Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Ei taida postin duunarit olla virkamiehiä, vai onko.

  "Virkamiehellä tarkoitetaan laissa henkilöä joka on virkasuhteessa valtioon."
   
 2. kuutio

  kuutio Gearhead

  En
  mutta jos sais jtn työmoraalia niillekin.
   
 3. kuutio

  kuutio Gearhead

  No jos duunari on töissä vaikka yksit. työnantajalla ja tahallaan tekee päin vittua niin ei sitä kauaa tartte työnantajan kattella.

  Minä niinkun moni muukin, haluaisin vaan saada sitä luotettavaa postinkulkua mistä maksetaankin. Vaan minkäs tolle organisaatiolle pieni ihminen mahtaa..
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 4. lauri.v

  lauri.v 3rd gear

  Sehän olisi kyllä ihanteelista ja varmaan mahdollistakin mikäli ne isot pomot näkisivät postin todellisen tilan eikä vain sitä illuusiota mitä he toitottavat.

  Eli että posti toimii paremmin, nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan. Kumma vaan kun ei oikein tämä näy kuluttajille saakka.
   
  Nikuzai ja kuutio tykkäävät tästä.
 5. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Halvalla saa halvan duunarin.
   
 6. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Tilasin 17.10 Torques.uk:sta tavaraa AN-6 to An6 18 degree liittimetn ultraflowna.
  Ei ole vieläkään saapunut tänne perille. Normaalisti tuolta lähetettynä 5-7 työpäivää se toimisaika. Suomeen tullu yli 2vk sitten mutta ei näy. Myyjä joutui nyt laittaman uuden osan tulemaan jo. Osa kuitenkin tuli Suomeen ja hävisi tänne. Tässä on sitä posti palvelua ilman lakkoa edes. Paketteja katoaa/varastetaan jo nyt niin paskat työehtosopimukset ja palkat vielä pitäis halputtaa -50% mahdollisesti vielä enemmänkin. Jos olisit postilla töissä osallistuisin heti lakkoon. Tekisin mieli ilmaista tuki postin pitkakaista henkilöstöä kohtaa ei siellä kaikki ole hälläväliä asenteella kuitenkaan vaikka orjatöissä ovatkin jo.
   
 7. fxsts

  fxsts Gearhead

  Paraneekohan lakon jälkeen?
   
 8. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Jos työnantajan soppari menee siellä on jatkossa vaan työkkärin pakottamia ihmisiä töissä ja muita pakosti sinne joutuneita ihmisiä. Ei sentään nykyisestä surkeasta homma muuttuis super surkeaksi.
   
 9. fxsts

  fxsts Gearhead

  Eihän siellä pakko ole olla töissä! Kouluttaa itsensä että kelpaa muuallekkin töihin.
   
 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Ihan selvennykseksi, tämä PAU:n lakko koskee ainoastaan Postia eli kirjeiden ja lehtien yms lajittelua/käsittelyä sekä niiden jakelua.
  Siinä ei ole mukana Posti Kuljetus, se toimii AKT:n TES:n mukaan. Tästä johtuen rahtitavara kulkee normaalisti, sekä siinä sivussa varmaan osa postista joka saadaan lajiteltua vuokra- ja muiden firmojen henkilökunnan tai esimiesten toimesta.
  AKT:lla on kuitenkin myös omat neuvottelut menossa ja jos AKT/Posti Kuljetus aloittaa oman lakon, niin sillä on sitten paljon isompia vaikutuksia valtakunnallisesti. AKT kun pystyy pysäyttämään koko maan käytännössä.

  Posti ja Posti Kuljetus ovat eri firmoja. Posti Kuljetus muodostuu raskaasta runkoliikenteestä (rekat), joka kuljettaa pääsääntöisesti rahtia eri puolille maata, sekä raskaasta jakelusta, joka jakaa rahtilähetyksiä terminaaleista.

  Posti on taas se perinteinen kirje-/pakettiposti ja niiden lajittelu/jakelu.
   
 11. jariha

  jariha Gearhead

  kaikkien kuskienkin pitäs mennä tukilakkoon...
   
 12. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Paketit näyttää kulkevan näin lakonkin aikana, mutta saapumisilmoituksia ei näytä tulevan, ei lappua eikä tekstiviestiä, vaikka puhellinumero lukee paketin päällä. Onneksi tracking toimii vielä, niin pystyy hakemaan ne paketit mitkä tietää olevan tulossa. Postihan ei korvaa mitään jos jättävät saapumisen ilmoittamatta, ja paketti lähtee siksi takaisin lähettäjälle.
   
