Primer Magazine vuosikirja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja platuart, 19.2.2005.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kyllähän noita uusia rodeja on rakenteilla kovasti ympäri maata ja jokunen uusi taas ilmaantuu varmaan natikoihin.
    Joten eiköhän Platulla riitä matskua seuraavaankin kirjaan.
     
  2. platuart

    platuart Gearhead

    Kyllähän Annualissa oli vain pieni osa Suomen kustom- ja rodiharrastuksesta. Vanhempia rakennelmia riittää esiteltäväksi vielä vaikka kuinka ja uusia valmistuu. Lahjakkaita taiteilijoita, sekä pienoismallirakentajia on myös useita. Jokaisella on varmasti oma mielipiteensä siitä, mikä auto puuttui kirjasta. Vuosikirjoja tulee vielä monta, joten jokainen vuorollaan. Uusi Annual on jo työn alla.
    Juttuehdotuksia otetaan mielellään vastaan, joten rohkeasti vaan yhteyttä tänne päin!

    Ja muuten; kohta Primer Annual 2004 löytyy jokaisesta Suomalaisen Kirjakaupan myymälästä! Huomenna kirjat ovat perillä heidän keskusvarastollaan ja ehkä siinä muutama päivä menee niiden jakeluun. Kulttuuria kansalle ja harrastustamme eteenpäin!! Jes!
     
  3. Otto

    Otto Gearhead

    Oho!!! :eek:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo ja näitä ei muka pitäny riittää kaikille. Ei kaikille maapallon asukkaille vai? No eipä siinä, pirun hyvä ja hieno kirja, kannattaahan tuosta ottaa vaikka hieman isompikin painos.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Juu, ei niitä kaikille maapallon asukkaille todellakaan riitä. Olisihan niitä voinut painaa vaikka 10 000 kpl, mutta kun tämä Annual on täysin omakustanne, enkä ole lottovoittaja, niin niitä tehtiin vain 1194 kpl about tasan reikä reikä... Kevät on nyt vietetty unettomia öitä, että syödäänkö meidän perheessä koko kesä vain kaurapuuroa ja maksalaatikkoa, kun ruokarahat ja vähän ylikin on sijoitettu kirjaan. Suomalaisen Kirjakaupan tilaus oli enemmän kuin paikallaan ja loistojuttu koko touhullemme.
    Toisaalta olisin voinut myydä kirjan puolilleen mainoksia ja siten rahoittaa isomman painoksen, mutta olisiko se nyt ollu sitten kivaa luettavaa :eek:

    Jos kirja myydään loppuun alkukesästä, siitä todennäköisesti otetaan toinen painos. Mutta se on sitten 2. painos ja tuo 1. on tuleva keräilykappale! Ja niitä ei edelleenkään riitä kaikille 8)
     
  6. platuart

    platuart Gearhead

    oho, jos kukaan ei arvannu, tuo edellinen olin siis mää,
    kirjautuminen unohtu :eek:
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Morjensta Platu!

    Laitoitko ne pari tulemaan mulle?
     
  8. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Noniiin, nyt se losahti postariin, ei muuta ku kiitos ja kumarrus, great job!
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    Ei, ei se olis ollut!

    Platu: Olisko paikallaan laittaa HAMB:iin pieni mainospuhe? Alkais puhelimet pirisemään; Well, this is Mr Hotrodder from The US, good morning... 8)
     
  10. platuart

    platuart Gearhead

    Saavat nuo Ameriikan jälleenmyyjät hoitaa markkinoinnin siellä päässä. Kunhan kaikki paketit ovat sinne saapuneet, niin eiköhän homma HAMBbiinkin ilmesty framille.
     
  11. platuart

    platuart Gearhead

    Kävipäs huono tuuri!

    En ole katkera, mutta suoraan sanoen pikkusen vituttaa....

    Ensin tuli Kopteri. No en odottanutkaan, että siinä olis mitään juttua kirjasta ollu. Olis siinäkin kuitenkin voinut olla maininta siellä lukuisten muiden uutuustuotteiden seassa, että tällainen kirja on tehty ja siinä on myös pyöriä. Ja onhan siinä kirjassa myös Kopterin mainos: "A proud sponsor of this fine publishing you hold on your hands."....
    Näin olisi pyörämiehetkin saaneet vinkin opuksesta.

    V8:a odotin kuin kuuta nousevaa. Julkistamistilaisuudessa Tampereella oli puhetta, että juttu tulee ilman muuta. Lehti kolahtaa... JA EI MITÄÄN! No muuttohässäkät jne. oli vaan jotenkin unohtunu. Perskele! Juuri V8:n kautta olis muutkin jenkkiharrastajat kuin rod ja kustom-ukkelit saaneet tietää kirjasta.

