Rent-tools.fi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Visa, 29.11.2021.

  1. Visa

    Visa Gearhead

    Yritystä pukkaa ja ajattelin tuoda helpotusta harrastajien rakenteluun. Minulta saa siis vuokralle pellintyöstö vehkeitä. Mm. Sähkösikkikoneen, planishing hammerin, englanninpyörän, kutistaja/venyttäjän ja vaikka mig/tig/puikko yhdistelmäkoneen auton rakentelua varten. Myös muita koneita lisäilen pikkuhiljaa sivuille ja pidän hinnat harrastaja ystävällisinä. Nyt ei siis tarvi joka jannun ostaa kalliita työkaluja harrastusta varten tai teettää muualla. Tällähetkellä firman sivut löytyy facesta Rent-tools.fi nimellä ja instagramista renttoolsfi. Nettisivuja alan työstämään viimeistään alkuvuonna ja domain on jo varattu. Ottakaa sivut seurantaan ja puskaradiota käyntiin.
    Virallisesti avaan yrityksen Tammikuussa, kun Oy on saatu rekisteriin.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Anza, viikinki75, sepi-ukko ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Visa

    Visa Gearhead

    Laittakaa muuten kommentteja, mikä olisi tuote mille vaikka itseltä löytyisi vuokraustarvetta. Pyrin hommaamaan tuotteita kokoajan lisää. On se sitten peräkärry, suppilauta tai vaikka vesijetti.
     
    impala-63 tykkää tästä.
  3. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Yleisesti ottaen varmaan eniten kysyntää luulisi olevan vuokratyökaluille joita tarvitsee harvoin. Esim. moottorinostin ei ole kallis ostaa omaksi mutta ei viitsisi hankkia tilaa viemään jos ei tarvitse edes joka toinen vuosi. Ja kun noita autokorjaamotyökalujen luetteloita katselee niin uudempiin autoihin tarvitaan erikoistyökaluja kuten mallikohtaisia ulosvetimiä yms. aika moneen hommaan, niille voisi olla kysyntää?
     
    Visa tykkää tästä.
  4. matti R

    matti R 3rd gear

    Ehkä Quick-jack nostin ja moottorinosturi voisi kiinnostaa vuokrata jossain vaiheessa.
     
    Visa tykkää tästä.
  5. Visa

    Visa Gearhead

    Nyt tälläinen moottorinostin löytyy firmalta. On mallia riittävä ja painava.
     
    matti R tykkää tästä.
  6. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Ompas valittu lähelle nimi kuin pikkasen isomman vuokraamon käyttämät renta.fi rentatools.fi :)
     
  7. GBS

    GBS 2nd gear

  8. Visa

    Visa Gearhead

    Verkkokauppa avattu. Aikavälillä x pitää vielä parantaa vielä sivustoa ja jokaiselle tuotteelle varauskalenteri, mutta on nyt ainakin alkuun päästy. Lähellekkään kaikki tuotteet eivät ole vielä sivuilla, mutta kannattaa kysyä, jos jollekkin tarvetta. https://holvi.com/shop/rent-tools/
     
    Rambo John J tykkää tästä.
  9. Visa

    Visa Gearhead

  10. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    Venttiilijousipaine mittari 400-600 lbs, venttiilijousen asennuskorkeus mittari 35mm ja ylös.
     
    Visa tykkää tästä.
  11. Visa

    Visa Gearhead

Kerro tästä muillekin!