rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Keme

  Keme Gearhead

  Just tuli rockauton paketti täysin ongelmitta perille. Prepay taxes ja no problem.
   
 2. dodgeman

  dodgeman Gearhead

  Tämä nyt ei liity varsinaisesti tilaamiseen, yritin löytää Dodge vaniin (90) sitä sähkökytkintä mikä on käsijarrun vivustossa, kokeilin etsiä muista mopareista ja yleismallin tarvikkeista, ei tulosta, onko kukaan löytänyt sieltä tollaista?
   
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

 4. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  Tulivatkin jo tänään keskiviikkona.
   
 5. impala-63

  impala-63 Double Gearhead

  Tilasin maanantai iltana verarit pikappiin ja tänään klo 13 oli jo toimitus kädessä ja vielä FEDEX toimittajana :eek::eek:
   
  juko7 tykkää tästä.
 6. dodgeman

  dodgeman Gearhead

 7. Nupa

  Nupa Gearhead

  Tästähän tuli kirjepostina sitten karhulasku. Ja minä siihen uudelleen sähköpostia...
  Nyt tuli vastaus, että
  Arvoisa asiakas,

  Kiitos kyselystänne koskien laskua XXX, lähetystä YYY.
  Olemme päättäneet tutkinnan kyseisen laskun osalta ja voimme nyt vahvistaa, että laskusta on hyvitetty 16.12 EUR (eli juurikin tuo maksupalvelupalkkio + alv).
  Kiitämme yhteistyöstänne tässä asiassa. Mikäli teillä on kysyttävää, ettehän epäröi ottaa yhteyttä.

  Ystävällisin terveisin,

  FedEx Invoice Adjustment Team

  Eihän tässä mennyt kun yli kaksi kuukautta ja parit sähköpostivaihdot... ei siellä ruuhkaa ole, ei.
   
 8. Concarne

  Concarne 2nd gear

  Onkos muualla näitä FedExin lähettejä jotka eivät viitsi jakaa paketteja? Kirjaavat sitten lähetyksen tietoihin, että vastaanottajaa ei ole tavoitettu vaikka eivät ole yrittäneetkään toimittaa. Selvittäminen jää sitten vastaanottajalle eli maksavalle asiakkaalle. Helposti saa tunninkin jonotella FedExin "palvelu" numeroon mikä on tietysti maksullinen. Puhelu katkeaa mukavasti aina yleensä jossain 20 minuutin paikkeilla jos eivät viitsi vastata ja sitten taas soitellaan uudestaan ja kuunnellaan kaikki valikkolöpinät läpi. Mikäli ei tätä tee niin sitten paketti saattaa ehkä olla joskus uudestaan jakelussa - tai sitten ei. Kyllä asiakkaista pääsisi helpomminkin eroon jos niistä niin paljon harmia on. On tainnut unohtua keneltä se raha tulee millä palkat maksetaan. Kymmeniä paketteja ovat minulle toimittaneet viimeisen parin vuoden aikana mutta eivät toimita enää jos ei ole aivan pakko tuota firmaa käyttää. Pääsivät siis ainakin yhdestä asiakkaasta eroon ja helpotan näin heidän kiireitään. Maksan mielelläni kympin enemmän DHL:lle siitä että paketti tulee perille ja sovittuna aikana, usein jopa etuajassa.
   
  Seevu ja juko7 tykkäävät tästä.
 9. MR_Peace

  MR_Peace 1st gear

  Pari seuraavaa tilausta menikin jo suht ok, nyt en ottanut pikatoimitusta, niin tuli FedExillä toisen tilauksen paketeista 3/4 ajallaan ja samalla tuli erikseen tilattu ac lauhdutin pari päivää etuajassa, ja tuo puuttuva pakettikin tuli Ruotsin kautta muutaman päivän viiveellä.
   
 10. MR_Peace

  MR_Peace 1st gear

  Ja näytti tulleen 5% alennuskuponkikin RockAutosta ton viime tilauksen jälkeen,
  voimassa 3.10. asti ja käyttökertoja rajattomasti:


  Code: 181336236163735275

  Thank You for Being a RockAuto Customer!

  Using your discount code is easy! Enter your discount code in the 'How Did You Hear About Us?' box without any other numbers or characters for an additional 5% savings. Discounts cannot be applied to shipping, gift certificates, or to an order once it is marked as shipped.

  [​IMG]

  Your code expires on October 3, 2021, 12:00 Midnight CT, so do not wait!

  Share Your Code!

  There is no limit on order size or number of orders - use your code on your next order, and share it with your friends and family!
   
 11. Hai

  Hai Double Gearhead

  Alennuskoodeja on kerätty tuonne:
  Rockauton alennuskoodi | sivu 50 | Overdrive.fi
   
  MR_Peace tykkää tästä.
 12. MR_Peace

  MR_Peace 1st gear

  Hai tykkää tästä.
 13. duel

  duel 2nd gear

  31.7 tilattu ja tänään 6.8 kotiin tuotuna ilman mitään ongelmia. Rockauto & Fedex.
   
