rengaskoko 10-15LT12,5-16,5LT?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja B.B.Chevy, 25.12.2002.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Onko yhtään insinööriä palstoilla joka osais varmasti tietää mitä toi tarkoittaa suomeksi.
  Asiasta kysytty kahdelta kats. inssiltä toinen arvuutti papereistaan että oisko 275/70-15 suunnilleen tuo ja toinen sanoi taas kysyttäessä muutoskatsastuksesta että 29x16,5x15 saattaisi vielä onnistua, mutta silloinhan tuon vertailukoon pitäisi olla enempi kuin toi 275 sillä lyhyellä matikalla laskien 16,5"=394 eli 119 milliä leveämpi. Ja eikös 102 mm ole muutoskatsastuksen maksimi?
  Varmuutta en ole kuitenkaan saanut, tammikuussa pitäisi AKE:ssa olla paikalla semmonen kaveri jolta meillä on tarkoitus kysyä kaikista muistakin pickupin "pikku" muutoksista, osaako hän sitten kertoa noista fillareista, toivottavasti, niin sais hommat etenemään.
  Asia kiinnostaa sillä autoon pitäs saada niin paljon leveämmät nakit kuin on mahdollista.
   

Kerro tästä muillekin!