rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Itsellä viimeisin lähetys ( 2 pakettia) tuli FedExillä ja päivää aiemmin kuin annettu toimituspäivä. Oli tullit maksettu etukäteen...
   
 2. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Rockauton viimeisimmän tilauksen FedEx hoiti mantereiden ja valtamerien yli muutamassa päivässä, vikat 50km kesti sitten pari viikkoa...
  Summitin paketilla sama homma.

  Saanu itse soitella perään eikä aspaan oikein pääse läpi ja siellä pahoitellaan kun on yhdistyneet TNTn kanssa niin pahasta ruuhkautunu.
   
 3. kalervo1

  kalervo1 1st gear

  Tilasin tuossa taannoin mittarivaijerin 59 cadillakkiin ,ostin vielä kaksi, olikin kuvastossa väärää tietoa kävivätkin 64 mallista eteenpäin , sain käyttämättömästä rahat takaisin lähetys kuluineen , ja eivät ole ainakaan vielä pyytäneet palauttamaan 1 vuosi mennyt .
   
 4. Nupa

  Nupa Gearhead

  Toissaviikolla tilattu paketti piti olla täällä viime ke, tuotiinkin jo viime ti.
  Viime viikolla tilattu paketti piti olla täällä ylihuomenna, tuotiin jo tänään.
  Seuranta ei oo toiminu ainakaan pariin viikkoon yhtään, mutta kerta se on ensimmäinen ku tilattu paketti tulee etuajassa - puhumattakaan kahdesta, peräkkäin.
   
 5. dart -66

  dart -66 Gearhead

  ^ itsellä FedExin seuranta kyllä toini. Toinen paketti lähti Minnesotasta ja toinen NewYorkista. Illinoisissa samaan kyytiin ja Arlandaan...
   
 6. kuolinpesä

  kuolinpesä Gearhead

  Minulle kävi Sebringin ylätukivarren kanssa vähän samoin... Tilasin kyllä oikean palikan, mutta oli tehtaalla pakattu pussiin väärän puolen tukivarsi. Vikahan ei ollut Rockauton. He lähettivät osanumeron mukaan ihan oikein. Tein reklamaation, pistin kuvia tukivarresta ja vääristä varaosanumeroista, tuli pahoittelu ja viiden päivän päästä ovelle oikea palikka. Pyysivät säilyttämään väärän osan MAHDOLLISTA palautusta varten, Palautusohjeet tulee korvaavan osan mukana...
  Eivät halunneet takaisin. Rahtikulut suuremmat kuin kate kyseisestä osasta. Kiitin ja annoin positiivista palautetta toiminnasta.
   
 7. bathory

  bathory Gearhead

  Ruuhka ei fedexillä onneksi ole niin paha kuin vuosi sitten. Nyt muuten tilasin eka kertaa, että tullit maksaa samalla. ei ole vielä paketti tullut, mutta jos oikein ymmärsin, niin ihan kätevä.

  Olen tilannut tuolta kahteen eri autoon saranatappeja. Ekalla kerralla paketti oli selkeesti auennut jossain välissä ja ne puslat olivat poissa. Lähettivät uuden.

  Nyt taas sama homma, mutta paketti ei ollut edes auki. No sangen perseestä kun tuli korvaava, niin sen joutui tullaamaan uudestaan, ja sen jälkeen voi tullilta pyytää korjausta ja saada rahat takaisin. Jota en jaksanut tehdä 2,55 euron takia. Mutta todella perseestä. Tässäkin reklamaatiohyvityslähetyksessäkin oli pakkaus auki mutta osat sentään tallella.
   
 8. kuolinpesä

  kuolinpesä Gearhead

  Jaa.. Onkohan jotain muuttunut (taas) tullauksissa? Itse en joutunut maksamaan ylimääräistä korvaavasta osasta.
  Molemmat tuli FedExillä ja kuljetusfirma hoiti tullauksen.
   
 9. mopo-ukko

  mopo-ukko Gearhead

  Itse tullatessa siellä on muistaakseni rasti takuuosille niin ei tartte maksaa uudelleen.
   
 10. bathory

  bathory Gearhead

  Mäkään en tuossa aiemmassa keississä. Näissä n.vuosi väliä.

  No, kiva tietää tässä vaiheessa.
   
 11. Cumminski

  Cumminski Gearhead

  Jeeppiin tilasin pari vuotta sitten etupään napamutterit jossa lisäksi prikka ja saksisokka + lukituspelti. Tulikin paketissa kaikki mutta ei sitä tärkeintä eli muttereita. Selkeästi oli paketit avattu ja mutterit kadonneet. Ihmettelin kyllä kovasti, että jokuko rahdin aikana tuumannut että tarttee just ne :D no palautetta rockautoon ja viikon päästä tuli just samanlaiset paketit, avaamattomat. Ekan lähetyksen paketit oli lisäksi teipattu huonosti kiinni.

