Ratasjakopää ja rullanokka sopiiko...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jack, 21.8.2009.

  1. Jack

    Jack Gearhead

    Kysympä tälläistä, että sopiiko kiinnitykseltään esim. Pete Jacksonin sbc:n hydrauliselle laahurinokalle tarkoitettu ratasjakopää tarvikerullanokalle esim. Compcams, vai onko eri kiinnitysjako rullanokilla?
    Jostain luin että ainakaan sbc:n alkuperäisille rullanokille ei käy.

    Unohtui ensin tarkentaa, että kyseessä siis "vanha" (-76) lohko, ei alunperin rullanostajia.
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Ihan mielenkiinnosta, miks ratasjakopää? Onhan se ihan kivan kuulonen, ensimmäisen puolituntia. 8)
     
  3. Jack

    Jack Gearhead

    Samaa voisin kysyä itseltänikin :poff:
    Tuollainen tullut joskus hankittua, ja nyt kun tuon koneprojektin nokkajuttujakin tullut mietittyä, niin tuollainen kysymys tuli mieleen, jos rullakamoja meinaa :odroll:
    Onhan se ääni komea ken tykkää, myönnettäköön että se oli yksi syy ostoon 8) , voihan olla että siihen tosiaan kyllästyy ja sitten :wc:
    Älkää nyt pojat kyselkö vaikeita, kun näitä kaikkia harrastejuttuja ei pysty järkevästi perustelemaan, varsinkaan :pinup: .
     
  4. max

    max Double Gearhead

    Mulla on Pete Jackson(noise) 400 sbc koneessa ja on hauska seurata kadulla kulkevan uteliaan rahvaan ilmeitä,kun arvuuttelevat onko moottori särkymässä vai mahdollisesti "remmiturbo" niinkuin eräskin tietäjä bensa-asemalla kysyi.
     
  5. tomime

    tomime 1st gear

    Sopivuus

    Ittellä tuli semmonen ongelma eteen kun tilasin mielestän oikealla numerolla Comp Camsin rullanokan, niin tulikin uuden sukupolven SBC Chevyn rullanokka, jossa rattaan kiinnityspultit(3 kpl) ovat eri jaolla, kuin 50-87 luvun moottorin nokassa. Myös rullanostajien kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei saa ilman siltalevyllä olevia, joihin tarvii taas hämähäkin lohkon pintaan. Ei toimi vanhan mallisessa lohkossa, vaikka vois luulla. Kiinnityspulttien pitää olla kuusiokolokannalla, muuten ei mahdu päittäislaakerin kanssa.Päittäislaakerin sovittaminen tuotti muutenkin vaivaa jakopään suojapellin mahtumisen kanssa..
     
  6. mk76

    mk76 3rd gear

    joo mulla kans 351 clevelandis ratasjakopää niin kyl sitä välillä ajos tuloo sellanen tunne et onkahan kaikki kunnos mut ku ruuvaa mankkaa isommalle niin mieli rauhoittuu
     
  7. tomime

    tomime 1st gear

    Ratasjakopää

    Ei ääntä=ei tehoa 8)
     

Kerro tästä muillekin!