Phantom Grip perän lukko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja mielikuva, 16.12.2007.

  1. mielikuva

    mielikuva 1st gear

  2. ford59

    ford59 1st gear

    Ilmeisesti toimii tai pitäisi toimia näin: tungetaan alkuperäisten tasaus rattaiden väliin. Murkulasta läpimenevä keskitappi paisuttaa lukkoa joka taas työntää rattaat murikan seiniä vasten jolloin rattaiden ja kuoren välinen kitka tekee lukon.
    Olipas hankala selittää, mutta ei tosta muutakaan keksi..
     
  3. weba

    weba 3rd gear

    Melkein kuten ford59 sanoi, koostuvat kahdesta metallilevystä joiden välissä 4 jousta, jouset painavat levyjä rattaita vasten ja niin edelleen...
     
  4. ford59

    ford59 1st gear

    täyskaasu kiihdytyksessä tulee tämä tapin paisuttava vaikutus, ainakin mainokset sanoivat että kunnon vedolla 100% lukko. Ei vissiinkään mikään maailmaa mullistava, kun tarjotaan vain pieniin autoihin. Rauta silppua voi hieman öljyyn kertyä kun toimii rauta rautaa vasten.
     
  5. eski

    eski 1st gear

    Ei mitenkään korvaa oikeata lukkoa. Eli vähän sellainen köyhän miehen malli. Ja pitää muistaa että öljyä kun on laatikossa niin jousien pitää puristaa tosi kovaa koska kyllä sitä öljyä on tuon phantomin välissä.

    Jos oikean lukon haluaa niin tuolta kattelisin: http://www.quaife.co.uk/

    Suomessa oleva edustaja ei ole n. viikossa ainakaan vastannu kun olen kysellyt mutta näyttää että tuolta voi suoraan myös tilata.
     

Kerro tästä muillekin!