 13. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Matkahuolto ja kadonneen lokasuojan metsästys. Tilasin Iisalmesta purkaamosta lokasuojan rutattuun autoon jota laittelen , käytetty hyväkuntoinen loksu koska värikin sama joten ei tarvi maalata. Myyjä lupasi laittaa matkahuollon kautta Lahteen maanantaina 25.11. Tähän asti kaikki ok. Kun osaa ei alkanut kuulua soitin perjantaina kysyäkseni missä se luuhaa. Kas, 1.90 minuutti maksaisi kysely ja tarvisi lähetyskoodin. Pyysin eilen lähettäjältä koodin jonka sainkin ja marssin tänään Lahden matkahuoltoon . Sanoin vain että tulin hakemaan tälläistä lähetystä jonka numeron ojensin vanhemmalle yrmeälle lotalle. No, eka kysymys oli millä nimellä . Ei löytynyt nimellä ja sitten sanoi että pitää katsoa tuolla numerolla. Eipä nähnyt kun että otettu Iisalmessa vastaan 25.11. Siihen loppui jäljet. Mitä tekee ylipäätänsä moisilla seurantakoodeilla ? Nyt v""""us niin korkealla että edes A.Rinteen eroaminen saa paremmalle tuulelle.
  Ps. Lahden matkahuolto voisi palkata hieman asiakaspalvelu ystävällisempää henkilöstöä...ne mummot voisi laittaa lapioimaan vaikka pysäköintipaikkoja enemmän.
  Ps2. Juuri saamamme tiedon mukaan....Iisalmen matkahuollosta oli ihan äsken soittanut lähettäjälle ja pahoitelleet kovasti, olivat "kiireessä" liimanneet väärän paketin osoitelapun lokasuojapakettiin. Voi siinä vastaanottajakin olla vähän ihmeessään jos vaikka tilannut perseenpäristimen ja tuuminut että ohhoh tuoko sinne....tai en minä tiedä...onko ollut...pitää haistaa
   
  Muokattu: 3.12.2019
  Pertura tykkää tästä.
 14. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Posti oli toissapäivänä tuonut Rockkiauton paketin saapumisilmotuksen. Noudettava ennen 30.11. :D:D:D

  Kävin sen hakemassa jo 15. Päivä..:D
  Onneks en oottele noita ilmotuksia.o_O
   
 15. kuutio

  kuutio Gearhead

  Jo ennen lakkoakin ihan normi touhua että oon hakenu tavaran jo päiviä aikasemmin ja sitte tulee saapumisilmotus että jos et kohta hae niin lähetetään takasin..
  hähhää ettepäs enää pystykään sotkeen enempää kun kerkesin jo noutaa
   
  viikinki75 ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 16. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Kävin pitkästä aikaa hakemassa jälkivaatimuksella varustetun paketin matkahuollosta.
  Pieni about 3kg painava paketti, pakettimaksu 13,90e ja bussiennakkopalkkio 10e :eek:

  Siis pienestä kusisesta paketista 23,90e jonka Posti olisi kuskannut puoleen hintaan, rupee olee kallista toi matkahuollon palvelu.

  Ite oon matkahuoltoa suosinut vain siinä kohtaa jos on kiire, tämä paketti lähti liikkeelle maanantaina ja oli perillä nyt keskiviikkona puolilta päivin, joten ei voi nopeudellakaan enää perustella hintaa...
   
 17. wiwwe

  wiwwe 2nd gear

  Männäviikolla saapui syyskuussa 2018 päivätty kirje postiluukusta. Missä lie on kierrellyt.
   
 18. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Eurolla tuli MH.n paketti Motonetistä. Ei paljoa kannata kauppaan ajella hyllyjen väliin harhailemaan. Sama hinta taisi olla postipaketillekin. Painoa parisenkymmentä kg.
   
 19. spinout

  spinout Gearhead

  Lähetin ennen joulua USAan postin Priority-paketin (6 - 8 arkipäivää), joka sisälsi eBayssa myymäni auton lisävarusteet (toista sataa $). Viimeinen päivitys on seurantakoodin mukaan 27.12 Hki-Vantaan ulkomaanterminaalissa. Selvityspyyntö päällä. Pian ostaja alkaa varmaan vaatia manejaan takaisin eBayn kautta. Funtsailen miten kenkälaatikon kokoinen lähes pari kiloa painava paketti, jossa lomakkeet oikein, voi haihtua kuin taivaan tuuliin..
   
  Muokattu: 11.1.2020
 20. Larry

  Larry Gearhead

  Keskiviikkona lähti Kuopiosta Matkahuollon paketti klo 15 kieppeillä kohti Jyväskylää. Perillä oli viisi tuntia myöhemmin. Hyvin pelasi taas.

  Perjantaina saapui postilaatikkoon kirjelähetys, johon posti oli liimannut lapun: Vastaanottaja selvitetty Postissa. Hienosti toimittu! Arvotavara tuli kuin tulikin perille.
  Postipaketitkin, kuten myös Ärräpaketit on kulkenut hyvin omien kokemusten mukaan.
   

Kerro tästä muillekin!