rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Lievä ot: Hyvin kulkee rahti. Perjantaina lähti paketti Massakusetsista (Clark's Corvair parts), viikonlopun aikana kulki reitin Memphis, Lontoo, Pariisi, Köln, Tukholma. Nyt on vapautettu Vantaalla tullista eli huomenna lienee perillä. Fedex economy. Eilen tuli lähettäneeltä firmalta sähköpostitiedote, että kuvernöörin määräyksestä kaikki paitsi elintärkeät toiminnot seis ainakin aluksi 7.4 asti, eli firma on nyt kiinni eivätkä vastaa edes sähköposteihin eikä puhelimeen.
   
 2. eldorado1973

  eldorado1973 Gearhead

  https://www.autodoc.fi/autonosat/tukivarren-hela-10672/chevrolet/evanda/evanda/18549-2-0

  Tilasin tuolta puslia rouvan Evandaan. 2004 Veronan alustan osat sopivat Evandaan 2003-2004.
   
  Muokattu: 24.3.2020
 3. xarper

  xarper Gearhead

  eldorado1973 ja jariha tykkäävät tästä.
 4. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

  Joo, ton autodocin kanssa täytyy joka palikka varmistaa viestillä valmistenumeron perusteella mitä tilaa, muuten ei sovi ikinä.
   
  ihka tykkää tästä.
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Spareton kanssa ei auta edes puhuminen ja vaikka lähettää alkuperäisen varaosakuvan tai kuvan samanlaisesta osasta luonnollisessa ympäristössään. Tai auttaa mutta energiaa syövän viestittelyn ja kotimaassa tapahtuvan soittelun merkkiliikkeen varaosamyyjälle. Syyllistetään vielä että olet muuttanut rakennetta eikä osa ole alkuperäinen. Tietysti ihmetyttää että alkuperäisellä varaosanumerolla on myytävänä kahdenlaista tarvikeosaa. On tässä maalimassa tietysti muutakin mitä ei ymmärrä.
   
 6. ihka

  ihka 2nd gear

  Spareton kanssa meni heti alkajaisiksi hermot.
  Onneksi on AK24.fi
   
 7. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Sieltä minäkin olen tilannu vaikka mitä. Kaiken lisäksi onnistuneesti. Yhteen kyselyyn ne ei kyllä 4 tuuman pakoputken osista ole vieläkään vastannu vaikka viime kesällä laitoin viestiä. No kiirekös tässä, jos nyt tulevaks kesäks tiedon sais ku se rakentelu on vaiheessa vieläkin. Saattaa tosin olla että johtuu hieman persoonallisesta sähköpostiosoittestani että menee roskiin.
   
  ihka tykkää tästä.
 8. bathory

  bathory Gearhead

  Oon tuolta itekin tilannut osia. Mutta noi puslat vähän jännät kun ei tiedä mikä kuuluu mihin, kun tossakin autossa noita vakaajia on. Ja mun takaa sen keskimmäisen vakaajan eli aurauskulmansäätöntankon puslatilata, niin ainakin se alkuperäinen oli sellainen ei vaihdettava. Survoin väkisin sinne jonkun kumipaskan ja meni katsastuksesta ihmeellisesti läpi, mutta eihän se hyvä ole. Nyt laitan tilaukseen kaikki takapään vakaajan, mutta toki toisen puolen pusla jää uupumaan. Rockautossa ollut irtopuslia lainkaan.
   
 9. bathory

  bathory Gearhead

  Juu tukivarsia tosiaan saa rockautosta, joissa toki pusla toisessa päässä, niin sitä puslattoman pään puslaa ei oiken saa. Tosin valikoimaa on suomenkielisissäkin nettikaupoissa paljon, mutta en kyllä silti oikeita osaa ostaa :/
   
 10. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Rockauton nettikaupassa oon eniten tykännyt palvelun sujuvuudesta. Varaosien hakupuu on tosi helppo käyttää ja puhelimellakin, toisin kun esimerkiksi Motonetillä. Tai tuntuu että motonetin varaosahaku on helppo käyttää älypuhelimella mutta tietokoneella tosi sekava.. osansa varmaan tässäkin tekee se mainostaminen siinä seassa.

  Siitä syystä varmaan karsastan nuota uusia netin varaosapuljula, ovat aika sekavia.. vai oonko vaan liika yksinkertainen :D toimiiko nekin paremmin tietsikalla?
   
 11. bathory

  bathory Gearhead

  Tuli fedexiltä viesti, että kamaa tulossa, että tullaavatko he.
  No miksi kukaan niin haluaisi. Ylimääräistä kulua vaan. Näköjään tarvii silti laittaa viestiä tuonne jos haluaa itse tullata.
   
 12. xarper

  xarper Gearhead

  Ti tilattu ja tänään täällä, toimii kuten aina.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 13. Hai

  Hai Double Gearhead

  MA tilattu ja tänään Vantaalla. Halvin rahti.

  Korona on purkanut turhat ruuhkat tieltä.
   
 14. jarona

  jarona Gearhead

  Luulen vieläkin että tämä koronsuovi ei vaikuta rahteihin.
  Itellä viinalasti viikon tulossa saksasta, juon itteni muuten mukavaksi..
   
 15. T5

  T5 Gearhead

  Eikös tuo ole ihan julkisestikin sanottu, että rahtiliikennettä eivät rajoita. Ja pakkohan sen rahdin onkin antaa liikkua, muuten voisi ruoka jne alkaa täältäkin loppumaan. Ja liikkuu rahaa edes vähän yrityksille ja sitä kautta ihan niin isoa syväkyykkyä ei tule talouteen.
   
  1purehell tykkää tästä.
 16. 440 SIX PACK

  440 SIX PACK 3rd gear

  Elikä keskustelun perusteella rock auto toimittaa ilman uhkailuja osia?
  29.3 illalla summit ilmoitti että lähettävät normaali kulutus asiakkaille vain asjakkaan vastuulla tavarat ja mikälli vastaan ottaja maa käännyttää tuotteet takaisin ajakas maksaa palautus rahdin joka kuulemna monin kertainen toimitus rahtiin verrattuna.
  Tämä ilmoitus tuli näkösälle vasta siinä vaiheessa kun olin hyväksyny klikannu pay pall maksamisen.
  En uskaltanut jatkaa vaan peruin ja tyhjensin ostoskorin nyt just mietin et mites nyt projekti jatkuu, oli noin 25 tuotetta mitä yritin tilata.
   
 17. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Vantaalla on tämä hyödyke tulossa
   
 18. Gummisti

  Gummisti Gearhead

  Siis Rockautosta? Ite laitan rastin ruutuu ja maksan tullin tilatessa.
   
 19. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Viikko sitten tilasin rockautosta voyageriin pissapojan säiliön. Nopea oli, monesti tilaus tulee muutama päivä arvioita aiemmin.
   
 20. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

  Mun rockauton paketti on ollu 18. päivästä asti jumissa jenkkilässä DHL:n terminaalissa
   

Kerro tästä muillekin!