Pinstriping aloittelijan turinoita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja J.J. Laakso, 21.7.2005.

  1. Ape Hanger

    Ape Hanger 1st gear

    Itse kehittelin omaa tyyliäni aluksi siten, että yritin matkia mm. lehdissä näkemiäni straippeja, joista pidin ja jonka tyylisiä halusin oppia tekemään.
    Välillä on hyvä tietoisesti "rikkoa" omaa tyyliään, ettei rupea liikaa toistamaan itseään. Tyyli kehittyy vain ja ainoastaan tekemällä ja tekniikan oppii nopeasti. Parhaiten kehittyy, kun straippaa erilaisia ja erivärisiä esineitä ennakkoluulottomasti. Suomessa on muuten helkkarin paljon helkkarin hyviä straippareita - enemmän kuin Ruotsissa tai Saksassa. Toi on hyvä kikka käyttää mukana jotain silmämunia tms.

    t. Jussi A.
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Tommonen tuli bullet bitersille straippailtua viikonlopun aikaan.Ei oikeen viiva lähteny puhtaasi ku en oo aikoihin tehny ja välillä piti lakkabensalla pyyhkiä...Niin ja one shotit oli pahasti lopussa,joten revelliä kehiin...Jospa se vielä tästä lähtee ku harjottelee..

    [​IMG]
     
  3. Sepi

    Sepi Gearhead

    Oho kun näytti komiolta! Ja jotenkin tuli mieleen, että voitas(Anteeksi, siis sinä voisit... :lol: ) scalloppien yhteydessä parit straipitkin tempaista...? 8)
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Nii pistäkäähän vaan kuvia muutkin tulemaan ja pistäkää vaikka oma arvio työstä jos jokin on jääny kaivelemaan... :-?

    Tuon basson kanssa oli melko vapaat kädet ku oon bändille ennenkin soittimia maalaillu...Toiveiden listalle tuli tosin 'pakollisena' reunanauha ja jotakin mörköä ja straippia...Muistaakseni ei miel. liekkejä,mutta jotenkin tuo basso huusi niitä.

    Aluksi aattelin tiki kalloja,mutta luovuin ajatuksesta...Sitten kävi mielessä 'valokuvamaiset' mädännäis päät,mutta onneksi päädyin liekehtiviin viivakalloihin...Väreinä oli mukana mm. kuparia,mutta ei tossa kuvassa huomaa...Tuon sinisen kanssa olisi voinut olla pikkasen maltillisempi... :odroll:

    Straipit eivät oo tässä teoksessa symmetriset ja muutenkin yritin saada psykedeelistä kaaosta aikaan...tosin sitä ois voinu vähän enemmänkin olla...
    Viiva ei tosiaankaan ole niitä kaikista tarkempia,mutta en enää kehdannu uusiskskaan laittaa,ku pojilla pitäs olla jo kohta soittamassa... :wink:
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Eiköhän se onnistune! 8)
     
  6. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Purkki 1-shot punaista tipahti postiin... vielä pensseliä wizzardilta odotellaan... :odroll:
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Jospa se Peksu pistäs pensselit!Ite tilasin Morrisesta muutama vuosi taka perin ja mukavassa kondiksessa ovat pysyny...Maalit vaan on huvennu... on tullu käyettyä muuhunkin ku straippailuun ja kuivunukki on jämiä ku ei oo tullu puhistettua korkin reunuksia... :odroll: :wink:
     
  8. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Oletko jo kauankin odotellut, olenko kenties unohtanut? Laita YV:tä niin korjataan asia! Kaikkea löytyy ja on varastossa...
    - Peksu
     
  9. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Hei toihan näyttää hienolta, mitä sieniä sä tapaat syödä, jos vaikka meillä olis samaa ainetta. Ei vaan, oikeasti asiallista, selkeästi omaa näkemystäkin mukana.
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :rotfl: ...Sieniä on tullu syötyä ja zzz velhon jälkeä on tullu ihasteltua vuosikaudet... :rotfl: :rotfl: :rotfl: ...Kiitosta vaan konkarin kehuista!!
     
  11. Otto

    Otto Gearhead

    Hyvää jälkeä Ismo, käheet öhkömönkiäiset tossa! Ne pienet seitti-kuviot ja liekki-alueiden epä-tasainen värjäys näyttää hyvältä!

    Tjaah, pitäiskös ostaa itselle sellanen Thomannin halpis-kontra niin olis maalailu-alustaa... :rotfl:
     
  12. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Ismolle ison hatun iso nosta..makeet psykedeeliset kuvioit..mahtavaa.. 8)
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo näköjään löytyy sultaki mielenkiitosta matskua!Oon aina ohi mennen käyny tsiikaamassa. 8)
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo läskibassot on kiehtovia kohteita.Mullekin ois kohta tulossa toinenki kontra sotkettavaksi.Siihen pitäs saaha kuulemma kalastus teemaa... :rotfl:
     
  15. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo pitää aina päivitellä silloin tällöin noit sivuja..nyt on ollut pien maalaustauko..koulun kuolemanpäivät painaa pahasti päälle.. :odroll:
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Näinhän se tahtoo olla,että aikaa ei aina oo tarpeeksi.Kotisivujen teko alko tympimään ku on niin paljon tauluja,huonekaluja,vaatteita maailmalla joista ei oo tullu otettua kuvia,että parhaat palat jäis pois....Ja itellä ei oo ku pari taulua ja mainitsemisen arvoisia straippejakaan ei löydy ku leipälaatikosta...No ehkä vähän liiottelin. :rotfl: ...Joka tapauksessa suutarin lapsilla ei oo straipattuja kumikenkiä... :argue:
     
  17. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Laitoin Yv:tä, ja mailiakin on laitettu 8)
     
  18. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Nyt täytyy vallan kysellä itsekin :D

    Liekit tuntuu nykyäänkin polttelevan paperinlappusten, kansioiden ja raapustusten reunoissa/aiheissa :D (taisipa joskus olla jopa lippiksessäkin ite raapusteltuna :lol: ) ihan perusasia, että miten noista liekeistä sais elävämpiä ja jotenkin erilaisia?

    Kun omasta mielestä kaikki näyttää (liian) samanlaisilta ja jotenkin elottomilta :( vaikeeta selittää... vai onko ongelma liian korkeella oleva rima, kun kaikki ihmettelee että "mitä helvet, mikä sulla oli kuvamataito koulus?"

    Voihan sekin olla, kun opettelin piirtelee liekkejä joskus 12 vuotiaana, niin vaatii iteltään liikaa :odroll:
     
  19. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Hehe :D Itekki tuli joskus piirreltyä joka paikkaan tavallisia liekkikuvioita mutta muuta en osaakaan piirtää enkä paineita enää ota. Hatunnosto Kustumille ja Ismoskosmosille :)

    Nimim. "Kuvaamataito 6"
     
  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Joo,kyllähän niitä liekkejäkin voi tehä jos jonkinlaisia...mutta itellä on pikkasen niihin maku menny ja nuo basson liekit oli harvinaista minulta näinä päivinä..saattaa johtua siitä,että niitä näkee nykyään jokapaikassa... :-? ...Niin ja kiitokset hatunnostoista!!
     

Kerro tästä muillekin!