Rengas/vanne- setti Puolasta Suomeen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja exchevelle, 2.3.2021.

 1. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Tarvisi saada 4kpl henkilöauton rengasta (pyörää; vanne+rengas yhdessä) 62 006 Janikowi, Poland Suomeen pääkaupunkiseudulle. Myyjä (autopurkaamo) suostuu myymään ulkomaille jos järjestän kuljetuksen. Muutamasta kuljetusfirmasta kysellyt kuljetusta, 250€... ? Tuntuu "reilulta" hinnalta.

  Samaa hintaluokkaa antaa Eurosender.com välityspalvelu, +200€. Onko kenelläkään kokemusta tuon käytöstä? Tai antaa vinkkejä mistä kysellä (Puolan) päästä kuljetusta?
   
 2. jorkkeri72

  jorkkeri72 3rd gear

  käy telakan portilla kyselemässä,eiks sieltä polakkeja löydy ni varmaan onnistuu.
   
 3. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Se joku puolalainen rahtifirma (Olikohan DPD?) Oli ainakin melkoisen edullinen kun aikoinaan kromiosia sieltäpäin mulle palautettiin.
   
  exchevelle tykkää tästä.
 4. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Samaan tulokseen olen tullut, DPD halvin.
   
  1purehell tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!