rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Ebayhin, vai ebayssa olevaan myyjään? Myyjiinhän saa todella helposti yhteyttä ja niillä on motivaatiota antaa hyvää asiakaspalvelua koska muuten asiakkaat antaa huonoja arvosanoja. Rockautolla on kaiketi todettu että alkaa olla tarpeeksi iso monopoli että voi vaihtaa aspat tietokone"aspaan" kokonaan, eikä haittaa jos muutama asiakas jää pois kun eivät saa enää asiakaspalvelua.
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ihan ebay. Niillä on paljon niitä että lue tämä , saitko vastauksen, koskeeko kysymyksesi tätä, tyyppisiä juttuja. Mutta jos haluat ihan elävälle asiakaspalvelijalle niin välillä saa ettiä ihan huolella että oikea polku löytyy.
   
 3. skide

  skide 3rd gear

  Rockauton email: service@rockauto.com
  Ei tosin löydy nettisivuilta mistään, mutta tuolta ovat vastanneet sähköposteihini.
   
 4. Jaahas, onko kohtalotovereita muitakin joutunut Fedexin tullauskatastrofiin ? Ilmeisesti ollut kuukauden päivät joku sekoomus siellä. Oma etukäteen tullit maksettu paketti lojunut 6 arkipäivää Vantaalla vaan siitä syystä että ei ole työvoimaa skannaamaan sitä eteenpäin. Kävin jo Vantaan konttorissa kyselemässä itselleni pahoittelut, täytyykin seuraavaksi laittaa tarjouskysely että tulenko tuntiveloituksella itse varastohommiin.

  Menikö sinne viimeinenkin kelvollinen kuriirifirma ? DHL ollut tietenkin boikotissa jo vuosia.
   
  Muokattu: 28.4.2021
 5. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Ei mitään, siinähän se ongelma onkin... Mulla yksi paketti tule eilen, seisoi Vantaalla reilun kuukauden, ei tapahtunut mitään, vaikka yritin millä tahansa tavoilla saada sitä etenemään Espooseen...
   
 6. MudMax

  MudMax Gearhead

  Tätä miekin oon ihmetellyt taas viikon verran, alkaa jo hiukan v*tuttamaan.
  Tähän saakka ennakkoon maksetuilla tulleilla ja alveilla ollet paketit ovat tulleet suoraan, niin nyt sinne pitää olla valtakirja tullausta varten ja siitä huolimatta ei tapahdu mitään ja tilanne on edelleen tämä:
  Maksoin sentään yli tuplahinnan seuraavaksi kalleimpaan rahtiin verrattuna, että saan paketin viime viikolla.
  Samana päivänä viereisestä Kalifornian varastosta hitammalla ja halvemmalla FedExin kyydillä tilatut tulivatkin jo maanantaina.......

  FedEx on ryssinyt nopeat lähetykset aiemminkin ja Rockauto ei hyvitä mitään = veloitus tilatun palvelun mukaan vaikka olen yrittänyt selittää, että eihän FedEx voi veloittaa teiltäkään sitä nopeampaa lähetystä jos toimittavat kuitenkin etanavauhdilla.
   
 7. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Viime viikolla tilasin 2 pakettia rockista. Ensiksi tilattu on seisonut maanantaista asti Vantaalla, pari päivää myöhemmin tilattu tuli eilen...
   
 8. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Tänne tuli Fedexin paketti ongelmitta. Perjantaiaamuna tuli Vantaalle, maantainaina ovelle Ouluun.
   
 9. JC5IEDM

  JC5IEDM 3rd gear

  Tarkkaan ottaen väite ei ihan täysin pidä paikkaansa, ovat nimittäin Rockautolla melko hyvin piilottaneet tuon sähköpostiosoitteen.
  Kun sivun ylälaidasta painaa "Help" ja sitten valitsee "Help with Existing Orders", niin aukeavan sivun alalaidassa on tuo osoite ;)
   
 10. airaksa

  airaksa 3rd gear

  Toinen paketti tuli tiistaina.Toinen jäi Vantaalle, ei arvioitua toimituspäivää.
  Tuntuu tämä Suomi olevan se hitain näissä toimituksissa.Suomeen asti tulee yleensä nopeasti,tilasipa Kiinasta,Amerikasta tai euroopasta,
   
 11. bathory

  bathory 3rd gear

  Juu fedexillä ruuhkaa. Alkukuusta tuli normisti n.viikkoon rockautosta mut nyt seissyt tullissa 2 viikkoa.
   
 12. keksi60

  keksi60 1st gear

  Viikko sitten perjantaina tuli rockautosta Fedexin paketti Vantaalle ja ei ole sen jälkeen liikkunut. 'Pending'.
   
