Poliisi autot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Kimmeli, 27.9.2003.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    No toi oli tosi siisti mutta jarruvian takia leimaamatta jäänyt. Meni yhdelle tyypille tähän kylille ja se sai sen ajoon ihan pikkuhommalla. Maksoin muuten 500mk eli olis ollut tosi halpa käyttis.
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    keltasessa pörssissä oli myynnissä joku polliisisaabi aikanaan johonkin lähemmäs 500 euroon, ja se oli nimenomaan jotakuinkin "tuol ladon nurkal se on, mä sen sinne ajoin joskus öö viis kymmenen vuotta sitten"..
     
  3. MoparorNocar

    MoparorNocar 1st gear

    Eiks kukaa oo nähny mustaa siviili Aspenii pyörimässä Jyväskylän ympäristössä.Semmoinenkin oli Aron jenkki asentajan mukaan poliisilla.Senkään viritys ei kuulemma oikein onnistunut.Missä mahtaa olla nykyään?
     
  4. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    No on täällä joku semmonen pikkasen lintahtava musta Aspeni poliisi värityksellä ja perä korkeella :grin: tota et taida kuitenkaan tarkottaa...
     
  5. Muki

    Muki Gearhead

    Se NRY-22 on ilmestynyt myyntipalstalle...

    ( '85 Gran Fury )
     
  6. Puuhis

    Puuhis Gearhead

    Mulla oli joskus -71 Satellite, josta useat sanoivat sen olleen poliisi auto joskus...
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuinka "aito poliisiauto" se Jari Mäen auto oikeastaan on, kangasverhoiluineen kaikkineen? Auton ovessakin lukee "Broward County Indiana Police". Siihen olisi vielä voinut tehosteeksi tekstata vaikkapa "U.S. Marshal Sheriff Trooper Highway Patrol". Nythän on nimittäin niin, että Indianasta ei löydy Broward-nimistä piirikuntaa, joten auton kehystarina vähän haiskahtaa. Miami Vicessa semmoinen Broward County kyllä aina joskus mainittiin. Onkohan TV inspiroinut...?
     
  8. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Millä tavalla tuo liittyy Indianaan?
     
  10. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    "The lodge has continued to grow both in numbers and strength throughout the state of Florida. We also maintain membership of federal officers in eight additional states."

    elikkä myös muualla kuin floridassa.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mutta tuohan on järjestö, r.y. Poliisiautoissa käytetään vähän virallisempia merkintöjä. No, usko mitä haluat.
     
  12. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    ameriikan ihmemaassa seriffit on usein vaaleilla valittuja yksityishenkilöitä.ja kuten teksti mainitsee niin ovat perustaneet jonkin sortin liiton.

    joojoo kaikkihan autot täällä on suomessa on väärennettyjä,tai vähintään korinvaihtoja joista on prosentit menny jo kuuteen kertaan umpeen ja jos ei mitään muuta muuta keksitä niin sitten on vähintään tekniikka aivan pask** tai vähintään kori aivan laho..näistä on sit hyvä nimettömänä huudella foorumeissa ja mielellään vielä varmana tietona :wink:
     
  13. SamiL

    SamiL Gearhead

    Kyllä minäkin olen hiukan ihmetellyt sitä Broward County Indiana-tekstiä. Etenkin, kun siinä ei mitenkään viitata tuohon FOP-järjestöön.
     
  14. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    joo pitäähän sitä väitellä ja antaa vastapuolelle paljon lukemista pienellä tekstillä vaikkei tieto oliskaan oikee.. :razz: eli myönnetään että on toi indiana teksti hiukka mysteeri,mutta eiköhän toi pirssi oo kuiteski selkeesti ex-polliisipirssi...
     
  15. terop

    terop Gearhead

    tarra auto plymouth valiant 1967

    tuli tilaisuus hommata plymouth valiant 1967 tommonen niilo tarvajärven tarroilla hankittu auto!

    ollut poliisikäytössä -67 - 27.4.1972 poistettu käytöstä!

    kaiketi olen viides omistaja kyseiselle kärrylle..
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Re: tarra auto plymouth valiant 1967

    Onnea sinulle ja autolle. Jos mahdollista niin pidä ne tarrat. Pala Suomalaista historiaa!
     
  17. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Epäilen vahvasti että tämäkin yksilö olisi noita samoja autoja.

    Olisiko niin ?

    [​IMG]
     
  18. Sagittarius

    Sagittarius 3rd gear

  19. virta

    virta Gearhead

  20. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Tota, yhellä kaverilla on semmonen `56 Dodge Daytona, se on vanha highway patrolin auto. Tossa jokunen vuosi sitten me käytiin sillä Västeråsissa, siinä oli kaikki hälytyslaitteetkin toiminnassa ja se oli museokilvissä. Viimeks kun mää sen näin niin se oli sen kaverin tallilla.....
     

Kerro tästä muillekin!