"Raggari-Arskan Letukka" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Falconetti, 13.6.2014.

  1. HRA-47 vol.2

    HRA-47 vol.2 1st gear

    Se Opel oli mun isän 39 Olympia, neliovinen ja piikkinokkamossen esikuva. Jokke oli tosiaan 70-luvulla jonkin aikaa Göteborgissa asentamassa bensatankkeja Volvoihin.
     
  2. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Lähes 10:llä ukolla,yli 50v vanha Fordi kannattais pikkuhljaa entisöidä,rahakysymys tietty.
     
  3. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Vielä tänäkin päivänä saan kuulla kommenttia "autokaupastni"
     
  4. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Muisti palaa pätkittäin. Muistaako kukaan Duster HP-102 valkoinen tai Kaitsu S Parraguda Formula S -65
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Runosmäessä oli eräällä kaverilla valkoinen formula s, jossa olin joskus kuskina. Manuaali, ja oli varsinkin hiekkatiellä vinkeä väline. Kaverin nimeä en muista.

    Hantta
     
  6. pequli

    pequli Gearhead

    Tosi huono kuva (pokkaridia), mutta tämä on Rainen Plymari ennen ruskeaa versiota, eli oli valkoinen
    [​IMG]

    JorinaJussin ChevyII
    [​IMG]

    Saman herran Valiant
    [​IMG]

    Malibu joskus 70-80-lukujen taitteessa
    [​IMG]

    Muistoja ei sen enempää ole, mutta edes kuva HP-102
    [​IMG]

    Mikko I:n letukka
    [​IMG]


    Eikös Arska ollut suunnittelemassa tätä varhaisempaa merkkiä?
    [​IMG]
     
  7. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Miko I letukan kanssa samassa tallissa itsellä muutama motukka.
     
  8. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Duster HP-102 Ari M
     
  9. hantta

    hantta Double Gearhead

    Rainen Belve oli alkujaan musta. Runosmäkeä muistellen pitänee laittaa mietintämyssy päähän, ja kaivaa muistilokeroita, ja katotaan, mitä muistuu mieleen.

    Hantta
     
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Parit muistelot Runosmäestä, vaikka taitaakin olla aika paljon ot aiheeseen verrattuna: J. Hovin tpe- 5 -64 bel- air, Olli Hanskin punainen nova -69/ 70 327+ pg myöh 454 ls 6, eli se Loimaalla oleva nr- xx. Kustun Dart, Mikken dartit 64, 65, ja 70, Coronet- 67, Esko r:n 64 belair tpl- 7, Jarmo R: n 67 428 4 d ht Ford ltd, H. Säilän samanlainen ltd, Maukan -67 kullanvärinen valiant 225+ 3 lov lattiamanuaali, ja ainakin omani Valiant 200 65 225+ man ja Chevy ii 63. Runosmäen tepparin vaikutusalueella oli myös anp-66?, musta Ford -60, Malibu ham- 131, t. Rinteen Buick skylark 69 4 d ht, eli nämä nyt tuli mieleen.

    Hantta
     
  11. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Suunnittlin Cruiserssin merkin eri vaihtoehtoja piirtäen puhtaaksi, ja toiset valitsivat niistä mieluisamman vaihtoehdon, joten minä en päättänyt merkistä.
    Vanhat autot ovat helposti ostajan mielestä huijausyrityksiä, kun hajoavat. Pilpola, Kausela, Aaretti, Ansu. Holmströmin Kaitsu olivat reiluja minulle.
    Kuvat oli tas mukava nähdä. Eikö Julli hiekkapuhaltanut Rainen valkoisen Plympparin jostta tuli ruskea.
    Sirkiän Jukalla TD-152 n. 75 ?, jonka päälle porukka kaatoi Imatralla siirrettävän huussin, jossa juuri eräs öykkäri mies oli suorittamassa täysi-istuntoa. Ja Iso-Taina hakkasi urpoja miehiä jotka tuli häiritsemään leiriytymistämme.
     
  12. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Rinteen Tapsalla ja Rata-Rainella oli yhteisesti Kärsämäen talliverstas ennen suuria porukoita, kun paikkasin kaasuhitsillä Rainen Valiantin etulokasuojia ennen maalausta, jonka maalarit siitä verstaan päästä maalasivat huonosti. Sain tehtäväksi maalata liekit keulaan niin, että huonot kohdat peittyivät samalla piiloon, joten siksi ne liekit olivat sen muotoiset Valiantissa silloin. Ähän epäkiitollinen homma peitellä toisten virheitä niin että silti näyttäisivät liekeiltä.
    Kaikenlaisia paskahommia tuli tehtyä kavereille puoli-ilmaseksi, kun ei meillä kellään ollut ylimääräisiä rahoja.
     
  13. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Jotain muutakin tuli tehtyä. Kerrankin Raine oli ottanut joltain mieheltä tehtäväksi stefan vaihdon kampiaksein päähän vauhtipyörän taakse. Ja kysyi minulta miten kuplasta koneen saa irti.
    No, kyllä kait tidätte kuka sen loppujen lopuksi teki, vaikken pääse lähellekään moottorivaihdon ennätystä kuplaan. Eikö se ollut jotain 4minuuttia. (ilmeisesti aiemmin rasvatuilla puhtailla pulteilla)
     
  14. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Tiedätkö onko Holmströmin Kai ollut A.F. Aaltosen hommissa?
     
  15. hantta

    hantta Double Gearhead

    Kaitsu on puuhastellut kaikkea, ostanut ja myynyt autoja, raskasta kalustoa, ajanut ratakuormuria, rallicrossia opelilla, mutta siitä en ole kuullut, että olisi Aaltosella ollut töissä
     
  16. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Onko tämä kaveri vielä hengissä,tiedätkö?
     
  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Viimeksi näin Kaitsun joskus - 90 luvun loppupuolella, kun osti purettavaksi vanhan kalastuslaivan Pansion rantamaisemissa.

    Hantta
     
  18. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Sillon kun olin siellä varaosakuskina niin toi nimi iski vaan mieleen.Marjatta otti troppia aika paljon.ja sen kaveri kaitsu kans.Ja Holmström sukunimi sillä muistaakseni oli.Varaosamyyjänä oli Hessu Savolainen,joka ajeli isolla Kelta/Mustalla MB-Pakulla,ja oli musiikin kanssa tekemisissä.
     
  19. smuige

    smuige Gearhead

    Täytyy sanoa etten henk. kohtaisesti muista ikinä edes nähneeni punaista faikkua täälläpäin, toisaalta vasta 10-15v autokuvioita seurannutkin.
     
  20. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    No entäs Musta-63 pikkusiipi faikku?Valkoisilla kylkilistoilla? Noin v.2008.-09 Tarkoitan Fordia jonka rekkari oli mustavalkoisilla ehkä MKR Numeroita en muista.
     

Kerro tästä muillekin!