rekisteröintikatsastus ja vikalista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja sbm396, 9.7.2007.

  1. sbm396

    sbm396 Gearhead

    kävin näyttämässä autoani konttorilla ja vikojahan löytyi kun niitä hakemalla haettiin jos ajan toiselle asemalle niin näkeekö ne jostain tietokannasta edelisen aseman merkinnät
     
  2. dartvader

    dartvader 1st gear

    Näkeehän ne. Se tulostettu lappu on vaa muistilista sulle....
     
  3. signet

    signet Gearhead

    Jos leimainsinööri on syöttänyt viat tietokantaan niin ne pitäis tossa tapauksessa näkyä,itelle ainakin on käynyt näin,se vaan on eri asia et välittääkö/katsooko toisen konttorin inssi niitä tietoja,kun sen velvollisuus on kuitenkin katsoa koko auto läpi.
     
  4. Fireball

    Fireball Gearhead

    Muistaakseni laki ja asetus vielä määrää että auto on uusintakatsastettava samalla asemalla josta hylkypäätös annettiin. Jos näin on kannattaa siis itse pyytää katsastuksen keskeyttämistä jos tuntuu menevän vinoiluksi.
     
  5. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Niin mutta ei laki kiellä aloittamasta uutta katsastusta muualla. Eli tuo tarkoittaa sitä että se menee sillä jälkinäytön hinnalla vaan sillä asemalla missä aloitettu, muualle saa kyllä mennä mutta ottavat taas täyden hinnan siitä hommasta.
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Kun en tosta autosta mitään tiedä, mutta Murphyn laki on tuttu, niin tuli mieleen, että voivattenhan ne siellä toisella konttorilla löytää ihan uudenkin vikalistan, parhaassa tapauksessa sen vanhan kaveriksi.
     

Kerro tästä muillekin!