Polttimon vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja belair66, 14.3.2013.

  1. belair66

    belair66 Gearhead

    Rupesin tuossa pakkasessa vaihtamaan ajovalojen polttimoita tohon mun -79 Caminoon niin välillä on pakko palata lämmitteleen sisälle, itse polttimon vaihtohan on todella simppeli toimenpide, mutta ne saatanan kumikortongit kun koittaa pakkasessa saada oikein paikalleen sinne umpion taakse, niin saa siinä huumoria repiä, perkele! Ja kun vielä ne polttimon kannan natsat tulee siitä kortongista läpi.. BTW, harvoin muuten jenkkiin tarvii sen takia vaihtaa, että polttimo olisi palanut, nämäkin rupesin vaihtaan siksi kun ne on ainakin 15 vuotta vanhat, että jos vähän kirkastuisi..
    Onko porukoilla minkälaisia polttimonvaihto-operaatioita ollut? Saa avautua! =)
     
  2. tabs

    tabs Gearhead

    Pöh, 2-4 ruuvia ja koko umpio on kädessä... voipi mennä sisälle vaihtamaan polttimot.
     
  3. SamiL

    SamiL Gearhead

    Eikös se ole helpointa ottaa umpion kehys irti ja sen jälkeen umpio, ja sitten mennä sisälle näpräämään polttimoiden ja suojuskumien kanssa?
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ehdittiinkin jo..
     
  5. belair66

    belair66 Gearhead

    Tämä kyllä kävi mielessä, mutta 15 vuotta paikoillaan olleita ruuveja ei kehannu alkaa ruuvaamaan pimeässä/pakkasessa.. no huomenna lämpimissä tiloissa, kyllä nää saa ilman umpion irrotustakin paikalleen. Pakkasessa meinaavat vaan jäätyä muodottomaksi nuo kortongit..
     
  6. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Jostain saa varmaan ilman irroitusta mutta se irroitus on silti helpompi tapa yleensä. Jos on vieläkin himmeät valot niin releistä ne, jos on jo releistetty niin hommaa uudet umpiot. Oliko joku pari kolme kymppiä kappale...
     
  7. belair66

    belair66 Gearhead

    Kirkastui valot, ja hyvin noilla vanhoillakin näki, mitä vertaa esim. eurolaitteisiin mitä tossa ympärillä on.. toisessa umpiossa on tosiaan hieman heijastinpinta tummunut, mutta ei paha silti.
     

Kerro tästä muillekin!