"pumppupensakisat" jo suurempi kuin ajatus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja chevy 2, 23.11.2005.

  1. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    eli sen verran homma alkanut hakemaan raiteitaan ja ajatuksia vaihdettu että JOS KUSKEJA TULEE TARPEEKSI niin tuo kisa ajettais.
    kisapäivä ei varattu millään lailla mutta tod.näk se ajettais vaasan testipäivien yhteydessä.
    nyt suurimpana huolenaiheena on osanottajat.eli kaikki ne suureen ääneen kirjoittaneet,tuuttako ajamaan?
    edelleen painotan että kyseessä EI OLE MIKÄÄN MULLISTAVA SARJA vaan yksi ainoa kilpailu.
    polttoaineena nimen mukainen pumppupensa.
    muutokset:kaikki mitkä otteessa(myös rengaskoko)
    renkaat:dot
    turvapuoli:auton suorituskyvyn mukainen
    ajokortti:kyllä
    bändärit:kyllä
    osallistumismaksu:maksettava
    kalsarit:vapaaehtoiset
    ajomatka:n.20-40km
    ajomatkalla kattoaika jota ei saa ylittää.
    rengaspaineitten muutos AINOA SALLITTU muutos lenkin jälkeen.
    15-30 autoa olisi tarkoitus saada jotta tohon hommaan tulisi jotain järkeä.
    alustavia kiinnostuksen merkkejä saa laittaa tähän topikkiin tai jos jännittää niin stuubi at yahoo.com.
    ja konepeltiä ei edelleenkään auota kisan aikana tai saa jos haluaa lopettaa ajoissa...jos se ei 3-5vetäisyä kestä ilman luuraamista,ei sillä voi kauppaankaan ajaa...
    :lol:
     
  2. jukka63

    jukka63 1st gear

    mikähän mahtais olla päivämäärä?mä kyllä karsastan aika vahvasti tommosta,muutokset rekisteriotteessa.jos katsastusmiehellä on ollut niin kiire kotiin(vaimon ja lapsien vuoksi ja ehkä kenties oluen)ei ole kerennyt kiireessä kaikkia muutoksia kirjaamaan.pirssillä ajellaan kuitenkin ilman huolen häivää,murehtimatta moisista puutteista :D eikö pääse ajamaan :eek:
     
  3. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    no,sehän ei järjestävän tahon syy jos inssillä kiire...muutokset paperiin nii puhutaan lisää.
    suurin tarkoitus tolla "muutokset paperiin" kommentilla on että jos papereissa
    moottorikoko merkitty 5.0l ja tullaan isolohkolla paikalle niin varmana et aja.
    ja kaasut on kielletty :lol:
    ahtimet ja variaattorin hihnat ok jos NE OTTEESSA!!
     
  4. jukka63

    jukka63 1st gear

    aika tiukka linja tuntuu olevan :eek: mikäs päivämäärä olikaan?kyllähän siihen leima saadaan,jos tarpeeksi haluan.eiköhän viron leima käy,kun ollaan nykyään eu-maita :D
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Idea ja säännötkin on hyvät mut suunniteltu paikka (Vaasa) on täältä itäpuolelta Suomea katsoen liian kaukana kun edestakas tulis matkaa jo melkein 900 km. Ja kun tarkoitus on nyt joka tapauksessa yrittää ajaa ainakin pari SM kisaa niin tuonne noin kauas ei kyllä varmaankaan ehi, ei jouva eikä oo sit enää rahaakaan lähteä :-?
     
  6. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    no aivan samat matkat tulee täältä esim motoparkkiin tai alastaroon...
    se on asenteesta ja halusta kiinni.
    mutta ei tonne väkisin ketään pakoteta.kuitenkin jollain tapaa hauskanpito tilaisuus...ja vain mukana olemalla muodostuu tämä tapahtuma.
     
  7. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    tiukka on pakko olla ettei tuu väärinkäsityksiä.ja leima on suomen leima.laitetaan tuokin ny sitte ku alkoo ny jo kieroilu :lol: ei herneitä,,,
    aijankohta JOS SE TESTIPVÄN yhteydessä on toukokuun puoliväli.
    jos tämä saa jalansijaa niin 30-40 auton voimilla se varmasti omana kisana ja ehkä esim myös motoparkissa jos järjestäjä löytyy...nii pyäsevät umpikiarot savolaasekki ajelemmaa :rotfl:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No ei nyt sentään ihan noin paljoa mut lähinnä siitähän se vaan on kiinni että jokatapauksessa reissataan kaikki perustapahtumat alkaen American Car Showsta huhtikuussa ja päättyen Halloweeniin Himoksella marraskuussa. Eli kilometrejä tulee maan perusteellisesti noista cruisailu (ja juopottelu :rotfl: ) reissuistakin plus siihen noi fyyran kisat ja ainakin Kouvolan plus Lahden cruisingit ja ehkäpä taas Uttiinkin saadaan kisat takasin niin kyllä siinä taas yks kesä on niin tays (ja lompakko tyhjä) että noin kaukaisia juttuja on sit jo pakko karsia, valitettavasti :-? Tapahtuma olis sinänsä kiinnostava.
    Sitä vaan toi mun aikaisempi kommentti tarkoitti :wink:
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Sit kun saadaan sellanen kisa jota kaikki on halunneet, niin sitten se pitäis vielä tuoda jokaisen kotinurkalle. Sitten mäkin osallistuisin. :rotfl:
    Ei vaan, taidan jättää kuitenkin väliin paitsi jos se olis vaikka malmilla.
     
