Pikaraportti: Mauno Ahonen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja sami, 30.7.2007.

  1. sami

    sami Gearhead

    Tapahtui lauantaina 28.7 noin kello 13.30 melko syvällä etelässä:
    Vannoutunut Keravalainen Fordhomo on ajanut 50-luvun Cadillacia. Tekohetkellä Fordhomo:lla oli silminnäkijän mukaan yllään erittäin siisti kirkkovaatteita muistuttava asuste. Asiantuntijoiden alustavan arvion perusteella, kyseessä saattaa olla uskoon siirtynyt entinen Fordhomo. Vahvistusta ei oltu saatu iltaan mennessä. Päätän raportin ja lähden paikalle.

    [​IMG]


    [​IMG]
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ei näemmä mene hyvin "hänellä"
    paljonko jouduitte maksamaan että moisen tekeleen puikkoihin hyppäsi vai oliko kenties "löytänyt" metsästä jotain syötävää :rotfl:
     
  3. sami

    sami Gearhead

    Mut jospa tekijästä onkin tulossa Skodillachomo :poff:
     
  4. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Haistakaa ite :rotfl: Rahalla saa Fordhomon Käkkylän rattiin, ilmaseks en siihen suostunu... Ja toisekseen Joni, Hagertin tomaatit sentään kestäis paluumatkankin Espanjasta :rotfl: Ja kyllä perseen alta löytyy vielä se Fordkin, jahka vaan löytyis sopiva... Se ainoo mikä oikeesti tällä hetkellä kiinnostais, ei oo myytävänä... :-?

    Ja vielä lopuksi, mukaillen Viikate-yhtyeen Kaarlea:

    "Kun mies on varma Fordhomoudestaan, ei ole väliä minkä merkkinen auto on perseen alla"

    Päätän täältä tähän ja menen tuonne...
     
  5. sami

    sami Gearhead

    LOL

    Fordtransvestiitti :lol:
     
  6. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Elviskin ajo Hagertilla, kun halusi nauttia ajamisesta... ja Elvis osti siks ekaks autoksi Pinkin Caddyn kun rojaltit ei riittäneet Mersuun... ja Elvis on kuulemma King of Ameriikka. :poff:
     

Kerro tästä muillekin!