    No Spinnerin toimittaja kertoi tehneensä jutun jo huhtikuun lopulla, eli ainakin siinä sitten. Äsken kävin kiskalla selaamassa läpi kun ei ole lehteä tullu vielä. EI MITÄÄN?! Jep.... :cry:

    Paska säkä kun missään noissa kolmessa ei ollu mitään mainintaa, toimittajat kyllä ylistävät kulttuuriteoksi jne. Ei sillä, ettäkö olisi homma siitä kiinni, ensimmäinen painos on myyty lähes loppuun.
    Uutisoidaan sitten (ehkä) seuraavissa numeroissa, että "Huhtikuussa julkistettu Primer Annual 2004 suomalaista kustom kulttuuria esittelevä englanninkielinen julkaisu myytiin loppuun kolmessa kuukaudessa. Kustantaja onkin päättänyt tilata kirjasta toisen painoksen suuren kysynnän vuoksi. Myyntiin toinen painos saapunee syyskuussa. Ensimmäisestä painoksesta on jo nyt tullut keräilykappale, jonka hinnat mm. Ebay:ssä nousevat koko ajan..... 8) Keräilijöiden kannattaa kysellä ensimmäistä painosta vielä Suomalaisesta Kirjakaupasta, jossa niitä on ollut myynnissä."
    Tai jotain sinne päin....

    No homma jatkuu, ei tässä masennuta. Mutta kuten sanoin alussa, vituttaa kun yksikään lehti ei uutisoinut erinäisten unohdusten ja sotkuilujen vuoksi. Niissä uutisisa kuitenkin on uusia autovahoja, mahtavia konsolipelejä ja muuta kamaa. Ehkä annoin liian vähän ilmaisia kirjoja :wink:

    PLATU
     
  12. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Unohdit ihan kokonaan v8:sissa mainostetut hirvipillit vai mitä keleitä ne olikaan... :rotfl:
     
  13. fe390

    fe390 Gearhead

    Olisikohan niin, että olet joutunut tutustumaan business-maailman raadollisuuteen.
    Sinut luokitellaan kilpailijaksi, ja kukapa kilpailijalleen ilmaista mainosta antaa.
    Eipä V8 kehu sivuillaan, että tulipa Spinneriltä loistava uusi numero.
     
  14. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ei se ainakaan Spinnerin tapauksessa ollut tutustumista raadolliseen business-maailmaan vaan taas kerran osoitus inhimillisten muistivarantojen riittämättömyydestä.

    Primer lehteä tai vuosikirjaa ei kyllä minun mielestäni millään muotoa koeta kilpailijaksi eikä niiden esilletuonti ole varmastikaan "pois" Spinneriltä ja uskoisin että päätoimittaja on samaa mieltä.

    Primer on kustom ja hotrod-erikoislehti, Spinneri puolestaan yleisharrasteautolehti, joten tuskin kukaan jättää toista tilaamatta jos tilaa toisen. Molemmat vieläpä omakustanteita isojen kustannusyhtiöiden hallitsemalla alalla.

    Platu tosiaankin toimitti kirjan meikäläiselle heti julkaisun jälkeen ja minä sen innokkaasti ahmin samantein, kirjoitin siitä esittelyn ja otin muutaman foton. Toimitin ne sitten aineistopankkiin numeroa 3/05 varten. En ole itse ehtinyt lehteä vielä lukea, joten huomasin vasta nyt ettei juttu ollutkaan päätynyt lehteen asti. Pikaisen kyselyn perusteella on taittovaiheessa käynyt niin, että kyseiset aineistot pääsivät luiskahtamaan sivuun ja niinpä ne eivät päätyneet painettuun lehteen.

    Teksti on kuitenkin nyt luettavissa Spinnerin nettiversiossa http://www.spinneri.fi/rasvanetti/

    Harmillista, kertakaikkiaan harmillista.

    -Heikki-
    (Spinnerin avustaja)
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitos Mr. Sjöman sähköpostistasi ja juttu on nyt tosiaan siellä Spinnerin nettisivuilla. Hyvä niin.

    Eikä tässä varmasti mistään blokkauksesta tai kilpailusta ole kyse. Kaikki nuo poisjäännit ovat vain unohduksia, kyrsi vaan se, että se tapahtui kaikkien lehtien kohdalla. Markkasenkin kanssa on jo puhuttu aiheesta, joten älkää turhaa alkako mollata "isoja".
    Jaa, mutta toisaalta, kirjassahan ei kiihdytely laisinkaan.... 8) :rotfl:
    PLATU
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Platu huomenna Hyvinkäälle ja ota se cokiskamera mukaan. Siellä saattaa jokunen roti ja kustomikin kiihdytellä niin saat kuvia ensi vuoden kirjaan. Vai ensipainos jo keräily kappale? USpartsissa näkyi vielä olevan ja ostin, mutta kotiin tuodessa en sitä ole vielä itse päässyt lukemaan. Nopea selaus ja hyvältä näytti. Jatka hyvää työtä, tuolla on sosiaalinen tilaus! Harmi etteivät isot noteeraa, mutta onhan toi piirin tiedossa.
     
  17. Firestone

    Firestone 1st gear

    Läjät??? Seinäkoristeet??? Kato kun kerkesin huomaamaan ennen ku muokkasit.
     
  18. A-V8

    A-V8 1st gear

    Kauneudesta joutuu kärsimmään :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    pitää kyllä paikkaansa että liikenteessä olevat autot on paremman näköisiä kuin helmat maassa näreikössä makaavat aihiot.
     
  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Se on hieno kirja tuo Primerin vuosikirja ja ilmatkin on olleet aurinkoisia!
     

Kerro tästä muillekin!