Porvoon ammuskelu - jenkkiharrastajia menehtynyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jube-setä, 6.7.2010.

  1. Red chevy

    Red chevy 3rd gear

    Minullakaan ei oo chevyssä antennia,joten laitoin maskiin pystyyn nauhan?..:/ käyttis saa sen antenniin....Osanotto omaisille ja ystäville...
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

  3. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Eikö keskivertosuomalaisen ajomäärä on 15-20 tkm vuodessa, ja yli tuplaten tämä olisi siis 30-40 tkm? (Ei mitenkään olennaista tietysti mutta pitipä päästä saivartelemaan!)
     
  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Osanottoni uhrien omaisille ja ystäville. Jotenkin tuo tapaus sivalsi läheltä ja tässä on hetken täytynyt pitää näppinsä kurissa että saisi jotain painokelpoista kirjoitettua. Olen vakaasti sitä mieltä että vankeinhoitoa voitaisiin ulkoistaa esim. venäjälle varsinkin näiden murhaajien, pedofiilien ym paatuneiden taparikollisten osalta! Nykyisellään taitaa veropetos olla rikoksena siitä pahimmasta päästä mitä voi lain mukaan tehdä? Jos krooninen kriminaali tekee rikoksen päästääkseen valtion ja veronmaksajien ylläpitämään täyshoitolaan 'opiskelemaan' niin jossakin mättää pahasti!
    :mad: :wc:

    Antennia ei ole mutta menehtyneiden harrastajatoverien muistoa kunnioittaen tällainen suruliputus autossani:
    [​IMG]
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ei muuten koskaan ole ollut niin paljoa ihmisiä katsomassa ja nostamassa peukkua nokian cruisingin letkalle kuin eilen...
     
  6. jupe---

    jupe--- 1st gear

    Tuotakaan ei olisi tapahtunut, jos MURHAAJAA ei olisi päästetty 12 vuoden vankeuden jälkeen VAPAAKSI?? Siis ei v***u tätä valtioo... Odotapas kun teet jonkun talousrikoksen, sen jälkeen et vapaata päivää näe, mutta murhaaminen nyt on ihan ok.. huoh :wc:
     
  7. Petri K

    Petri K 1st gear

    Veikkaisin kuitenkin että auton pysäyttäneet poliisit ovan olleet kiitollisia kyseisen aseen tyhjentäneelle miehelle jälkeenpäin.
     
  8. misshudson

    misshudson 3rd gear

    Kunpa nuo höpelöt saataisiin pysyvästi linnaan jo eka murhasta, ei mitään teini-ikäistä rangaistusta vaan ihan oikea elinkautinen.

    Laitoin mustan nauhan käyttögemsun antenniin.

    Osanottoni ystäville ja omaisille.
     
  9. human62

    human62 1st gear

    Re: Aselaki ja poliisi

    Pistotarkistelu olisi järkevä vaikkapa sillä syyllä "kun on syytä epäillä" esim. myös romaaneihin aina silloin tällöin metallipaljastimella poliisi voisi katsoa onko luvattomia terä.ym. aseita.... :) mun puolesta saa vaikka samaa pistotarkisteua tehdä (piiiiiiiiiiip)auto- harrastajiin...
    Toki nyt unohdin että suuri osa poliiseista saattaa pelätä saavansa syytteen vähemmistön syrjinnästä tai sitten koston pelossa eivät halua puuttua tai kun helpommalla pääsee olemalla puuttumatta...tiedä näistä, eikä nämä mainitsemani asiat tarkoita että juuri näin olisi...

    Poliisilla EI OLE resurssipulaa, niillä on hyvin aikaa puuttua 3km/h ylinopeuksiin jne..epäolennaisiin pieniin mitättömiin rikkeisiin jotka usein kohdistuvat autoilijoihin ja (piiiiiiiiiiiip)-autoihin.

    yritin olla mainitsematta mitään loukkaavaa jotta ylläpidon ei tarvitsisi editoida enää kirjoituksiani ja siksi käytin tuota piiiiiiiiip sanaa.....

    Musta surunauha tulee kaikkiin käytössä oleviin (piiiiiiiip)-autoihini...