 14. elkamiina

  elkamiina Gearhead

  Tilasin 3.8. kardaaninristikot. 5.8. tullissa ja tullasin. 6.8. DHL kiikutti ovelle. Mun mielestä aika rivakka toimitus.:) Maksoi toki 10€ enemmän kuin Fedex.
   
 15. 54474N4

  54474N4 Gearhead

  Tilasin 6.8 perjantaina rockautosta rompetta ja toimittajana Fedex. Kaikki tullit yms. kulut maksoin Rockautolle. Tilaus jakautui kahteen varastoon joten romppeet tulivat kahdessa paketissa. Tasan viikko tilauksesta, perjantaina 13.8 toinen paketti putkahti kotiovelle. Toista pakettia ei näkynyt ja katsoin fedexin sivulta että se oli menny johonkin perätilaan. Soittelin asiakaspalveluun ja sanoivat jostain syystä se on mennyt automaattisesti tulliselvitykseen vaikka ei pitäisi, mutta hän vapauttaa paketin. Seuraavana maanantaina soittelin taas fedexille kun paketti oli edelleenkin samalla statuksella netissä. Sanoivat taas että laittavat sen liikkeelle. Tiedustelin toimitusaikaa, niin arvaili että ei ainakaan maanantaina, mutta voisi olla tiistaina. Tai sitten keskiviikkona, torstaina tai perjantaina. No positiivista Fedsexin asiakaspalvelussa on se että osaavat luetella viikonpäivät. Tänään on tuo perjantai, eikä pakettia ole vielä kuulunut. Seuraavan paketin tilaan DHL:llä...
   
 16. Luoppis

  Luoppis 3rd gear

  Sain tilattua DHL:llä about 14kg/kpl jarrulevyt ja palat. Tilaus viime lauantaina sisään, nyt perjantaina ennen puolta päivää paketti perillä. Hintaero DHL:n hyväksi noin 70 euroa verrattuna FedExiin. Tullit maksettuna etukäteen ja alkuviikosta tuli tekstiviestillä linkki mihin ilmoitettiin vastaanottajan sotu ja homma hoitui siltä seisomalta.

  Jotenkin tuntuu, että viimeisen vuoden aikana on aika paljon ruvettu säästelemään pakkaamisessa Rockautossa. Ei ole niitä ilmatyynyjä samaan malliin kun ennen yms. Nyt oli jarrulevyjen paketit laitettu vähän oudon muotoiseen pahvilaatikkoon limittäin ja ihan minimimäärä täytettä/palleroita. Ja jarrupalat samaten vaan viskattu johonkin väliin. Aika muussina oli paketti, mutta ihme kyllä kaikki oli tallessa. Eikä ollut särkyvää tavaraa onneksi seassa niin kaikki hyvin. Jääkaappimagneetti tosin oli reunasta repeytynyt, joka itsessään on jo suuri pettymys.

  Jarrupalat oli tosin selkeästi avattu jossain vaiheessa, mutta näyttävät kuitenkin käyttämättömiltä. Niissä kitinänestokilkkeissä oli ehkä jotain ihme silikoonirasvaa?

  Jostain syystä kuitissa lukee Raybestossin jarrupaloissa Country of Origin: Finland? Tekeekö noita muka joku Suomessa?
   
 17. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Jos maksoit paloista tullia ja alvia ni vaadit rahat takaisin siltä osin. Ne lasketaan alkuperämaan mukaan ja jos ei tiedossa niin sitten lähetysmaan perusteella. Säilytä tosite.
   
 18. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Itellä kävi samalla tavalla pari viikkoa sitten. Yksi tilaus joista toinen tuli vajaassa viikossa kotiin ja toinen vastaavasti makasi viikon Suomessa huolitsijalla / vast ennen kuin tuli perille. Niin ja tuo vaati sen kolme neljä puhelua.

  Taas DHL:llä tuli retainerit Floridalaiselta varaosakauppiaalta neljässä päivässä Sawoon.
   
 19. moorits

  moorits 1st gear

  Tuttu tilanne ...Fed Ex -n Suomen puoli oli jumissa. Niitä muka haitasi korona ...Soitin USA-n ja sieltä sanoivat että korona ei saa haittaa rahantekoa..
  Viime kuussa oli parit paketit kuukauden verran Vantaalla. Nyt näyttää olevan asia kunnossa . Parin viikon aikana on paketit tullut kunnolla.
  Ps. ostan Rockautosta viikottain ja paketit tulee max 5 päivässä FedEx-illa .
   
 20. fishbone

  fishbone Gearhead

  Hyvin tuli Rockauton paketit DHL ja Fedex läpi,ei mitään ongelmaa.
   

Kerro tästä muillekin!