Pick Nick 2003 kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Otto, 3.8.2003.

  1. S.A

    S.A 1st gear

    Joo, mutta ikävä kyllä sielä oli noita levikemuovikoslia sielä ihan peräällä, ite kyllä käänsin katseet siihen 56' 454 Letukkaan....:smile:
    Enivei, tänä vuonna ei sentään ollu Opel Clubin ostastoa tuola nurmella :grin:
     
  2. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

    Lauantaina lähdettii karkkilaan päin yövyttii siellä, sunnutai aamuna forssaan, sieltä yyterin kauttaa takaisin raumalle. Kilometrejä tuli 560, joten ei 350tunnu yhtään missään :lol:

    Ja oli muuten tosi harraste tuuning siel nurmiparkis, c ascona takaspoilerilla. Sit siel oli joku vakio pt cruiser, eiks niitä vois jättää sielt pois?
     
  3. cuda 65

    cuda 65 Gearhead

    Paras oli spoilerilla varustettu LADA
     
  4. bbford

    bbford Gearhead

    Ja KAIKKI ne 112 piilofarmia olis voinut kans pistää sinne ulos kans....


    Mahtavia autoja oli,varsinkin Mopar osastolla ollut hopea ´67-68 Barracuda Notchback(?) Hemillä oli todella tyylikäs.
     
  5. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    Jep,Jep,
    mahtava reissu tosiaan. Pyörähdettin Salon bluesien kautta Somerolle ja sieltä aamulla Forssaan. Huomattiin vasta Somerolla, että teltta ja makkarat oli unohdettu kotiin, mutta eihän sitä hyvässä porukassa muutenkaan jouda nukkumaan, joten ei se menoa haitannut.
    Käkkylä sai kenkää n. 700 km, eikä mitään ongelmia ilmennyt.
     
  6. ManRay

    ManRay 1st gear

  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Olikos sun avokas parkissa siinä aika lähellä sitä lampea ja tuomarien arvostelu/palkintojenjakomestaa? Olis varmaan pitäny tulla turisemaan, meidän seurueen 60 Flättärit oli parkissa siinä ihan vieressä
     
  8. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Mukavaa oli ja hienoja autoja. Erityisesti mieltä lämmitti nähdä välikoppa RS2000 museokatsastettuna. Kiitettävän vähän oli jumps jumps basso kalustoa europarkissakin. Toisaalta tuntui siltä että olisin voinut parkkeerata saabismin nurmikollekin. Enemmän se on harrasteauto kuin joku rötösfarmi tai liekitetty pt-cruiser, tai no ainakin mun mielestä. :smile: Ymmärrän että europeleille on oma nurkka mutta voisko sitä millään kuvitella järjestettävän vaikka toiseen päähän nurtsia. Eihän sinne silti tarvisi päästää kaikkia muovidatsuneita, rajais vaikka vuosimallilla tai edes vuosikymmenellä.

    Romutoriltakin tarttui jotain mukaan. Toivottavasti saab/vdo lämpömittari toimii luotettavammin kuin bilteman tekele. Ainakin se näyttää paremmalta. :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tero_S 2003-08-04 14:41 ]</font>
     
  9. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

  10. Jake

    Jake Gearhead

    Oli hieno tapahtuma, vaikka aamulla alkoikin satamaan juuri kun kyltissä luki Forssa 5...
    Onneksi keli parani nopeasti. Autoja oli kiitettävästi, kuviakin tuli otettua melkein pari sataa. Aspenillekkin oli ensimmäinen kerta Forssassa, vaikka kotimatkalla alkoikin kone naputtamaan ja kuulo on vieläkin poissa. Sillä 200 km moottorilevyillä,alumiinisisustalla ja 4,3:1 perävälityksellä varustetulla autolla koneen huutaessa satasen vauhdissa 3500 kierrosta on sellainen kokemus, että ainakin tietää ajaneensa.
     
