POWER MEET 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja JAMANT, 30.7.2009.

 1. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  lähestyy, ja aloitinpa sitten uuden aiheen, kun tuli tuo viesti:

  Jipii, taas matka lähestyy....
   
 2. niilo

  niilo 3rd gear

  Onko ne päivämäärät jo varmistunut? Eli koska on 2010 power meet?
   
 3. Ylli

  Ylli Gearhead

  Mie jo vähän ootinkin Jamantin avausta....mielessä on niin paljon asioita powerista. Aika vaan kuluu niin nopeasti, ett just alottelen Power2006-tarinaa gm-lehteen :rotfl: .
  Ei oo enää kyl kauaa. Escalade on jo myyty, ni pitäis kehitellä lossi ens keikalle...aikaahan on? :odroll:
   
 4. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  liian vähän :wink: :wink:
   
 5. Jukka

  Jukka 3rd gear

  Tämä kiinnostaa montaa muutakin harrastajaa.
   
 6. sibe70

  sibe70 Gearhead

  8-10.7.2010
   
 7. apukuski

  apukuski Gearhead

  Mahtaa jäädä ens vuonnakin välistä.. :odroll:
   
 8. hot rod

  hot rod 1st gear

  Kerkes Jamant ensin!Hihat heiluu ja ens kesänä radalla. :D Varaan itselleni paikan Vesteroosin AA-klinikan takapihan nurmikolta teltalle.
   
 9. MansenJamppa

  MansenJamppa Gearhead

  no miks?
   
 10. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Mä arvasin, että Hannu kommentoi :rotfl: :rotfl: ! Nyt paat sen laatikon jo kuntoon ja kiinni autoon, muuten saat kävellä sinne AA-klinikan luo :odroll: :odroll:
   
 11. niilo

  niilo 3rd gear

  Täytyy alkaa limoa pajottamaan, että ehtii!
   
 12. JoGGu

  JoGGu 1st gear

  Onko tämä ihan varma tieto? Ihan mustaa valkoisella? :lol:

  Ettei tuu varattua väärälle päivälle laivamatkoja :eek:
   
 13. MansenJamppa

  MansenJamppa Gearhead

  Ainakin Scandik hotellilla tiesivät tämän ajankohdan kun buukattiin ensivuodelle hotellihuonetta.
   
 14. sibe70

  sibe70 Gearhead

  ja mulle soittivat ja varmistivat että olen tulossa Power Meettiin,että varatut päivät ovat oikein.
   
 15. Ylli

  Ylli Gearhead

  Sittenhä se o ruvettava asiaankuuluviin toimenpiteisiin :-? , mut kyl aika menee nopeesti, ihan ku ois vast ollu västerSÅÅSSIS :rotfl:
  Ke ainakin yli, ja himottais palata vasta sunnuntaina, mut työpaikalla pitäisi varmaan esittää jo maanantaina insinööriä. Keskikesä on kiireisintä seisokkiaikaa rintamalla kuin rintamalla :wink: :lol:
   
 16. Letku

  Letku 3rd gear

  Esittää insinööriä? Etkö enää olekkaa valmentaja? :eek: :rotfl:
   
 17. Ylli

  Ylli Gearhead

  Persoonani on jakautuvainen :rotfl: . Voin vaihtaa tilanteen vaatiessa ammattiani, sekä voin omistaa maatakin yllättävän paljon lypsävien lehmien ohella :wink: :p .

  Matka o varattu ja meininkinä ke7.7 yli ja takas sitte la 10pv Vikingil. Majoitus luonnollisesti SuomiLeirissä :p . Yllättäen oli taasen pitkät autopaikat varattu...ja joo joo, kyllä paattiin pääsee lyhkäselläkin paikalla, mutta jos ja kun on tämmönen kunnollinen kansalainen niin haluaisi olla täysin rehellinen tässäkin :poff:

  Pitäiskö NYT toteuttaa ne OD-nimimerkit rintoihin....
  :odroll: :p 8)
   
 18. MansenJamppa

  MansenJamppa Gearhead

  Hieno homma, samalla lotjalla sitten taas mennään yli!! ja Leepun pajan pitää nyt tänä vuonna kehittää joku pikkunäppärä matkustusbiili niin perusrehellisenä äijänä pääsette lyhkäsellä autopaikalla! :rotfl:

  nimilapuista sen verran että sut kuiteski herätetään laivan käytävältä ja kysytään että onko tää lattialta löytyny nimilappu sun?? :rotfl: :rotfl:
   
 19. Ylli

  Ylli Gearhead

  Saas nähdä mitä Leepu keksii :odroll: , rehellisyys maan perii ja toivottavasti ens vuonna ke7.7-to aamu se heppu kukaan löytää lompakkoni tai ottaa sen perstaskustani palauttaisi sen takaisin rahojen kanssa.
  Matkatoverit alkaa jo stressaamaan ku o aina Yllilltä rahat kateissa laivan saapuessa Tukholmaan. Muuten vois jättää rahat vaikka Suomileiriin Ekille, mutta :wink: . Kamaa o jääny/hävinny ruottissa enemmän ku uskoiskaan...mutta hauskaa on silti ollu (ainaski itsellä :-? ).
  Kohtaha o jo lähtöki :p
   
 20. gulhia

  gulhia 1st gear

  tarjoilkaahan jotain amerinrautaa meille...pituudellakaan ei niin väliä...laikka työttömänä tallin nurkassa...ei tarvii edes olla avo...jääpähän laanille kiloja enemmän...väljä v-8 plussaa,ei nääs lämpö ongelmia,jos nyt joku muistaa vesiä edes tarkkailla...no vessana(ei kiintoaineita) toimii kyllä...reiluun pariinkymmeneen litraan saa juoda kyll niinkuin oikeesti...T:Raimo.R.Leepu.Gulhia
   

Kerro tästä muillekin!