Puhallusta ja maalausta raskaaseen kalustoon,tekiskö joku?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja signet, 14.11.2007.

  1. signet

    signet Gearhead

    Hiekkapuhallusta ja maalausta raskaaseen kalustoon kuka tekis?Kyse olis betoniautojen,lähinnä säiliöiden puhalluksesta ja maalauksesta.Niitä olis jonossa jokunen,ei tarvi tehdä kaikkia kerralla eikä putkeen,kunhan vähän sais edistymään...Maalit on osteltu(Dupont),tähän aikaan vuodesta ehtis yksi kerrallaan siistiytymään.Itellä ei paikkaa jossa talvella vois näitä hommailla ja kesällä nää ei ehdi seisoskella.Pinnan laadussa ei näyttelytason vaatimuksia.Ei tarvii tehdä talkoilla,voidaan maksaa verokortilla tai ennakkoverolla firmalle.0400651973
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    hiekkapuhallusta

    Oheinen firma on ainakin puhaltanut ja maalannut raskasta kalustoa. Metsäkoneita ja Paseja ym. Ja yrittäjä harrastaa jenkkipaloautoja jotka myös laitellut itselleen. EN ole firman kanssa missään tekemisissä muuten kuin omia osia harrastepeliin olen puhalluttanut.

    Firma oli:
    Lammin Hiekkapuhallus ja Maalaus Oy
    Jurvantie 72,16900 Lammi
    Puh: 03-633 7363
     
  3. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Organisaation nimi Automaalaamo Ikonen Oy
    Toimipaikan nimi Marko Olkkonen
    Osoite Selkäkankaantie 17
    Postinumero 54800
    Postitoimipaikka SAVITAIPALE
    Kunta Savitaipale
    Puhelin 05-4160306
    Matkapuhelin 0400-906225


    Mielestäni kyseinen paikka pelkästään raskaaseen kalustoon, ja uusiin...
    Tosin ei varmaa tietoa mutta kysymällä se selviää..
     

Kerro tästä muillekin!