Peruskorjattu kampiakseli usa:sta, uskaltaako?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja saresks, 15.9.2016.

 1. saresks

  saresks Gearhead

  http://www.cleggengine.com/64-67-oldsmobile-330-5-4l-v8-crankshaft-kit.html

  Vissiin ihan elävän ihmisen kanssa tuosta tsättäilin ja sanoi, että moinen löytyy. En tällaista "pahamaineista" remanufactured-aksilaa harkitsisi, mutta tuntuu 330 Oldsin takokampurat kadonneen muualta maailmasta..

  Onkos siis joku peruskorjattuja USA-akseleita onnistuneesti hankkinut ja tuliko mitä piti ja oliko soiva peli?
   
 2. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Tossa ei sanota että se olisi takoakseli, ellei nuo osanumerot sitten yksiselitteisesti niin kerro.

  Se että sieltä joku tsättäilee ei vielä tarkota että ne on ikinä ees nähny kampiakselia, paitti ehkä postilaatikon jalkana.
   
 3. Achti

  Achti 3rd gear

  Harvassa on kuin kanan hampaat. Ite löysin kerran suomesta peräti yhden... Jos meren takaa tilaat, tilaa samalla vetolevy. Siihenhän ei muistaakseni käy esim 350 vetolevy kun on reiät eri jaolla
   

Kerro tästä muillekin!