  11. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Hyvä viikonloppu takana,paitsi että sain Forssassa auringonpistoksen jonka seurauksena eilinen ilta ja aamupäivä tuli vietettyä n.39 asteen kuumeessa..mutta kyllä tää tästä. Cädi toimi taas mainiosti eikä enää mennyt bensansuodatin tukkoon,eli voidaan olettaa tankin puhdistuksen onnistuneen.
     
  12. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    No niin, nyt on omiakin kuvia ylhäällä.. Eli osoitteesta http://www.terrorizerz.com löytyy reilut sata kuvaa Forssasta..

    Galleria on nopeasti kasattu, eli siellä saattaa olla pari bugia.. Ainakin ne next previous yms. nuolet tuppasivat hukkumaan ladatessa.. :smile:
     
  13. herrakani

    herrakani 1st gear

    Saiko Dave pystiä siitä 58:sta?
    Ei jaksettu jäädä palkintojen jakoon, kun koira oli lähes kiehumispisteessä.
     
  14. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Hyvä reissu, paljon komeita autoja, vaikkakin hienon jenkkikokonaisuuden särkivät siellä toisessa päässä olleet tuuningtingeltangel ooppelit, stn prkl :evil:

    ai juu ja osa romutorialueesta jäi kiertämättä aivan järkyttävän hevosenpaskan hajun takia. no okei, ei se niin pahalle haissut, mutta sen verran pahalle kuitenkin ettei sitä pahimmalle haisevaa nurkkaa tullut kierrettyä. eikä kyllä ollut rahaakaan kuin nimeksi, joten turha kai sitä oli kiertää ensinkään.
     
  15. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    [/quote]

    Ja KAIKKI ne 112 piilofarmia olis voinut kans pistää sinne ulos kans....

    [/quote]

    Ai ei kai sentään ihan KAIKKIA, ainakaan karvoihin katsomatta...? :odroll:
     
  16. Lommonen

    Lommonen 1st gear

    Aika vaikee on toi rajanveto harrasteautojen ja muiden jenkkien välillä, raviradalle tuntuu pääsevän millä tahansa amerikkalaisvalmisteella. No hyvähän se on että kaikki kaverit pääsee tontille, eikä siellä tainnut pahasti loppua tila kesken vaikka täyttä olikin.

    Kyllä se alkuun vähän arvelutti, kun vesisateessa pystytettiin telttakatosta, mut onneks ilma parani koko ajan. Hieno tapahtuma taas kerran, runsaudenpula taas yllätti ei tienny mihin suuntaan kameralla tähtäis.

    Olikohan se GTO Judge muuten aito, ainakin manuaali näytti olevan..?
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Näyttelyautojen määrä Forssassa on niin suuri, että käy niin, että kun webissä ja V8:ssa on sitten kuvia tapahtumasta, niin "oliko siellä tollainenkin hieno laite? en prkle huomannut.."
     
  18. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Enpä tiedä, kyllähän siinä sen 10-17 välisenä aikana ehtii katselemaan kaikki autot. Useampaan kertaankin.
     
  19. jirka

    jirka 1st gear

    Loistava viikonloppu tod.com
    Muutama laiva turkkuses ja pari kolme auton ruppanaa forsasa :grin: :grin:
    Ekaa kertaa ostin krääsäkauppiaalta jotain kun kardaanin pultit petti chrysystä arvostelun viereen..RKELE!! Jakari+pultit/mutterit ja eikun tunkkia lainaamaan. Onneks löyty. Sen jälkeen kun sieltä auton alta nousin niin en oo sinne kattellu enkä kattele!! Saa luvan pysyä kiinni kunnes räntää sataa ja talviloma autolle koittaa. Kiitos muuten niille ketkä auttoi työntämään auton pois tieltä ja tunkin lainaajalle.
     
  20. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Joo Dave voitti rodi&custom ykköspalkinnon.Mäkään en ollu loppuun,mutt niin se illalla faksas.
     

Kerro tästä muillekin!