Polkuautojen Suomen kartoitus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TiGGer, 16.1.2006.

  1. TiGGer

    TiGGer 1st gear

    Kun noita ISOJA autoja löytyy iskältä ja äiskältä, niin mites lasten tilanne? Onko auto asiat kunnossa? :wink:
     
  2. Makinpa

    Makinpa 1st gear

  3. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Peltinen Austin polkuautoprojekti.

    Pohjaväreissä, melkein kaikki osat tallella.
    Jotakin akseliston juttuja puuttuu ja kolme vannetta myös.

    Voi olla kenties kaupan. Vain tosiostajille. Vaihdossa ei
    oteta kulahtanutta Sarvis pulkkaa. Eikä Pokemon kortteja. :lol:

    -Mano -
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Muovinen rätti-sitikka!
     
  5. slantSixPower

    slantSixPower 1st gear

    Puolivuotiaalla tytöllä vaaleanpunainen peltinen Buick Super Sport. Saas nähdä millon mimmi kasvaa tarpeeksi, että pääsee sillä ajamaan... :lol:
     
  6. B 50

    B 50 Gearhead

    Mercedes 500SEC Roadster. Peltiä. Hyvin on jälkikasvu sisäistäny jäljestä päätellen linttakulttuurin. Noh, polkuautotkin on tehty ajettaviksi.
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    Meillä vanhasota-jeeppi ja (2kpl polkumosseja)!
     
  8. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    On ja ei. Työn alla on ollut jo pidempään Overdriven kautta ostettu peltiauto. Hommaa riittää ja tämän viikon projekteihin kuuluu akseleiden istutus, välykset kohdalleen ja sitten katsotaan pelaako polkimet. Jos ei, niin siitä tulee Suomen, jos ei kallein, niin ainakin työläin tallin koriste. Kiire alkaa olla, junnu kasvaa silmissä ja motivaatiota pitää hakea siitä, että se tulee omalle pojalle, kyseessä on sentään aito wanha englantilainen Tri-ang ja että itse huristelin samanlaisella vajaa 30 vuotta sitten.
    Projekti aloitettaessa takaa ja edestä.
     
  9. jus57

    jus57 Gearhead

    austin

    paljonko vois kenties olla hintaa projektilla?
    terv.Jus57.
     
  10. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Pitäähän sitä jälkikasvultakin pari autoa löytyä, eikä mitään muovihäksättimiä! 8) Tuossa http://pg.photos.yahoo.com/ph/greasersf ... ?.dir=be52 fotoja Primerin sivuiltakin tutusta paremmasta käyttökiesistä ja kotipihalla revitellään vähän rumemmalla, mutta aika iäkkäällä peltiautolla. Joku semmonen kiilanokka, ilmeisesti myös itäistä tuotantoa...
     
  11. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Vau, toihan on mahtava. Meillä 3v tytöllä on vaaleanpunainen 55 chevy kun kerran iskälläkin (tylsemmän värinen...) ja sillä vedetään ihan uskomatonta rallia ympäri kämppää. Ainoa kritiikin aihe on ollut että tytön mielestä laitteessa pitäisi olla liekit...
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D ..Tuo Kasi-Pasin tekemä moskovitsi on kyllä tosi kool!!Ei voi kun harmitella taas kun oma meni jo parikymmentä vuotta sitten romuttamolle... :(
     
  13. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Mun jokkismosse tarttis käyttöentisöinnin...

    [​IMG]
     
    Rotten tykkää tästä.
  14. kime2

    kime2 Gearhead

    Noita polkumosseja on varmaan aikanaan joku konelan tapainen tuonut maahan valtavan määrän kun näkyy niitä olevan od:läisilläkin melkoisen paljon!
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo muistan kun isoveli oli konelan leivissä asentajana...sitä kautta minäkin tuollasen mossen sain.Maksoi aikoinaan muistaakseni jotain 200-300mk ja sitä pidettiin arvossaan muutenkin meidän kylän pentujen keskuudessa. :lol: ...Naapurissa oli joku sininen tuplavalo polkuauto...Siitä se minunkin polkuauto kuume lähti.Oli muistaakseni suht raskas polkea....
     
  16. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    vähän menee off-topiciksi,mut näin Lahden yhdessä antiikkiliikkeessä 50-luvulla valmistetun toimivan polkuauton. Kori oli veistetty puusta,ilmeisesti yhdestä jöötistä,vanteet oli valettu alumiinista ja sillee..tekijänä oli puuseppä-isä lapselleen vai oliko lapselapselleen,en tarkkaan muista mut hattuapa piti nostaa.. :odroll:
    ja koko oli aavistuksen isompi kuin tollainen polkumosse,malli muistutti jotain 40-luvun roadsteria tai jotain sellaista..

    olihan se myynnissäkin,mut arvatkaapa oliko hinta pilvissä.. :rotfl:
     
  17. Karva

    Karva Gearhead

    Tästä ... kin on näemmä tullut suurta muotia ...


    http://community.webshots.com/album/170613026vNlNxC/0

    Siellä kuvia, noita löyty jokunen vuosi -02 jne, vielä kirppareilta ja romutoreilta ja turuilta, kohtuu hinnalla, 10 - 40 E / kpl, projekti kuntoisena, nyt kun mänet ja kattot pyydetään 100 - 400 E / kpl, ei taida tulla montaa lisää, pikku vihjeenä käykääs kattoon noissa polkupyörä korjaamoissa niitä lasten vanhoja pyöriä, niitä saa yhä etullisesti, nyt on menossa parin triken päivitys, pitäähän mukeloilla olla lelu prätkät ...

    :lol: 8)
     
  18. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Näitä rakennettuja polkuautoja on näkynyt näissä harrasteauto tapahtumissa viime kesinä yllättävän paljon.
    Tässäpä idea jollekin tapahtuma järjestäjälle. Oma luokka niille!
    http://public.fotki.com/Tupis/hot_wheel ... small.html
    Jyväskylän näyttelystä 2005 bongattu 55 Chevy
     
  19. nash

    nash 3rd gear

    meillä lapsilla on useempikin vanha polkuauto: mersu, austin, ferrari ja sit joku sellanen tosi vanha vanerista tehty aika ankee, niin ja linnanmäen vanhan karusellin skootteri.
     
  20. BRC1

    BRC1 Gearhead

Kerro tästä muillekin!