Power Meet 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 1.1.2011.

 1. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Hieno oli reissu kaikin puolin ja komiat oli kelit. Väkeä ja autoja riitti silmänkantamattomiin ja kamera lauloi ahkerasti. Swapistakin tuli hamstrattua mukavaa sälää pari kassillista.

  Osa kuvista on siirretty galleriaan, joten jos vielä kuva kiinnostaa, niin ne olisi nyt nähtävillä.

  http://www.x-treme.fi/galleria/PowerBigMeet2/
   
 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  :D Mukava on kuvia katsella.... Kumpa olis saanu olla muukaana... Tattista vaan heille jotka jaksaa kuvia laittaa kaiken kansan nähtäville!
   
 3. buickadi

  buickadi Gearhead

 4. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Itseasiassa sinne oli sellainen ruuhka, että liikenneympyrä ja E18:n sisääntullo ramppi oli tukossa. Kun se ympyrä on tukossa niin ei pääse poiskaan ja ongelma eskaloituu. Oltiin siinä jumissa kun tulivat 2 pyörällä ja 5-6 maijalla hätiin ja ohjasivat kaiken tulevan liikenteen ohi Hällan ostarin. Mekään ei päästy sitten sisään.
   
 5. Jukka

  Jukka 3rd gear

  Juu,kiitos vaan vielä meidänkin puolesta vaikkei kannettu vesi kaivossa pysynytkään.
  Teillä oli väärän merkkistä sähköä Fordiin.. :poff: :poff: :poff:
  Muutaman sähköosan vaihdolla saatiin auto taas toimimaan ilman välilatauksia.
   
 6. budweiser

  budweiser Gearhead

  Mukava kuulla että Cäccylä pääsi puujousilla Suomeen ilmapussin pamahtamisesta huolimatta :D

  T; tunkin lainaaja
   
 7. CTS

  CTS Gearhead

  Kiitos vaan!

  Ens kerralla vois ottaa kierrejouset mukaan peräluukkuun.
  Ja tehdä ne hinkkaamissuojat.
   
 8. jaketin

  jaketin Gearhead

  Yksi asia, mikä hieman hämmästyttää tuolla powerissa, on rodien vähyys :eek:

  Mistäköhän se johtuu??
   
 9. Samaa ihmettelin minäkin , oisko kymmenkunta rodia sattunut silmään...

  En kerenny rodi ja kustom meettiin joten en tiedä mitenpaljon siellä oli autoja mutta tuolla kentällä / kruisingissa ei juurikaan näkynyt rotteloita.

  Siitä kait johtui että meidänkin aakkoseen kantoi yks Tanskalainen kaljaa sylintäydeltä kun ekaks otti kuvia paljain jaloin juosten liikenneympyrässä :rotfl:

  Tultiin muuten Saksasta vuonna 2006 puukenkä-jousituksella kotio :D ,eli tuttu tunne.
   
 10. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  No nyt vihdoin kun on aikaa, niin pannaas oma raportti reissusta:

  Lähdettiin keskiviikkona Helsingistä Viikkarilla, ilta meni niinkuin ekana iltana yleensä, olutta ottaen ja syötiin, tappiin asti remuttiin ja nukkumaan. Torstaiaamuna Tukholmassa ja puhalluksen kautta liikenteeseen, ensin kohti kylmän myyntiä eli hiilihappojäätä ostamaan, sitten kohti Veteråssia, tauon jälkeen alkoi Buickissa savuamaan, pysäkille äkkiä ja tutkimaan, ei löydetty vikaa.... Matkalla keksittiin, että mittarivalot on kateissa, valokatkaisija esiin perillä ja siellähän se savuamisen lähde oli, vastus ja keramiikka kappaleina...
  Hotelliin lunastamaan huoneet ja syömään ja kaupungille ajelemaan....
  Perjantaina alueelle ja kiertelemään....
  Lauantaina samoin alueelle ja kiertelemään...
  Sunnuntaina kohti Tukholmaa ja ei mitään ongelmia ennen satamaa, yksi 6volt auto ei starttaa viereisellä linjalla, työnnettiin se käymään... Laivaan melkein viimeisinä ja oluselle ja syömään ja pubiin ja miettimään, mitäs tehdään, lopetetaanko juominen ja ruvetaan ryyppäämään vai häh :eek: , kun tulee kaveri viereen ja alkaa puhelemaan, että lähettekö katsomaan konehuonetta, me oltiin ihan :eek: :eek: , mutta ilmoitettiin että joo, mikäs siinä, ja kyllä reilussa tunnissa nähtiin päämoottorit, 4 kpl V12 SEMT Pielstick 12PC2.6, á 9000 hp (kiesus mitä laitteita, pakko oli ottaa sellainen palvonta asento ja vähän aikaa "Gruum, gruum, gruum...) meridieseleitä, apumoottorit (4 kpl Wärtsilän Vasa 6R32, á 2800hp) ja työpajat ym....
  Ja maanantai-aamuna oltiin Helsingissä ja nokat kohti kotia...

  Reissussa meidän sakilla autoja: Buick Super -57, Buick Special -57, Buick Super -51, Pontiac Bonneville -65 (se TV:stä tuttu tumman sininen, ne tunnistaa, jotka näki Ylen aamussa Katin ja auton...)!!
   
 11. FinalFins

  FinalFins 3rd gear

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eli tuolla "muutamia" kuvia Powerista:
  http://finalfins.kuvat.fi/kuvat/Power+Big+Meet+2011/

  Reissuhan meni jälleen kerran mukavasti, eikä tuota fiilistä paikanpäällä voi oikein verrata mihinkään muuhun tapahtumaan. Vaikka tuolla on tullut yhdeksän kertaa käytyä, aina vaan jaksaa ihmetyttää tuo karnevaalitunnelma koko kaupungissa kolmen päivän ajan, Suomessahan moinen aiheuttaisi varmasti poikkeustilan koko maahan :poff:

  No, huoneet on varattu ensi vuodeksi, pääsee sitten taas hämmästelemään 8)
   
 12. raggar

  raggar 3rd gear

Kerro tästä muillekin!