Repikää pussihousunne ja kaivakaa esiin rautasahanne

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Jäpälä, 6.10.2003.

  1. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Eli mitä talleillanne tapahtuu talvella 2003-04. Nähdäänkö keväällä uutuuksia? onko tullut uusia hankintoja? iskeekö rautasaha? pistäkääpä juttua /huhuja.
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Tossa olis kasa tarjolla sille kuka kehtaa hakea ja tuoda wisky pullollisen hyvää ja ravitsevaa ...

    Kasaan kuuluu :

    -Kaatopaikka kuntoinen chevy -36-39 ?? runko
    -etulokarin romu, no sillä ei tee mitään
    -Chevy master -38 koppa josta saa paloja
    -samaan romuun keulapala ja se on paras osa
    -Chevy kolme ovea tai ikkunakehys raatoa
    -Ford 4door -37 korin etu ja taka osat
    -neljä kappaletta ford -37 oven raatoja
    -Chevy -36 taka-akseli putkineen ja jumissa

    Noita leluja on siunaantunnu ja nämä on sitä luokkaa jotta en tee niistä mitään, siitä vaan tulkaa hakeen koko kasa pois, nostan ne tarvittaessa vielä trakkorilla kyytiin, kyllä varmaan jollakulla on -38Chevy tai -37Ford tekeillä, noista vois olla hyötyä niissä kun on noita ehjiä ikkuna kehyksiä ja muoto palikoita ...

    Semmonen pyyntö olis jotta nyt hakekaa koko kasa kerralla ...

    Kaikki itkee aina jotta aihioita ei ole tai ne maksaa liikaa, nyt ei maksa ja saa kaksi auton raatoa pullolla, tai saa niitä tuoda parikin ...
    :-o :-o :-o
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuinka huonossa kunnossa osat ovat ja missäpäin ne makaavat ???
     
  4. Hog99

    Hog99 1st gear

    Osat on Kouvolassa Karvan tallin pihalla ja käsittääkseni aivan kelvollisia varaosia tekevälle tai hyvä aihio aloittelevalle harrastajalle

    Dodge rakennelma näyttäs taasen menevän eteenpäin, mutta mitä on tapahtunut A.Kongan -34 kopiolle siihen on kuulemma ilmestynyt 427 ja katsastus loppukuusta
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Mulla on tuossa metsässä tiedossa muutamat 50-luvun pienen Brittikuormurin hytit. Jos haluaa vääntää pick-uppia noista Karvan keuloista, niin noista saa mainiot takaseinät pienellä takaikkunalla.
     
  6. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ollaan tossa katottu yhtä autoa vähän "sillä silmällä". Mutta koska me ei olla mitään selkärangattomia laumasieluja, niin choppauksen sijaan ajateltiin laittaa tolppiin kymmenen senttiä lisää.
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Panenpa tähän nyt huhua kun kerran kysyttiin. Ei nämä salaisia ole.

    Keväällä ei varmaan vielä nähdä, mutta uutuuksia tulee jossain vaiheessa ja rautasaha iskee aivan varmasti! Omasta tallista löytyy nuo samat vanhat: Bel Air sekä projektit 36-pickup ja 38. Uusimmat hankinnat on T-27 (runko -35, etuakseli -39 jne.) ja Linc-39.

    Pannaan mainos vielä perään. Seuraavia osia saa tarjota:
    -Chevrolet-36 etuovet
    -A/T etuovet + muuta osaa
    -Fordin perä ~32-39
    -39-Lincin osia
    -A-coupen kori...

    Edit: Perän voi olla vuoteen 46 asti, siis sivulle purettava malli kuitenkin.


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2003-10-08 11:43 ]</font>
     
  8. late

    late Gearhead

    60-letukasta saattaa lähteä siivut tolpista ja pysyy neliovitolppana, suunnitelmia kyllä ois kaikenlaiseen mutta katellaan vähän kerrallaan. Viikonloppuna ois tarkotus auto tunkea tallin uumeniin.
     
