Pohjan hiekkapuhallusta Kaakkois-Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja -nikke-, 3.6.2013.

  1. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Korigrilli alkaa uhkaavasti valmistua käsiin ja pohjosta Suomea myöten piti hakea ruosteista rautaa vapaa-aikojen menoksi taas. Olisko suosituksia kenellä/missä kannattaisi käyttää auton pohja puhallettavana kun saan auton purettua ja korin grilliin pyörimään? Missä haarukassa vastaavien hommien kustannukset on ollut?

    Massaa pohjassa ei ole kuin takapyörän koteloissa, mutta pintaruostetta on pohjassa vähän siellä sun täällä, joten tuo niin trendikäs soodapuhallus ei oikein tunnu järkevältä vaihdoehdolta.
     
  2. Juspen

    Juspen 1st gear

    Oisko tuo Ronox nosturinkadulla vielä pystyssä? Eli Lappeenrannan hiekkapuhallus ja maalaus. Hinnoista en mene sanomaan mutta ota yhteyttä ja kysy toki heiltä suoraan, varmaan tietävät paremmin. Lauritsalan ruoste-esto Eteläkadulla en tiiä tekevätkö puhalluksia mutta hyvä virma muuten!

    Edit. Lappeenrannan ruoste-esto ei tee hiekkapuhallusta mutta hiekkapesua jos ei kamalaa ruostevauriota ole pohjassa, pesevät, kuivaavat, puhaltavat ja maalaavat ~100€/h.
     
  3. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Edustamani yritys voi hoitaa... Mahtuisko grilli mein kärryyn?, leveyttä 240cm sisäkorkeus 180cm. Olis liian helppo kuletella.

    tai...

    Pesosen firma (nimi hukassa) Korkeanahon suunnalla Pesulla Okon hallilla.

    Laitexin-konepaja Lauritsalassa.
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Remmiveto taitaa tarkoittaa pesosen pajalla Komez firmaa? Konekorjaamo Lavonen Lpr. Siellä on ollut paras hinta/laatu suhde. Mut en tiedä kiinnostaako ukkoja tehdä enää noita projektiautojen puhalluksia. Mut ainahan voi kysyä.
     
  5. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Laitoin Remmiveto yv:tä.

    Täytyypä kysästä noita mainittuja firmoja läpi.
     
  6. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Homman hoiti Röyskö Oy Joutsenossa ihan kohtuulliseen hintaan. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!