    On elämä usein niin kohtuuton
    ............uusi päivä on lohduton
    ..........suru tää myös pohjaton
    .............tuska kova ja loputon
    ...edessämme joskus taivas on
    .......siellä kadonneet tuskat on
    ..siellä myös jälleen ystävät on

    J

    osanottoni
     
  10. päde

    päde 1st gear

    Osanottoni omaisille ja ystäville.

    Auto nauhoitetaan tänään.
     
  11. veekone

    veekone Gearhead

    Osanottoni omaisille.Mustat nauhat löytyy myös meidän autoista.
     
  12. jaggi

    jaggi 3rd gear

    Niin varmasti onkin, en itse älynnyt ollenkaan että kyseessä voisi olla aseen tyhjentäminen, ajattelin villinlännen tyylistä ilmaan paukuttelua. :(
    :soosoo:
     
  13. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Osanotot omaisille.

    Tämä tapaus taas todistaa että on lottovoitto syntyä suomeen.
    Itseä henk koht pistää vihaksi että tälläiseen annetaan viranomaisten toimesta mahdollisuus. Ulkomailla liikkuessa hävettää myöntää olevansa suomesta.
     
  14. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Syvimmät osanottoni.
    Välitän myös osanotot ulkomailta harrastelijatutuiltani sekä muilta ystäviltäni.
     
  15. Henko

    Henko 1st gear

    Sun muut pointit oli hyviä, mutta tähän on pakko takertua sen verran,että Alibissa ei todellakaan ole faktat aina kohdallaan.
     
  16. ChevyG20

    ChevyG20 1st gear

    Syvä osanottoni omaisille.

    Mukana ollaan nauhan kanssa loppu kuukausi. vaikka ei löydykkään kuin apparin peilistä mutta silti ollaan mukana.
     
  17. lapioukko

    lapioukko 1st gear

    Syvä osanotto omaisille.

    Nauha tulee olemaan sekä GM:n antennissa että mopon apehangerissa puolitangossa loppukuun.
     
  18. Otto

    Otto Gearhead

  19. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Juuri näin!

    Suomen väitetään olevan sanan- ja mielipidevapauden maa. Jos näin kerta on, niin jatkossa minä ainakin ilmaisen mielipiteeni ja ajattelen mitä haluan. Siihen ei vaikuta Halonen, Stubb, Vanhanen eikä kukaan muukaan. Sanan ja mielipiteen vapaus on kansalaisoikeus, jota ei rajoita vähemmistöt eivätkä heidän lobbarinsa. Jos vähemmistöt haluavat puuttua mielipiteisiini, niin se on osoitus siitä, että he eivät halua sanan eikä mielipiteen vapautta.

    Katsokaapa vain, kuinka vähemmistöihmiset reagoivat, jos arvostelette heitä esimerkiksi tosiasiapohjalta: he yrittävät tukkia turpasi ja saattaa täyteen kuseen. Mutta ei onnistu: ollaan vaan jääräpäisiä ja puolustetaan sanan sekä mielipiteen vapauttamme. Sitä oikeutta ei meiltä vie pois kukaan: sen oikeuden ovat lunastaneet meille meitä aikaisemmat sukupolvet eri kriisien kautta ja me olemme velvoitetut ylläpitämään sitä.
     
  20. Hai

    Hai Double Gearhead

    Ensin valittelut omaisille ja läheisille.

    "Väistämisestä" tuli mieleen, että jatkossa voi sifteri livahtaa vähän herkemmin D:lle, jos joku "ei niin toivottu" henkilö lähestyy oleessani autossa vaikka siinä mäkkärin autokaistalla.
    Mielummin on sitten vaikka vähän paskahousu, kun vaikka autossa kylki potkittu. Ammuttuna olemisesta nyt puhumattakaan. Todennäköisyys aivan vastaavan tapauksen osumiseen omalle kohdalle on varmasti pieni.

    Aselainsäädännön kommentoinnista haluan muistuttaa, että aseet ovat joidenkin harrastus ja harrasteiden hankaloittaminen ei ole mielestämi oikein.
    Joissakin yhteyksissä olen kuullut autoakin pidettävän aseena. Tarvittaessa vaarallinen itselle ja muille.

    Yhttän ampuma-asetta en omista, mutta autojen kaliiperit on 4,3-8,2L.
     

Kerro tästä muillekin!