Proform rullakeinuvivut Mopariin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mopar383, 15.3.2019.

  1. Soittakaa Arto Höylä-Soikkelille savvoon. Hän on moottorinrakentaja ja tekee laskelmia työkseen. Laskee geometrian ja käyttökertoimet. Niihinhän kaikki perustuu.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    ^ Taas on jääny aulikselta aamulääkkeet ottamatta! :D
     
    mopar383, exchevelle, paja1 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. mopar383

    mopar383 1st gear

    Mulla on n. 300 hp kone ja rempassa laitoin uudet peltivipat ja tönärit. Nyt ajettu n. 32000 km niin piti vaihtaa 2 vippaa. Nostoa imu 0.467 , pako 0.494
     
  4. mopar383

    mopar383 1st gear

    Taitaa Auliksella mennä rajottimelle aika nopeesti.
     
    artsiracing tykkää tästä.
  5. Joo, eikö ole mahtava kun ei tarvi ottaa aamulääkkeitä eikä iltalääkkeitä. Älä huoli Arto Höylä, mää tuun katsomaan sun firmaa kun seuraavan kerran työmatkalla siellä päin. Keitä sää kahvit niin mää tuon nisut. Voit samalla antaa jotain vinkkejä pikkulohkohommiin, kun mää tässä yritän räpistellä niiden kanssa...
     
  6. Aattele., vai ajattelitko ite oikein tuon kaiken? Täytyy nostaa hattua, aina hienoa kun joku ylittää itsensä.
     
  7. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Mihinkähän "firmaan" aulis on nisuinensa muka menossa?
    No meillä on kilpatalli Hyvinkäällä ja harraste- ja kerhotalleja Pieksämäellä ja Mikkelissä, mutta mistään firmoista mä en tiedä..

    Sun sekoiluja on kyllä huvittavaa lueskella, mutta tarviikohan niillä ihan välttämättä sotkea näitä tekniikkaosaston keskustelujakin.
     
    FuryIII '71, Inlinee, Diktaattori ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!