purkaamo euroopassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GT429, 28.7.2008.

  1. GT429

    GT429 3rd gear

    Eli onko tietoa purkaamoista esim. ruotsissa tai saksassa, mistä voisi löytyä osia uudempiin USA autoihin, vuosimalli 05.
     
  2. chevyukko

    chevyukko 1st gear

    osby skroten ?
     
  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Keltaisilta sivuilta olen noita ettiny, noin ylipäätään, tässä ruotsin. Saksankieli on niin umpiruosteessa etten lähde edes yrittämään...telefunken > kaputt wagen einscheissen?...piti kumminkin.

    -JJ-
     
  4. repecab

    repecab 1st gear

    Tallinnassa ja Pietarissa on kai kummassakin purkaamot missä on jenkkejäkin ainakin silloin kun pidin vielä korjaamoa rys.. eikun venäläiset toivat osia tullessaan. Täytyykin onkia osoitteet jostakin.Saksassa on ainakin pari mulla on kai jossain nettiosoitteetkin. :eek:
     

Kerro tästä muillekin!