Pori cruising night & garage party 23.9.2006!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Yogi, 17.8.2006.

  1. Yogi

    Yogi Gearhead

    Hillroad garage brings the good times back!

    Ajokauden päättäjäiset; kokoontuminen, cruising ja tallipippalot. Orkestereina B.Cupp & the Fill-Ups Helsingistä sekä Walker Porista.

    Tapahtuma alkaa klo 17 Tikkulan ABC:n parkkikselta. Kirkan sanoin: "Ja kaikki mukaaan!"

    Lue lisää tietoa ja lataa mainos itsellesi tallimme sivuilta! www.hillroadgarage.tk


    [​IMG]
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    Laittakaas sivuillenne tai tänne mainosläpyskä jonka voi tulostaa! Sais jaella tuolla reissuilla niitä, Kokemäellä olis jo huomenna ajelut...
     
  3. Yogi

    Yogi Gearhead

    Siitä tallin sivujen etusivulta pääsee latailemaan mainoksia. Jos sisältö ei näy, paina selaimen päivitä-nappia pari kertaa niin jo pitäisi näkyä.
     
  4. Ahis

    Ahis Gearhead

    Vanha kuva näkyy vieläkin... tyhjäsin välimuistit ym keksit ja sama juttu, päivitys-näppäintä survottu monet kerrat...

    IE6 selaimena.

    edit: No tuosta sen saa jo tulostettua, mutta teidän sivuilla ei mulla näy. Näkyykö muilla?

    edit2: Nyt kun oon kotona evästämässä niin firefoxilla näkyy mainosbannerit ym! Eli vika metson yhteyksissä tai jossain... (käyttäjä)
     
  5. Moppe70

    Moppe70 1st gear

    komiaa komiaa!!!!!!! hienoa että taas kruisaillaan kunnolla ja on pippalotkin. Nyt sitte joka hemmo ja lyyli liikkeelle!!!!!!!!!!
     
  6. GoGoRocker

    GoGoRocker Gearhead

    ROCK ROCK ROCK ROCK ROCK ...HIK... ROCK ROCK ROCK 8) Dänkä dänkä dänkä dänkä... :pinup:
     
  7. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Onks tää nyt sit harraste-auto ruisinki ku näyttää olevan poikien kalustossa muitakin ku jenkkejä? (sinne vois vaan lähtee muutakin porukkaa vanhemmilla harrastepeleillä)
     
  8. MH

    MH 3rd gear

    YLLÄTTÄVÄSTI yövuoro tuolloin, no täytyypi miettiä jos vaikka vuoroa vaihtais...
     
  9. Yogi

    Yogi Gearhead

    Tottakai sinne voi muillakin vanhoilla autoilla tulla! Ei ketään sieltä pois käännetä. Kyllä meillä harrastepeleinä muitakin kuin jenkkejä on.
     
  10. Yogi

    Yogi Gearhead

    Tässä vähän lisää mainostusta:

    [​IMG]
     
  11. Porin Cruising night on ollut aina tarkoitettu vain Amerikanautoille ja pyörille,joten pidetään se sellaisena,kun sen on puuhamiehet suunnitelleet aiemmin.Perjantaisin abc:lla olevaan kokoontumiseen sopii tulla muillakin vanhemmilla harrastepeleillä,eli ei aljeta muuttamaan perinnettä.Tallille toki sopii ja on suotavaa tulla viettämään ratkiriemukasta iltaa. :poff:
     
  12. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Täyty kysästä ettei nouse möykkä jos olisin hyökännyt sinne ankalla mukaan :poff: no täytyy ängetä jonkun kyytiin :p ja pyytää noita pohjosen poikia sit vasta perjantai cruisingeihin..
     
  13. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    No mitäs se kylänmies Asseri on väliin sanomaan ettei muillakin harrasteajoneuvoilla voisi tulla jos kerran yogi jo sanoi et sopii tulla :mad: Varsinkin jos ajoneuvosta on tehty alan henkeen sopiva kulkine ja sen sisällä alan hiihtäjiä :eek: Niin että taidan tulla :poff:
     
  14. Ahis

    Ahis Gearhead

    Varmaan saa ketä vaan tulla ja ajella millä lystää, onhan aikaisemmissakin cruising-nighteissa ollu satunnaisia eurooppakulkineita, eikä ketään ole hakattu... Ehkä syljetty päälle mut ei sen suurempaa :wink:

    Alan henkeen sopiva kulkine on erittäin hyvä rajaus mun mielestä, vaikken järjestäjiin kuulukkaan.

    Ja bileisiinhän pääsee millä vaan.
     
  15. nakke

    nakke 3rd gear

    Kaikki harrasteautoksi luokiteltavat kikkareet saavat paikalle kurvata ja tuoda oman osansa tähän ilon päivään. Tuuninkilärpättimille tosin on omat tapahtumansa, tämä ei kuulu niihin. Asseri oli oikeessa siinä, että ENSISIJAISESTI tämä on amerikanautoille tarkoitettu häppeninki, kuten se on aina aikaisemminkin ollut. Kaikille jotakin -tapahtumat ovat asia erikseen ja niitä riittää muutenkin. Ei siinä sen enempää ihmettelemistä ole.

    Kaikki samanhenkiset hemulit ovat silti tervetulleita ihmettelemään ABC:lle ja tallibileisiin, vaikka alla pörisis vespa tai joku muu keksintö. Ketään ei pois käännytetä ja yleisöhän sen tapahtuman tekee eli tere tulemast kaikel kansal! Koskee myös kankaanpääläisiä.

    Asia tuli varmaan kaikille selväksi, joten tähän ei tarvinne enää palata.
     
  16. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Tämä selvä! :lol:
     
  17. GoGoRocker

    GoGoRocker Gearhead


    NÄINHÄN SE MÄNNÖÖÖ!!!! :wc:
     
  18. toikka

    toikka 1st gear

    olkaa iloisia et joku yleensäkin vittii järjestää :soosoo: tiedän et tämmösten tapahtumien järjestäminen vaatii kaikilta tallin jätkiltä aikasmoista talkoo henkee ja ei kait nää keKkerit yleensäkään ihan halpoja ole :wink:
     
  19. PolarFox

    PolarFox 1st gear

    Minä vasta mietin oman harrastepelin hankkimista, mutta silti ajattelin mukaan tuppautua, jos vaikka jonkun kyytiin pääsee tunkeamaan, ei viitsi paalivalmiilla japsilla mukaan ahtautua :lol:
    Kyllä HRG:n tyypeillä on ollut ylä ja alamäkiä tämän järjestämisessa, mutta kovasti ovat töitä tehneet jotta Poriin saataisiin taas pitkästä aikaa kunnon pippalot pystyyn.
     
  20. Fender

    Fender 3rd gear

    Ei muuta kun sankoin joukoin mukaan!
    Vietetään kunnon pörinät ja kunnon KEKERIT :lol: Nostetaan taas
    Porin cruising ja tallibile perinne parin hiljaisemman vuoden jälkeen
    ylöspäin!
     

Kerro tästä muillekin!