästä.
  7. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Korimuutokset lienee edelleen samat, maalaus ja tekniikka vaihtunut. Ja pakoutkisto vissiin. Vesivehmaalla otin muutaman kuvan autosta ja asiaa fiilistelin.
     
  8. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Yorcci. Sun vette savuttaa:

    [​IMG]
    Onko se rikki?
     
  9. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Niin kuulemma tekee. Toi savuttaminen on vähän satunnaista, niin en jaksa murehtia moisesta. Ei kuitenkaan syö öljyä, vaikka voisi luulla, että ohjurinkumit on entiset. Ongelma lienee rengaskulmissa, kun tälle kesälle piti jo vaihtaa renkaat, vaikka taakse tuli keväällä uudet.
     
  10. Mac69

    Mac69 1st gear

    Lahden Kärkkäisen parkkipaikalla tänään nähty..
     
  11. jusi99

    jusi99 Gearhead

    Sääli että pilattu, olisi pitänyt säilyttää orkkis maalaus ja henki. Sillä arvo olisi pysynyt. Nyt vähän tuning mosse. Me jotka muistetaan kaivarista, ollaan katoava luonnonvara. Eikä "kukaan" enään "meistä" halua lisää kalustoa talliin. Omissa romuissa on ihan tarpeeksi riesaa.
     
    MadMike ja juko7 tykkäävät tästä.
  12. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Teinipoikana tuli ihmeteltyä V8-lehden jutuista sitä työn määrää ja laatua tähän Vetteen. Omin silmin ei pohjanmaalta lähdetty niin vain katsomaan edes näyttelyihin silloin. Harmitellut et hukkasin ne numerot 90-luvulla, ja divareista ei ole löytynyt. Scannattunakin kelpaisi, jos joltain apuja.
     
  13. grantorino

    grantorino Gearhead

    Tuosta Corveten maalauksesta sen verran, näyttävä punamusta raidoitettu "street shuttle" show maalaus vaihtui Pekan itsensä toimesta koko mustaksi vielä hänen omistus aikanaan ennen myyntiä. Liekö kärsinyt jotain vaurioita.
     
    MadMike tykkää tästä.
  14. MadMike

    MadMike Gearhead

    Pekka sen itse Mantorpissa pilasi vetämällä mutkaradalla hiekalle kun oli enemmän intoa kuin taitoa tekemisessä radalla. Kjelle ehti kuvaamaan episodin Power Magazineen ja siitä tuli sitten vähän eripuraa. Noh vituttaahan tuo jos ei osaa rattia kääntää ja alustaa säätää, tälleen GT3 Competiton Viperia kauden päätteeksi voittajaksi leiponeen kokemuksella mutta kantapään kautta itsekin opittu.
     
    grantorino tykkää tästä.
  15. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!