 13. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Ehdottomasti kannatta tällähetkellä käyttää DHL:ää.. Fedexillä rockin paketti tulee noin kuukaudessa ja DHL:llä 3-5vrk,.. Pikku ero toimitus nopeudessa..
  Tämä kokemus perustuu neljään kuukauden sisällä tilattuun rockin pakettiin.
   
 14. Nupa

  Nupa Gearhead

  Jotain tuolla fedexillä on häikkää... Viime viikolla tilasin rokkiautosta tavaraa, lähetys tulee kahdessa paketissa.
  Sp shipped-info näytti, että arvioidut toimituspäivät tänään ja ens maanantaina.
  No, molemmat paketit on tullu Vantaalle jo keskiviikkoaamuna. Toinen on nyt ilmeisesti jakeluautossa tulossa, oli sen verta pienet kulut että tuodaan suoraan, mutta toisesta joutunee kuluja maksamaan... vaan eipä oo vielä tullu edes tullaustietoja? Niitä odotellessa, ei kyllä ehdi maanantain jakeluun jos nuo tiedot saa maanantaina...
  Dhooällästä sen verran, että jenkeistä ecommerce paketti ollu nyt kaks viikkoa Saksassa, tai siis sieltä jo lähtenyt? voi olla postinkin hukkaama... lähettäjä sanoo vaan, että odota odota, jos ei 90 päivään tule ni sit ehkä tutkivat.
  Korona ja ilmastonmuutos näittenkin viiveiden syynä varmaan niinku kaiken muunki paskan.
   
 15. matti R

  matti R 2nd gear

  Rockautoon tilaus ti iltana ja lähetys kourassa pe iltana. DHL toi. Tosin kyseessä oli vain cd-levy jossa korjaamokäsikirja.
   
 16. Nupa

  Nupa Gearhead

  ...meillä on valtava määrä keikkoja avaamatta - Brexit ja korona! sen vuoksi et ole saanut aikaisemmin ilmoitusta. nyt ollaan ahkeroitu 24/7 - vappuhan on työläisen juhlaa niin pääsemme lähettelemään tietoja. kiitos ja anteeksi...
  Niinpä niin. Sunnuntaina painetaan pitkää päivää...
  No, ehkä se toinenkin paketti kuitenki huomenna saapuu.
   
 17. Luoppis

  Luoppis 3rd gear

  Yhden stefan tilasin 21.4. Kaikki meni hyvin kunnes paketti laskeutui seurannan mukaan Ranskaan 23.4. Siitä alkoikin 6 päivän seuranta ralli "In transit - At local facility" ja kuittauspaikkana aina Ranska. Kunnes viime lauantaina tuli illalla rivi Departed Fedex Facility ja 6 minuuttia myöhemmin paketti saapui Kölniin. Nopeaa, eikö? Sunnuntai aamuna lähtenyt Kölnistä, kenties kohti Suomea, mutta katsotaan minne se todellisuudessa päätyy.

  Moni on tässä DHL:ää haukkunut, mutta Saksan ja USA:n Amazonista on omasta mielestä tullut tavarat asiallisesti perille. Voihan RockAuton kohdalla olla tietty joku poikkeus, kun tuo Amazonin verkkokauppa hoitaa kaikki tullimaksut automaattisesti. Nyt tosin sekin riemu on siltä osin ennenaikaista, koska tällä kertaa pari pikku nippeliä lähtikin Pittney Bowesin kyydillä.
   
 18. Jukkiz

  Jukkiz 3rd gear

  Kannattaa tarkkailla myös Postnordin seurannasta Fedex-paketteja, niin kuin Hain tapauksessa. Saattaa olla luovutettu niiden kuljetukseenkin, sitä ei minunkaan paketin Fedex- seurannasta nähnyt.
   
 19. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Siellä se paketti nyt on 2 viikkoa seisonut Vantaalla Fedexin hallussa, tai sitten se on kadonnut.
  Oli tullit ja alvit maksettu etukäteen Rockautolle, joten ei pitäs olla syytä pidätellä pakettia.

  Reilu viikko sitten torstaina laitoin aiheesta kyselyn kyselylomakkeen kautta. Vastausta ei ole tullut joten eilen laitoin vielä uudestaan.

  Meinasin Rockautolle tehdä ilmoituksen mutta vaihtoehdot on rahojen palautus tai uusien osien lähetys, en viittis kumpaakaan noista oljenkorsista käyttää koska siinä kärsii Rockauto eikä Fedex...

  Pitänee maanantaina yrittää saada Fedexiltä joku kiinni puhelimitse, ja ihan vittuilun vuoksi sitten jälkeenpäin reklamoida maksullisesta puhelusta.
   
 20. aric-z

  aric-z 3rd gear

  eilen sain fedexin aspasta henkilön kiinni ja torstaina siellä tullattiin 23.4 saapuneita lähetyksiä.
  oma paketti rokkiautosta tullut vantaalle27,4, niin kai se pian saapuu.
   
  freetime-cruiser tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!