Penkin muutos vanissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja dodgeman, 27.5.2017.

 1. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  vaniin on muutoskatsastettu eteen kuljettajan ja apparin penkin väliin yksi lisäpaikka ( konttorin koneella lukee: 2 paikkaa kuljettajan vieressä, rek otteessa lukee 2 paikkaa) tuo keskipenkki on niin ahdas että siinä ei istu erkkikään, tai jos istuu niin on tosi pieni erkki :) haluaisin muuttaa tuon keskipenkin kuljettajan taakse, silloin siinä olisi mukavampi istua ja pöydän saisi omalle paikalleen. Kävin konttorilta asiaa tiedustelemassa niin ei käy, kysyin etttä miksi niin sanoi että vuoden 98 jälkeen ei ole saanut muuttaa, mitä sitten tarkoittaakin. Mikähän tässäkin nyt ahdistaa kun paikkaluku pysyisi kuitenkin samana. Olisiko jollain tiedossa Trafissa ketään henkilöä kuka tietää näistä asioista ja pykälistä.
   
 2. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Mites kun maastureissa saa keskimmäinen istuin olla oliko 40cm taaempana
  Onnistuuko sillä pykälällä
   
 3. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Eipä niitä saa enää muutella. Pakussa niiden penkkien pitää olla samalla linjalla ja kuskin penkin takapuoli katsotaan jo tavaratilaksi.
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Tosta ihan samasta piti täällä tapella jo 80-luvun alussa... On tää sarvikuonojen maa. Eikö siihen joku pelastus ollu, muistelen? Jollain opilla sain itekin pidettyä sen keskipenkin taempana.
   
 5. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Ei sitä keskipenkkiä ole ennenkään saanut kuljettajan taakse muuttaa. Se on tavaratilaa.
  Mutta joku senttimäärä oli, mitä sai poiketa linjasta etupenkkien kanssa. Joku paremmin muistava voi kertoa mitankin.
  Penkkiä ei kuitenkaan kannata poistaa. Sitä ei enää ikinä siihen takaisin saa. Näin ainakin ennen.

  Itse siirtäisin sen verran taaemmaksi, että jää jonkun näköinen jalkatila, enkä puhuisi kellekään mitään. :)
  Niin ja jos siihen pöydän haluaa, niin vaihtaa keskipenkiksi esim. Pontiac Transportin jonkun takapenkeistä.
  Erillispenkkejä, joista selkänoja eteen kaatamalla tulee pöytä jossa on mukitelineet/syvennyksetkin.
   
  Muokattu: 28.5.2017
 6. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Keskipenkki sai olla 40cm taaempana, no se on jo. No on siellä tavaratilassa neljälle jo muutenkin paikat. Kiitos kaikille vastauksista, lienee parasta vain odotella jospa toi järjetön pykälä viidakko joskus vähän harvenis.
   
 7. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Elä pidätä hengitystä..
   
 8. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Jostain vuosimallista, olisko sitten 98 pitää olla todistukset penkkien kiinnityksista ja turvavöiden kiinnityspisteistä. Autoverovapaaseen pakuun ei saa muuttaa mitään penkkejä taakse, verot maksamalla saa penkkejä em vaatimukset täyttämällä kantavuuden rajoissa mutta samalla dieselvero pomppaa henkilöautotasoon. C kortilliseen saa mun käsityksen mukaan myös penkkejä kunhan täyttävät vaatimukset. Eli joku noita pajoja tekemään mitkä muuttaa sprintereitä "matkailuautoiksi" niin onnistunee teknisesti ja rahalisesti taas tuskin mitään järkeä.
   
 9. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Kyseessä b kortilla ajettava bensa paku, 90 malli. Kiitos vastauksista, tekemätön paikka tää on.
   
 10. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Olen kehitellyt asiaa, laki ei vissiin osaa määrittää kuinka pitkät kiskot penkissä saa olla :):)
   
  Saetkae tykkää tästä.
 11. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Ei pidä paikkaansa toi samassa linjassa vaan se 40cm taaempana ja vuosimalli oli mahdollisesti 98 tai 96. Dodgemanille sama jutska 40cm max määrä taaempana. Ei auta pitkät kiskot :confused: . On sitten omakohtaista tietoa koska aikoinaan kun likat oli pieniä niin leimasin sen keskipenkin akan G-20 verovapaaseen vaniin.
  Kaverit on leimannut muutaman vanin jo henkilöautoksi ja vero reilu 500€. Meidän vani on muuttumassa myös henkilöautoksi kunhan saan aikaiseksi. Niin ja jos on G-30 jollain niin mun G-30 on 8-hengen kuorma-auto :) Normi GM sohva penkeillä. Tarttis vaan käyttää sekin leimalla mutta kun noita projekteja on liikaa. Tai eihän niitä liikaa ole mutta aika ja raha on rajallista...............
  Ai niin kuka nyt tiisselillä ajaa :):):):):):):p:p
   
 12. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Ok, täytyy keksiä jotain muuta:(
   
 13. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  No mites jos ton sais henkilöautoks, silloin sais vissiin muutella noita penkkejä mutta kuinkas toi käyttövero ja vakuutusmaksut, nehän varmaan laskee :D:D
   
 14. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Veroihin tulee pieniä muutoksia. Pitääs kysäistä kaveriilta. Mulla toi henkilöautoksi katsastus on helppo homma kun on noi G-30 penkit valmiina. Ne kun sattuu olemaan pikaliittimillä kiinni ja vyöt on penkeissä olevat lannevyöt. Noihin vöihin on vanhemmissa (en muista vuosimallia) helpotus jos ei oo alkuperäisiä vöiden paikkoja seinällä niin riittää lannevyöt.
   
 15. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Ok, kysy, kait vakuutusmaksutkin jotenkin muuttuu.
   

Kerro tästä muillekin!