Peruskorjattu kampiakseli usa:sta, uskaltaako?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja saresks, 15.9.2016.

  1. saresks

    saresks Gearhead

    http://www.cleggengine.com/64-67-oldsmobile-330-5-4l-v8-crankshaft-kit.html

    Vissiin ihan elävän ihmisen kanssa tuosta tsättäilin ja sanoi, että moinen löytyy. En tällaista "pahamaineista" remanufactured-aksilaa harkitsisi, mutta tuntuu 330 Oldsin takokampurat kadonneen muualta maailmasta..

    Onkos siis joku peruskorjattuja USA-akseleita onnistuneesti hankkinut ja tuliko mitä piti ja oliko soiva peli?
     
  2. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tossa ei sanota että se olisi takoakseli, ellei nuo osanumerot sitten yksiselitteisesti niin kerro.

    Se että sieltä joku tsättäilee ei vielä tarkota että ne on ikinä ees nähny kampiakselia, paitti ehkä postilaatikon jalkana.
     
  3. Achti

    Achti Gearhead

    Harvassa on kuin kanan hampaat. Ite löysin kerran suomesta peräti yhden... Jos meren takaa tilaat, tilaa samalla vetolevy. Siihenhän ei muistaakseni käy esim 350 vetolevy kun on reiät eri jaolla
     

Kerro tästä muillekin!