Porvoon jenkit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigOJS, 28.1.2012.

 1. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Ensimmäinen viesti meni perseelleen joten otetaan uusiksi...

  Olen muuttamassa Porvooseen keväällä ja olisi mukava tutustua alueen harrastajiin. Onko Porvoossa talleja, kokoontumisia etc.

  Moikatkaa kun musta Bandit TA tulee kesällä vastaan. Se olen todennäköisesti minä (ainakin matkustajan paikalla tölkki kädessä :D )
   
 2. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Onhan Porvoossa aktiivinen harrastajakunta ja tosi hienoa kalustoa pilvin....
  Seuraa tällä saitilla Porvoon cruisingit topiikkia niin huomaat aktiiviset virtuoosit - ainakin firenaru, lankatulessa ja WSOP tai sellainen konjakki juttu touhuilee ihan kybällä 8)
   
 3. Riuska-Petteri

  Riuska-Petteri 3rd gear

  Tervetuloa Porvooseen!

  Kokoontumisista juttua täällä

  Jos olet täällä jo 10.3.2012 niin:

  Goose Winter Meeting Itä-Uusimaa 10.03.2012

  enempi infoa täällä

  Ja talvella on Kuninkaanportin Shellillä tapaaminen joka sunnuntai-ilta klo.18:00 lähtien
   
 4. VSOP

  VSOP 3rd gear

  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

  Joo, laitoin tulevalle porvoolaiselle just yv:nä linkkejä Porvoon pulinoista täällä OD:lla. Lisäksi aktiivisemman ajokauden ulkopuolella eli niinkus nytkin on joka sunnuntai-ilta klo 18-19 Shellillä ( Kuninkaanportti) kahvittelut.. siellä jutuissa ajetaan ja rempataan aika tavalla..
   
 5. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Kiitokset vastanneille

  Pitänee tulla joku sunnuntai istahtamaan Shellille kupposelle. Hyvä tietää että saa kasikoneen jytkytystä kuunnella Porvoossakin.
   
 6. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Kiitokset vastanneille

  Pitänee tulla joku sunnuntai istahtamaan Shellille kupposelle. Hyvä tietää että saa kasikoneen jytkytystä kuunnella Porvoossakin.
   

Kerro tästä muillekin!