Pulttijaon muutos adapteri 4"/4.5"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja 440 SIX PACK, 4.11.2011.

  1. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Olen jossain amerikan sivuilla nähnyt noita muutos levikepaloja tulee napaan kiinni vakio muttereilla ja paloissa on pyörän pultit 4.5" jaolla samassa putiikissa oli myös kartio holkkeja kun laittaa pieniin yläpallo niveliin uudemmat olka akselit eei tarvia vaihtaa ylä palloja eikä tukivarsia ELI TIETÄÄKÖ KUKAAN MIKÄ FIRMA NOITA KAUPPAA en ole löytänyt uudestaan kun hävitin sivun muistista tarviaisin nuo pultijaon muutos palat.
     
  2. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Noissa levityspaloissa on vaan se huono puoli, että niitä ei saa millään menemään katsastuksesta läpi (laki suorastaan kieltää ko. palojen käytön) jos niissä ei ole EU erikoishyväksyntämerkintää juuri kyseiselle autolle ja sellaisiahan ei löydy mistään. Eli katsastukseen pitää olla vaihtaa sitten toiset vanteet alkuperäisellä jaolla. Levitys-/ jaonvaihtopaloja saa vaikka teetetyä ihan koti Suomessakin esim: tommisbillet.com
     
  3. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Joo tiedän et on laittomat mutta se ei tässä tapuksesa haittaa, kuselin parista paikallisesta koneistamosta tulee liki saman hintaseksi kun vetoakselit 4.5" jaolla jenkeissä maksoivat jotain 45$ kipale.
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

  5. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Jegssillä on noita myös eikä ole ainut narikka KIITOS Tiedoista kaikille :D löyty lopulta suomesta.
     

Kerro tästä muillekin!