Peruttu: October Swap Meet Tampere (ent: Keitäs Tampereella swapissa?)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja harri60, 29.3.2007.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tulipa käytyä ja ihan mutkan kautta. Pe aamuna lähdin kotoa 05.40 ja nyt jo takas. Mittariin tuli 1454 kilsaa.
     
  2. MRKM

    MRKM Gearhead

    Tulipa käytyä. Ilman turhia mutkitteluja. Lähtö klo: 04:45 takasin kotipihassa 20:30
     
  3. raggar

    raggar Gearhead

  4. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän nuo näkyy kun asetukset laitettu oikein.
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ei tulis lähdettyä kyllä yhtään kauemmas myymään... olis mukavampaa kun myyjillekin portit aukeais edes tunnin myöhemmin. ei nappaa tuo aikainen herääminen. edellisilta menee kuitenkin aina myytävien "arvo"tavaroiden asettelussa peräkärriin. jaksais sitte illalla tuhlata niitä swappitienestejäkin -toisaalta sitte seurauksena olis sunnuntaina VIELÄ raskaampi kanuuna. mutta kyllä oli taas hauska viikonloppu.
     
  6. DX

    DX Double Gearhead

    Kyllähän meidän ryhmä löysi kaikenlaista harrasteprojekteja eteenpäin vievää tarpeellista tavaraa,
    mallikohtaista vannetta, maskia, listaa ja re85 kaasarikokeiluaihiota jne., useimpia näistä ei olisi saanut kaupasta edes reproina,
    että isosti kiitosta kaikille myyjille tasapuolisesti.

    kevväällä taas
     
  7. pas2

    pas2 Gearhead

    Löytyihän sieltä kaikkea, vaikka yks löytö ehti mennä ohi ku hörisin ^noitten kanssa. Toi agraarikulttuurin jäänne kyl vähän ahistaa siinä tapahtumassa, liekö järjestäjät niin vanhoja etteivät saa yöllä nukuttua vai muuten vaan pitää "herätä lypsylle". Joo. Itte en taaskaan ehtiny kasiksi paikalle, ei vaan jaksanut nousta ekaan kellonsoittoon. Jos ko sitte winter swappiin seittemäksi :rotfl:
     
  8. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    ei löytyny mitään ostettavaa, mutta joku teki "löydön".
    pölli kulkuvälineen vanteesta keskikupin. prkl.
     
  9. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Mukava tapahtumahan oli taas kerran, vaikkei mitää eritysitä löytynytkään kun ei ollu hakusessakaan.
    Se jäi hieman harmittaman että ns. harrasteparkissa suurin osa 2000-luvun mondeoo, vectraa, korollaa tms tavallisia tötteröitä. Parkkitilasta ei kuitenkaan mitään pulaa kun sivulle ajattivat. Tuntui ainakin silloin että vartavasten ei kannattanut tihkusateessa slickseillä lipsutella paikalle, no se on kyllä ihan oma moka....
     
  10. capri30S

    capri30S 1st gear

    Joo, se lievästi ketutti kun itse saapui paikalle ennen kahdeksaa siistillä, varta vasten pestyllä ja siivotulla harrastejenkillä, niin ohjattiin sivuparkkikselle, edestä v70 volvo etuparkkiin ja takaa corolla etuparkkikselle. Että jos tätä joku tampereen fyyran ihminen lukee, niin tosta asiasta vois ottaa opiksi, olis aika näyttävän näköinen se etuparkkis kun olis harrasteautoja vaan siinä..
     
  11. pontso

    pontso Gearhead

    ne pipopäät harrastaa vaan niitä nyky lootia ja ladoja ja ei ymmärrä muusta
     
  12. kontra

    kontra Gearhead

    Hotrod-, Drag Race- ja Hylätyt Huoltoasemat-kalentereita myytiin kahden ihmsen voimin minkä kerettiin! Kiitos kaikille "tontilla" käyneille uusille ja vanhoille tuttavuuksille!!
    Hylätyt Huoltoasemat-kalenteri aiheutti mielenkiintoisia kontakteja sekä lukuisia vihjetä uusista hylätyistä huoltiksista. Ne täytyy käydä kuvaamassa heti kun on siihen mahdollisuus! Seuraava myyntitapahtuma on vielä mietinnässä mutta pysykää kanavalla...

    Itse kerkesin nukkumaan swapia edellisenä yönä peräti kaksi tuntia ja päivä menikin hieman "unessa". Mutta ei se mitään. Omia valintoja on elämä täynnä...

    http://www.facebook.com/pages/Hotrodkal ... 8416279398
     
  13. impala67

    impala67 Double Gearhead

    se vaan on edelleen fakta että kerho järkkää swapin täysin talkoovoimin, ja liikenteenohjaus muistaakseni tulee teivon raviradan puolesta (?), joten tapahtuman mahdollistamiseksi ylipäänsä ei ole ylimääräistä parkkisvääpeliä irroitettavissa. tosin voisihan sen etuparkkiksen eteen laittaa vaikka pahvilapun "varattu harrasteautoille", vaikkei sitä mitenkään voi valvoakaan.

    Mielestäni on hienoa että tämä tapahtuma on säilynyt koko lailla kippovapaana, vaikkei niiden myyntiä mitenkään rajoitetakaan. kippomyyjät vaan tietää sen ettei kantsi tulla arabioita esittelemään tähän tapahtumaan. tulipa seurattua yhden kippokauppiaan päivää siinä sivussa, en usko että kovin montaa kauppaa tuli tehneeksi päivän aikana.
     
  14. Qjet

    Qjet 1st gear

    Hieno tapahtuma taas tälläkin kertaa. Kiitokset järjestäjille,myyjille ja kanssaihmisille ! Ajoneuvonkin sai parkkiin lähelle porttia, kun ajoissa saapui paikalle. Siinä pari prinsiippiä yleensäkin swapeihin : parkki ja taiminki...
     
  15. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    Ensimmäistä kertaa tulossa myymään:) Jee!! Mahtavan komeeta keliäkin luvattu! Tervetulloo tinkimään sinisen servoletin tykö :argue: Hienoja käytettyjä ja jokusia aivan uusia osia mukana :poff:

    HYVÄ KEIKYÄ!
     
  16. M

    M Gearhead

    Mä en vielä uskaltaisi 23. pvän säätä ennustaa tässä vaiheessa.
     
  17. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  18. harri60

    harri60 Gearhead

    Vaikka mitään ostettavaa ei olisikaan, niin onhan tuolla käytävä tapaamassa tuttuja. Aina on tullu kuitenkin kannettua jotain "tarpeellista" kotia.
     
  19. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Tullaan taasen myymään OLDS & RACE tavaraa.

    Paikat olivatkin jo varattuja.

    Näillä näkymin en olekkaan kuin turistina. :(
     
  20. Lavakulkine

    Lavakulkine 3rd gear

    Kyllä taas kaikki aarteet pakataan ja kaupustelua tiedossa...:)
     

Kerro tästä muillekin!