putkimaski

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 2.9.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  mistä tavarasta porukka noita rakentaa miel ilman kromausta (saumat piiloon) ideoita pää täynnä mutta migillä kasataan ja kiiltää pitäis.... tajuaakohoan kukaan
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  rosteria kehiin...
   
 3. Hd-hippi

  Hd-hippi Gearhead

  Rosteria ja MIG-illä sen verran pisteitä että pysyy kasassa. Sen jälkeen etsimään TIG-hitauskone ja sitten kasaan.

  Ja ei kun kiillottamaan.... :rotfl: :rotfl:
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Putkesta :rotfl: Kiillota ensin ja hitsaa vasta sen jälkeen. Ai miksikö? Helpottaa hommaa, kun ei tarvitse kiillottaa koko hässäkkää kerralla, kun olet suojannut sen hitsauksen ajaksi esim. teipillä ja rätillä! Voi olla sellainen hässäkkä että ei pysy kinttaissa kun tarjoat sille 3000rpm 10" laikkaa ja haukkaa reunasta kiinni. Eli lopuksi kiillotat vaan ne hitsatut paikat :eek: Näin olen tehnyt aika monta 8) Riippu tietysti laitteista, mutta jos on jotenkin kunnollinen kiillotuskone niin semmoista ukkoa ei löydykkää ettei se lähde lapasista :odroll:
   
  Seevu tykkää tästä.
 5. amis

  amis 1st gear

  Eiköhän kannattais hapokkaasta tehdä, mulle on ainakin opetettu että se on ainoa joka ulkona säilyy täysin muuttumattomana (hapettumattomana)... :odroll:
   
 6. Swine

  Swine Gearhead

  Eiköhän se ole toisinpäin,happoteräksinen "pinttyy" ja rosterisessa se kiilto säilyy paremmin.Rosterisen saa kiiltämäänkin erilailla kuin hapokkaan.Ellen väärin muista,niin tuo johtuu siitä että rosterissa oli karva enempi kromia kuin happoteräksessä...
   
 7. amis

  amis 1st gear

  Enpä sitten tiedä, amiksessa noin mulle vaan sanoivat... :)
   
 8. Tylsä Rautasaha

  Tylsä Rautasaha 3rd gear

  Rosteri ja myös haponkestävä vetelevät aika mielellään hitsatessa, tästä syystä ainakin "ohutputkista" maskia tehdessä kannattaa käyttää umpitavaraa. Paino on tietty miinuspuoli mutta painaa ne alkuperäiset sinkkivalumaskitkin ihan sikana.
   
 9. 300 64'

  300 64' 1st gear

  meidän maski tehtiin peili haponkestävästä.. kyllä kiiltää
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Rosterista ja tigillä!!! Kyllähän ne rosterit ja hapikset ruostuu molemmat mut vaivasta pääsee eroon ensin hapottamalla hitsaussaumat ja kiillottaa sit vast.
  Kyseiset emmeet vetelevät kuin pieni sika mutta yhtä helppo niihin on tehä suoristus hitsauksia joka vetää vastapalloon.
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  tekisin puskurin kupariputkesta ja kromaisin kyseiset puskurin uppottamalla sen kromihappoon.siis jos tyyliä haetaan? muutenhan tuo rosteri on ihan jees mutta se ... kiiloitus!! :mad: ps. kokemuksella
   
 12. Swine

  Swine Gearhead

  Jos pienellä budjetilla aikoo tehdä,niin kyllä pienen kiilloittelun kärsii.
  Pohjatyöt tarvii kuitenkin tehdä/teettää,teki sitten mistä materiaalista vaan.Mikäli hakee kiiltävää pintaa..
   
 13. 69

  69 3rd gear

  12345678910 ja malvasto tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!