Pienoismalli Market

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja S.A, 14.2.2009.

  1. S.A

    S.A 1st gear

    Kyselisin tässä vaan sellasta, että onko kellään kokemuksia tästä
    http://www.pienoismallimarket.com toiminnasta?
    Tuntuu, että ainakin nettisivut ovat aikalailla päivittämättä sitten viime joulunalus ajan.
    Kyselin sähköpostitse sieltä tietoa eräästä pienoismallista, mutta vastausta ei tällä viikolla vielä sieltä tullut takaisin päin.

    Mietiskelin vaan kun kyselemäni pienoismalli on melkosen kiven alla löytää ja tässä kaupassa sellainen on ihan nettisivuilla maininnalla "rajoitettu erä, saatavilla 5 päivän toimitusajalla".

    Mutta voiko tohon luottaa?
    Jos jollakulla on tietoa ja kokemuksia tästä kaupasta, että uskaltaako tuolta tilata mitään edes postiennakolla, vastaako tuote sitten todella haluttua tuotetta ym. niin kiitän kovasti vastauksista!

    Ja tosiaan hakutoiminnolla yritin etsiä, mutta tähän kaupan luotettavuuteen en löytänyt vastausta.
     
  2. ata

    ata Gearhead

    Kyllähän siinä etusivulla luki että on päivitetty 11.1.2009 joka on joulun jälkeen kuitenkin.

    On tuo ihan luotettava ja asiallinen liike ainakin aiemmin ollut, itse olen sieltä paljonkin malleja hankkinut, sekä tapahtumsita että paikan päältä myymälästä Tampereeltakin. Viime kerroilla he eivät ole tosin osallistuneet pienoismallimarkkinoille old toy swapiin, vaikka aikaisemmin siellä aina olivat mukana.

    Tuotteissa ei ole ollut mitään vikaa koskaan.
     
  3. S.A

    S.A 1st gear

    Okkei joo katsos joo katoin väärin eilen tuon päivämäärän näköjään. :oops:
    No kaipa se pitää onneaan koittaappi, jos sattuisi flaksi käymään. 8)
    Kiitos vastauksesta!
     
  4. S.A

    S.A 1st gear

    Noniin nyt kun vähän kovistelee netissä, niin kovasti on sivuilla tapahtunut. Kiinnostukseni kohdekin oli poistettu saatavien mallien listalta kokonaan, joten turhaa täällä purnasin. :lol:
     
  5. SQ

    SQ Gearhead

    Ihan mielenkiinnosta, mikähän malli tuo oli?

    Overdrivella aktiivisesti vaikuttava Tupis varmaan tilauksesta etsii harvinaisemmankin mallin? http://www.roddersshop.com/3
    Jos kyse oli koottavasta rakennus-sarjasta, niin Saaren Teppo lienee oikea mies jonka puoleen kääntyä. http://www.mci.fi/
     
  6. S.A

    S.A 1st gear

    Joo niin tosiaan se malli, jota uumoilin tilaavani oli tuo IXO Modelssin
    McLaren F1 GTR "prototyype" vuodelta 1995.
    http://www.ixomodels.com/index.php/car/popup/91

    Myös muista GTR McLareneista olen kiinnostunut.
    Netistä löytyi kuitenkin carsmodels.net sivusto, josta olisi saatavilla useampi GTR pienoismalli, sekä Alpimodelsilta tämä melkosen harvinainen:
    http://www.ixomodels.com/index.php/car/popup/1222

    Ja uskomatonta kyllä, lähettämäni tiedustelu kyseisiin kauppoihin aamutuimaan tuotti jo nyt vastaukset ja malleja olisi saatavilla kaikenlisäksi!

    Olen Suomalaiset pääliikkeet kysynyt läpi, Model Manian, Tietonikkarin, Model Toys sekä tämän Pienoismallimarketin ja todella on kiven alla täällä päin maailmaa nämä mallit.[/url]
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Olisihan tuota pystynyt myös toimittamaan. Ei tosin ole varastossa tuota.
     
  8. S.A

    S.A 1st gear

    OK, tosiaan uskomatonta kun kaikki pääliikkeet Suomessa ovat todenneet, ettei ole eikä taida saada. :eek: Siksi tässä turvaudun pikkuhiljaa ulkomaiseen toimittajaan kun tuntuu, ettei täällä ole.

    Millasilla toimitusajoilla saisit ja mihin hintaan?
    Mulla olis vielä tuolta carmodel-net:tä vielä pari muutakin hankinnan alla.
     
  9. M

    M Gearhead

    asiallinen liike on. tekevät tuota pienoismallihommaa vähän sivubisneksenä, on vissiin joku isännöinti tms. firma virallisesti. heput tietää malleista oikeasti ja sieltä löytää vähän erikoisempaakin tavaraa. suosittelen.
     

Kerro tästä muillekin!