Rellu Megane 05 käyttikseksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ls1978, 9.8.2014.

  1. VilleTre

    VilleTre 3rd gear


    Jos ajaisin noin paljon ehkä panostaisin ajomukavuuteen, ja auto olisi Volvo,MB,BMW,Audi osastoa.. Tojo ruostuu edelleen.Teknisesti hyvä ,koriltaan edelleen ala-arvoinen.Ja kyllä tuollaisessa rippikoulu ikäisessä autossa on yhtä sun toista jo,olkoon merkki mikä tahansa..
     
  2. rb

    rb Double Gearhead

    Joo;...... Se täytyy muistaa että puhutaan 15 vuotta vanhoista autoista.

    Tuskin millään yleisellä merkillä ja mallilla löytyy vuosituhannen vaihteen kotteroa, josta ei olisi katsastuksen hylkymerkintöjä, kun monella ton ikäisellä kulkineella on ehditty jo se puolimiljoonaa körötellä.

    Mut eniten syö ne jatkuvat pikkuviat esimerkiksi silloin kun pitäisi lähteä töihin eikä avaimesta kääntäessä tapahdu mitään, koska sen käyttökotteron korjaaminen, oli se sitten merkiltään mikä tahansa, on vaan niin perkeleen vastenmielistä puuhaa!!!
     
  3. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Ei Avensista. Karmea körö ajaa.
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Abs;illisella avensiksella oppii mitä tarkoittaa emergency brake, se on se kahva josta kiskaistaan siinä kuljettajan vieressä, et laitos pysähtyy ennen kuin risteävän kaistan leveys loppuu

    Ja raaka voima ei auta koska toyotan paska laskee painetta jarruista pois ja abs yksikössä hana on kiinni, eli poljet turhaan kovaa vastaan :odroll:


    Jossain avensiksissa ja toyotissa on muuten sellaista hauskaa ominaisuutta, kuulin jalka invaliidilta joka jarruttaa/kaasuttaa kahvalla, että kahvaa pitää vetää koko ajan lisää jotta hidastuvuus pysyy yllä, jos jarrutuksen aloittaa ja pitää kahvan samassa paikassa jarrutus loppuu lopulta kokonaan :eek:

    Saman huomasin porukoitten molemmilla avensiksilla talvella et jos jalan pitää jarrulla samassa paikassa hetken kuluttua loppuu absin rykiminen ja auto alkaa rullaamaan :poff:



    Yks tyttöne meinasi mennä porukoittensa corollalla omasta koti risteyksestä pitkäksi kun ei tajunnut, et se abs;i lopettaa jarrutuksen vaikka kuinka polkee, onneksi ketään ei tullut vastaan kun sai ohjattua vastaan tulevien kaistalle ja pari metriä liittymän jälkeen käsijarrulla seisautettua :soosoo:



    Niin ja ite en ainakaan 175 pitkän vartenu kanssa mahdu avensikseen, ennätys on 4km matkalla 3 kertaa pään lyöminen sisään mennessä ulos tullessa ja sisään mennessä, ulos tullessa sen jälkeen lähti vaan lippis päästä :(
     
  5. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Kiitos kaikille kommentoijille. Tästä tulikin aktiivinen topic, näyttää ranskikset kiinnostavan. :lol: Päädyin sitten kuitenkin jättämään Meganen kauppiaalle ja otin vaihdossa 97 primeran ja tuhdimman tukon käteistä. Ei siinä renussa mitään erityisen negatiivistä ollut mutta takapenkki oli hämmästyttävän pieni kahden turvaistuinikäisen kuskaamiseen.

    Ps. Olisi kohta tarjolla hyvä Primera sedan talviautoksi. Pari viikkoa sitten leimattu perustoimiva ja kohtuusiisti kampe. Tonnilla. :rotfl:
     
  6. HCkivi&pyöritys

    HCkivi&pyöritys 1st gear

    Jos se on HYVÄ kaveri...if you know what I mean :wink:
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Mä kans muutaman naapurin autoja laittelen joten olen myös hyvin perillä NAAPURIN autosta.


    Eniten harmittaa se että noilla jotka tankkaa ja ajaa sun muuta perseilee niin autot tuntuu kestävän. Kaverikin nyt ajanut 60tkm samoilla öljyillä, lisännyt on muttei vaihtanut. Ei mitään...


    En toivo mitään vahinkoja mutta olis hyvä opetus kun kävis kilkatikalkati. Niin perus vitun juttuja kun noi öljynvaihdotkin on, eikä se ole rahasta kiinni vaan viitseliäisyydestä ja asenteesta.
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Hullut, humalaiset, idiootit sit erityisesti tietämättömät pärjää

    On paljon juttuja liikeellä joissa esim. lastataan talvella telakaivuri akselin yli vinossa kohdassa kauha ilmassa ajamalla eikä mitään, mut annas kun sellainen joka jotain tietää niin samantein pitkällään :poff:

    Tai yks kaheli joka ajeli hitaasti moottorikelkalla järvellä ja sit samalla kelkalla puolen tunnin kuluttua yks joka tiesi, et on liian heikot jäät niin samassa paikassa heti sukelsi. Illasta tää "hullu" sit kelkalla jään yli kotiin lähti ja ilman ongelmia :eek:
     

Kerro tästä muillekin!