  9. platuart

    platuart Gearhead

    Saha lauloi juu... Primer Magazinen kulttuuritalviromutoriauto, eli `76 Pösö 404 p-u isolohkodiesel on chopattu ja vain 48 cm. Vielä pitäis alustaa vähän madaltaa ja ei kun lumille. Sitten saa Lincolnin talliin, katotaan sitä sitten...
    PLATU
     
  10. DeS

    DeS Gearhead

    Lopullista väriä päälle sotoon ja, no, ehkä, katsotaan nyt, jotain uutta............... :odroll:
     
  11. Puuhis

    Puuhis Gearhead

    Kaippa sitä pitää pistää kamiinaan uutta peltiä taka helmoihin kun ovat hieman päässeet rapeiks... tosin pinnoitin niitä viime perjantaina kuumalla kumipurulla... :grin:
     
  12. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Nyt kun sain talliin lämmöt, niin seuraavaks leikkaan pussihousuista sortsit ja teen tuohivirsuista sandaalit. Rautasahan terä on tylsä edelleen, mutta Oldsin PITÄISI OLLA ainakin keskeneräisessä custom cuosissa ens kesänä liikenteessä. Ei oo paljo kesken ei....
     
  13. Cleveland

    Cleveland 1st gear

    Tyyli pitää säilyttää... :smile:
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei pääse choppaamaan kun pitää katto tehhä kokonaan itte niinku koko muu auto.Ainoastaan kaksi A-fordin peltiosaa oli lähtökohtana.Harkitsen pussihousujen käyttöönottoa,niissä on sitä oikeaa rock n rollia.Nurkkapatrioottiset mobilistit käyttävät suoria housuja,verkkarin takkia,anttilan lenkkareita ja lättähattua yhtäaikaa.Makeeta.Radio soittaa nykyajan paskaa oikeaoppisesta putkiradiosta.Nuoria kyräillään,te nuoret ette tiedä vanhoista ajoista mitään,ette saa ajaa vanhoilla autoilla ja pukeutua vanhanajan tyyliin mutta nykymuotikin on mautonta.Itse he sotkevat kaiken tajuamattaan.
     
  15. dart

    dart Gearhead

    38 foordi lähtee ens sunnuntaina kouluun ja keväällä sen pitäis tulla sieltä kokonaisena pois ja dartin laatikko menee remonttiin, siinäpä on tän talven tekemiset.
     
  16. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  17. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    On sitä näköjään joillakin ameriikan pojilla nappulaa. Tossa linkissä olleilla sivuilla kun joku kauppaili 62 Novaa, johon oli investoitu 125 000 taalaa!
    No, ei vähä mitään, lienee autosta ainakin tullut tekijän mielen mukainen.
     
  19. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    ai talven remontteja. hmm. jos tosta '70 Hornetista vaikka nappais koneen pois ja atomeiksi (haemme "halpoja" hevosia) ja kasaiskin ennen kesää. Sille ei raaski enää muuta tehdä.

    Rodiprojektinkin ('39 Nash LaFayette) vois alottaa mikäli vaan myyjä sais katottua raadosta haluamansa sähkökaaviot ja tuotua romun tontille (oon ootellut pian 4kk). Tarkotuksena olis eka heppailla tukirautoja ympäri koria, purkaa, sit hissukseen hiekottaa raatoa sieltä täältä ja lopuksi kattoo mitä on jäljellä. Jos/kun jotain yhä löytyy niin sit muuttaa 4D sedan -> 2d sedaniksi ja tehdä massiiviset peltityöt. kattoa vois kans ottaa noin viitisen senttiä matalemmalle kun kuitenkin sitä joutuu leikkelemään mutta saas nähdä nyt. Jos hulluksi alan niin vois ens kesänä ajella siirtolapuilla ja Ramblerin suoran kuutosen voimin, mutta jos järki pysyy päässä niin pysyy myös rojekti tallissa ens kesän... :grin:
     
  20. Matti

    Matti Gearhead

    tuossapa on asiaa:) täytyy hommata ens kesäx pussihousut ja kunnon saapikkaat:)



     

Kerro tästä muillekin!