Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Toiselle näistä Hermeksen hukkaamista lähetyksistä saatiin lopulta päätös, Paypal palauttaa rahat takaisin.

  Mitä tästä opimme ?

  Ensimmäinen asia : Jos ostat jotain Saksasta tai Euroopasta, varmista lähettäjältä ettei tavarankuljettaja ole pakettipalvelu Hermes, muuten et ikinä näe tavaroitasi, eikä se firma vastaa kyselyihisi.

  Toinen asia : Jos tavaraa ei kuulu ja se on ostettu eBay:sta, tee ilmoitus sinne 30 päivän kuluessa viimeisestä oletetusta toimituspäivästä.

  Kolmas asia : Jos ostit muualta kuin eBay:sta tai myöhästyit tuosta 30 rajasta ja maksunvälittäjänä on Paypal, ilmoita heti sinne ja riitauta asia, voit saada vielä rahasi takaisin.

  Neljäs asia : Maksa Paypal tai joku muu luotettu välittäjä.

  Viides asia : Älä maksa pankkisiirrolla suoraan mitään ulkomaille, käytä siinä tapauksessa mieluummin luottokorttia.
   
 2. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Kuudes asia: Älä palauta omalla kustannuksella mitään, ennenkuin on varmistunut, että myyjä palauttaa myös palautuskulut (Autodoc ei palauta.)
   
  Seevu tykkää tästä.
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 4. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

 5. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

 6. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Olipa kumma yhteensattuma kun heti löytyi 3 kuukautta hukassa ollut paketti sen jälkeen, kun alkoi vähän laajemmin tulemaan negatiivista julkisuutta. Siihen saakka kai ylläpidettiin palveluperinteitä yllä asenteella: "vi**stako me tiedetään missä sun pakettis on"
   
  Vermilion tykkää tästä.
 7. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Mulle autodoc palautti kun otin yhteyttä kuluttajaviranomaisiin.
   

Kerro tästä muillekin!