Pick up projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

 1. pantera

  pantera Double Gearhead

  Niin menee, IFS, hammastanko, levyjarruperä, ilmajousitus
  Sitte noilla on ihan kiva ajellakkin.
   
  Morbidelli tykkää tästä.
 2. BBC

  BBC Guest

  Hmmm.... on se ihme miten on tullut ajettua joka kesä 10-20 000km eikä ole mitään noista markun mainitsemista hip hop tekno pop -varusteista. Mulle varmaan sattunut ne hyvät autot, joihin ei tarvi "härpäkkeitä ja hilunvitkuttimia" vaihtaa.
  a
   
 3. pantera

  pantera Double Gearhead

  No emmäämuuten muttako aattelin että teen tosta sevyn etuakselista postilaatikon tolpan niin pakkko se ifs on hommata...
   
 4. speedy

  speedy Double Gearhead

  Aina ei tarvi tarvia, joskus voi vaan haluta vaihtaa .
   
 5. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Jotkut autot ne näyttää hyvältä lähes museokuntoisina. Toiset autot näyttää enemmän pussihousujen kalustolta. 40 luvun ja 50 luvun alun kärryihin saa enempi "munaa" kun tuunaa hieman. Ajo-ominaisuudet noissa alkujaan vaatimattomat nykymittapuun mukaan. Tää on vain minun mielipide.:)
   
 6. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Niin, ajettiinhan niillä alunperinkin sellaisenaan ekat pari-kolkyt vuotta, että sen puolesta ei pakottavaa tarvetta muutoksiin pitäs olla. Mutta eikös harrastuksen tunnusmerkit täyty mm juuri sillä että tehdään jotain mitä ei olis pakko, ihan huvin vuoksi.
  Noh, ootte varmaan katsoneet Roadkill jakson missä poijaat valkkaavat romikselta pikupin ja laittavat ajoon, jos ei niin kannatta katsella.

   
 7. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  ^Vielä 90-luvulla oli tuommoisia romiksia täälläkin... Yksi niitä asioita, joita ei osannut arvostaa, ennenkuin ne oli menneet.
   
 8. NickKane

  NickKane 2nd gear

  Mulla on c1500 1991 4/6" madalluksen kanssa hyväksyntä ongelmaa katsastuksessa, katastusukot alko pyytelemään ohjauskulmalappuja sekä todistuksia jotta ko. madallus on autoon sopiva ja ns. hyväksytty ja tottakai samalla piti kaivella hylkylappuun muutakin lisäpuuhaa eli päästöt ei menny läpi (auto ollut 2013 vuodesta ajamatta ja kovasti väitetiin että olis vähäpäästönen auto vaikkei ole) valokatkasija päätti muuttua kumipallonappulaksi kun katsuri siihen koski eli valot ei pysy päällä :mad:.

  Onkos teillä jotain vinkkejä miten tuon madallus muutoksen saisi läpi (kulmat nyt varmaan saa mittautettua monessakin paikassa mutta hmm... puuhastelen Turun alueella ja autoon on asennettu 2" madallusjouset & droppiakselit eteen ja takapää madallettu ns. akselisto flippauksella & runko lovettu ja vahvistettu

  ja kiiruskin on koska turku kustom show painaa päälle jonne pitäs ehdottomasti päästä cruisaillen

  Mikko
   

Kerro tästä muillekin!