  10. avo-65

    avo-65 1st gear

    tuahan menis ihan cruisingistakin saa ottaa kaveritkin mukaan :D
     
  11. rocketman

    rocketman Gearhead

    >ajomatka:n.20-40km

    :eek: pe*kele jopas on hurjia vehkeitä teillä... vartti kävi siis lyhyeksi... paljonko on loppunopeus 40km kohdalla? :rotfl:


    [​IMG]
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mäkin oon kuullut että Pohjanmaalla on aakeet laakeet ja pitkiä suoria mut 20-40 km oliskin jo aika huima :rotfl:
    Vaatis vaan meidän autolla jo väliltankkauksenkin jos koko ajan mentäis urku auki 8)
     
  13. kime2

    kime2 Gearhead

    Jep,tulkaapa ihan uteliaisuuttanne katsomman aakeita&laakeita,eiköhän se välitankkauskin onnistu,ainakin jos täysiä vedätte,kilpabensaahan se oli?
     
  14. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Toi rengas sääntö estää mun osallistumisen. :soosoo:

    Alastarollakin 245 leveä takakummi luisteli aika paljon lähdössä, puhumattakaan siitä 205 leveestä, joka lukee otteessa. 8)

    Muutenkin 20-40 km on aika paljon, kun varttimaililla toi Oldsi ottaa 5500 rpm, kun nokan suositeltu käyttöalue loppuu 5000 rpm. :eek:
     
  15. LS454

    LS454 1st gear

    Miten tuo 20-40km ajo olis tarkoitus suorittaa eli jos mä lähden 100km päästä kisapelillä ajaen kisapaikalle ,niin pitäiskö vielä lähteä kiertelemään 40km ympäri Vaasaa ja ajaa vielä kotiiin samalla pelillä? Kyllä mä tiedän että ei tää ole köyhien hommaa ,mutta kai järkeäkin voidään käyttää.Jos nyt joku on niin rehellinen että ajaa trailerilla vehkeet 5km päähän ja tulee sieltä ajaen ja väittää tulleensa ajaen Turusta ,niin kyllä aina joku jotain näkee tai ainaki kuulee jälkeenpäin .Toki niille jotka tulevat trailereiden kanssa täytyy järjestää mahdollisuus 20-40km ajeluun,eli jos matka kotoa kisapaikalle on yli 40km ja se jo suoritetaan kisapelillä niin sen pitäisi riittää ,tollaiset turhat ajelut ei ole järkeviä..:lol:
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi rengashommahan ei oo mikään ongelma, hommaat vaan haluamas renkaat ja käyt konttorilla normaalissa muutoskatsastuksessa niiden kanssa tai muutat ne ens vuoden vuosikatsastuksen yhteydessä. Jos otteessa on 205 vakiorenkaina niin 305 asti sinne saa ihan noin vaan kunhan mahtuvat sit pyörimään.
    Meillä muuten isolohko kiertää vedätyksissä 7000, menis vielä ylikin jos uskaltais kierrättää ja siinä nokan arvot kertois sille alueeks 2500-6500 :wink:
     
  17. jukka63

    jukka63 1st gear

    kyllähän mullakin ex 440 kiersi iloisesti vajaat 7000,pari vetoo tuli otettua niillä rundeilla tänä kesänä.yllättäen 6000 vedätykset toi parhaimman ajan :eek: ilmeisesti kannet ahdistaa,näin ainakin guru sanoi.tuskimpa sulla kannet ahdistaa,luulisin :D isoreikäset ja 402.
     
  18. pile

    pile Gearhead

    täältä ilmoittautuu yks ja olen valmis ajamaan vaikka 100km lenkin ennen kisaa (autolla ajo kun on niin kivaa) vai pääseekö ajamaan kun autossa on lasikuituinen skuuppi "pelli" eikä sitä ole merkitty otteeseen katsastusmies kun viittas sitä kintaalla että ei tarvi muutoskatsastaa kun on noin matalakin.
     
  19. jukka63

    jukka63 1st gear

    mä en sitten ilmeisesti,pysty osallistumaan kisaan.kun nuo ylimääräiset härpäkkeet ja muut ei käy ruotuun kisaisännille.(leimaamattomat)no ajellaan silti :D
     
  20. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Hieno juttu että homman suunnittelu edennyt näinkin pitkälle kaikesta itkusta ja porusta huolimatta!
    8)
    Täällä tulee yksi ennakkoilmoittautuja lisää!

    Täytynee vain muuttaa auto ihan rek.otteen mukaiseen kuntoon eli eturenkaat vaihtuupi muutamaa numeroa kapeammiksi.. :wink:

    Toi konepeltijuttu vaan.. Että jos jostain kumman syystä auto sanoo kesken kisan "tip tip" nii saako kattoo vuotaako pissapoijaan säiliö vai onko laulukuoro yhtä jamppaa runsaampi?!

    Ja sit tuo ilmanputsari että saako siirtymän ja kisan välillä aukaista luukku ja tehä pikku poisto-operaatio eli filtteri veks..vaikkapa katsastuksen yhteydessä ehkä jos sekin olis ajolenkin ja kisan välissä?

    Ja pikku porsaanreikä nyt jo tiedossa eli jos ilmansuodatinlimppu tulee konepellin reiästä läpi nii ei tarvi avata mitään luukkua ja notkeasorminen säätää kaasarinkin samasta avannosta...!!
    ..juu en mää mutta jokumuu saattaa ruuvata tällai...! :oops: :soosoo: :lol:
     

Kerro tästä muillekin!