Pikku-Vihtori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kustum4evo, 17.1.2008.

  1. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Tuli vietettyä joulu tuolla mummolassa ja lähiseudulla tuli käytyä valokuvaamassa ja erään teollisuusalueen kolarikorjaamon pihalta löytyi aikanaan erittäin loistokas "Pikku-Vihtori"..tosin nykytila näytti aika huolestuttavalta kun se siinä männikössä makasi ikkuna auki vesisateessa ilman mitään pressua tahi suojaa..

    Masentavia kuvia täällä

    perusteellinen historia löytyy Makkesgaragesta
     
  2. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    :eek: Olihan se hieman surkeen näköinen nyt...olis ees ikkuna peitetty/ruuvattu kiinni.
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

  4. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Siis miks hitossa tuo on tuolla ja tuossa kunnossa? Luulin että se on makkella tallissa piilossa jossaki? Onko tuo sitten myyty vai mitä tässä on nyt tapahtunu? Just tänää ostin vanhan veekasin jossa tuo on esitelty...
     
  5. Mizuz

    Mizuz Gearhead

    Järkytyin :eek: :eek: :eek:

    Eikai Makke sitä oo voinu jättää lojumaan johonki? :eek: En jaksa uskoa :eek:
    Ja mihin koko mies on hävinny... :eek:
     
  6. FF '65

    FF '65 Gearhead

    Missäs päin tää Makke vaikuttaa? Kuulin huhuja että viimene(tämän hetkinen) omistaja olis Laitila-Uki suunnalta.
     
  7. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... c&start=15

    Laitilassa nähtävästi asuu. Ton topicin jälkeen asiat vähä selkenee, mut siltikin ton pikku-vihtorin ulkosijoitus ihmetyttää, ja kaipais selitystä.
     
  8. FF '65

    FF '65 Gearhead

    Tunnen tuon korjaamoyrittäjän ja käyny monesti vihtoria ihastelemassa siinä pihassa. Voisin viikolopun aikana yrittää selvittää mikä tuon tarina on.
     
  9. tuomio

    tuomio 1st gear

    :eek: Mitä hemmettiä.. keulakin kasassa.
     
  10. FF '65

    FF '65 Gearhead

    Joo... Tämäkin taas huhupuhetta mutta kuuleman mukaan ajettu liikenneympyrästä suoraan läpi. No viikonloppuna selviää, ehkä.
     
  11. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Toivottavasti äijä on paremmassa jamassa kun autonsa.
     
  12. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Surkean näköstä. :( Monasti kun Makke's Garagesta ihmetelty projektikuvia kuin Vauxista on taivuteltu siisti Kustomi, niin ihmettelee että miten se on voitu jättää noin heitteille?
     
  13. VX4/90

    VX4/90 Gearhead

    Kyllä on surku nähdä vihtori noin huonolla jamalla :cry: mutta jos vanhat merkit paikkansa pitää niin uskoisin että makke ton vielä ehostaa takaisin loistoonsa, mutta katsellaan ja ihmetellään... on muuten hienon ulkonäön lisäksi vielä aikas hauska auto tehdä matkaa, suht koht hiljainen ja yllättävän pehmeä alusta mataluudestaan huolimatta 8)
     
  14. Junkster

    Junkster 1st gear

    On kyllä hitto vieköön järkyttävää nähdä nuo kuvat Vihtorin nykytilasta. Toivottavasti joku tämän viestiketjun voimasta tekisi jotain...
     
  15. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    :eek: no ei hyvää päivää.. Kurjaa nähdä tuo tuossa kunnossa, melkeen vois sanoa että Makken nettisivujen kautta vuosi muutama sitten hurahduin näihin vanhempiin autoihin ja alkaa ittellekkin kerääntyä raatoja nurkkiin.. Toivottavasti saadaan kuulla hyviä uutisia ja tuo pääsee sisätiloihin säilytykseen piakkoin.. Menee muuten yöunet tyystin :(
     
  16. typewriter

    typewriter 3rd gear

    Siis häh? Tuohan oli Oulun ACS:ssä muistaakseni vuosi-pari sitten? Törkeen hieno kyllä oli.
    Aivan sama onko tuo myyty vai annettu vai varastettu niin tuollaisesta heitteillejätöstä pitäisi antaa syylliselle autonomistuskieltoa muutama vuosi :mad:
     
  17. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Tämä on järkyttävää
     
  18. KTM

    KTM Gearhead

    Oli Vihtori vähän repsahtanut, mutta Oulun näyttelyssä Vihtori on ollut minun muistukuvani mukaan vain kerran ja siitä on äkkiä se 10 - vuotta kulunut.
     
  19. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    No Pikku-vihtori oli esittelyssä V8-magazinessa 6/97, eli saattaa tuosta oulun näyttelystä se vajaa 10 vuotta ollakin. Tieto löytynee makke´s garagen sivuilta joka tapauksessa.
    Jos tuo on oikeesti ajettu liikenneympyrästä suoraan läpi (mistä hieman kielii tuo keulan uus muoto) nii sehän saattaa olla vaikka makken itsensä ajama. Tosin luulis että talvikeli on ollu kyseessä. No, jospa tähän jostakin alkaa selvyys löytymään.
     
  20. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

Kerro tästä muillekin!