  Mistä tulikin mieleen kun nuorna poikana välppäsin Kiitolinjan terminaalissa kappaletavaraa. Sanoivat silloin (joskus 2000 luvun alussa) että auton renkaat tahtoo kadota matkalla, yleensä niin että neljästä katoaa yksi. Sitten rengasmyyjä joutuu lähettämään taas uuden, sen puuttuvan kappaleen. Joskus harvoin katosi koko sarja :rolleyes:
   
 12. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Rokkiauto ja Fedex toimii edelleen, 14.9 tehty tilaus ja edullisin kyyti. Arvioitu toimitusaika 22.9 ja piti paikkansa. Ainoa miinus, ei jääkaappimagneettia...:p
   
 13. Cumminski

  Cumminski Gearhead

  Viikko sitten tilattu Ramiin ovien ikkunatiivisteet, tuli ajallaan. Toimitusaika n. 1,5 viikkoa.

  Nyt tulossa perhekulkineeseen raidetangon molemmat päät molemmille puolille. Toimitusaika sama 1,5 viikkoa ja Fedex edullisin. Tiedä sitten olisko jostain suomesta saanut halvemmalla, mutta edulliset ne on silti vaikka Moogit.

  Ja juu: ei jääkaappimagneettia liioin paketissa höh :D
   
 14. Cumminski

  Cumminski Gearhead

  Noniin. Raidetangon päät tuli. Tilasin alapallot samalla mutta joku moka siellä päässä kun olivat erilaiset. Laitoin palautetta ja selitin asian numeroineen, sen kummemmin kyselemättä tuli sähköposti että korvaava osa on tulossa. On ne aika velmuja :)

  Ja tällä kertaa sain jääkaappimagneetin :D
   
  Seevu tykkää tästä.
 15. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Minä tilasin 20.9 Tiistaina osia , tulivat tänään Torstaina perille magneetin kera , ajelivat jo eilen Hki-Lahti välin edes takas , eli ihan hyvin reilu viikko tilauksesta.
   
 16. Seevu

  Seevu Double Gearhead

  Aloin tekemään Rokkiin tilausta jarruosista, mutta perkala, kun rahtihinnat on ihan julmetut! Jarrulevyparille pompsahti 200€ kustannuksia! Taidan tilata paikallisesta tai Marjakankaalta..

  -J-
   
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Jarrulevyt on kalliita tilata sieltä. Kannattaa katsoa Ebaystä, sieltä tulee joskus samaa osaa murto-osalla RA rahdeista.
   
  Seevu tykkää tästä.
 18. Seevu

  Seevu Double Gearhead

  Olin laiska ja nakitin varaosamyyjäkaverini etsimään palikoita (Salon Motonetista pyytäkää Keijo paikalle, niin saatte oikeat osat!).

  -J-
   
 19. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Eka kerta kun hommat ei mennyt Rockauton kanssa kuin Strömsössä.

  Tilasin Ramiin Monroe Heavy Duty iskarit viime syksynä. Ne ehti olla ajossa pari viikkoa ennen talviunia, nyt kesällä kun otin Ramin liikkeelle niin alkoi tuntua kuin jollalla ajelisi aallokossa.

  Claimia kehiin, "lähetä vanhat takaisin niin tutkitaan". Varmistin vielä sähköpostilla että muuta vaihtoehtoa ei ole.

  Fedex kuskaisi Iskarit pyydettyyn osoitteeseen reilulla 230e sijoituksella (Iskarit kotiovelle rahteineen maksoi reilun satasen).

  Oppirahat on maksettava, jatkossa ehkä harkittava muutkin vaihtoehdot ennen isompien pakettien tilaamista.

  Jos laskee vuosien varrella Rockautosta tilattujen osien säästön vs. jos olisi Suomesta ostanut kaikki, niin satanen on kuitenkin pikkuraha oppirahoiksi :)
   
  Cumminski tykkää tästä.
 20. Concarne

  Concarne 3rd gear

  FedEx on alkanut jälleen toimittamaan Rockauton paketteja perille asti myös Espoossa. Ennen ilmoittivat, että on yritetty toimittaa vaikka ei ollut näin tehty ja paketteja sai jahtailla työkseen. En missään tapauksessa ole mitenkään ennakkoasenteinen tai peräti r*s*sti mutta jännä yhteensattuma on, että kuskien etninen tausta on nyt erilainen kuin ennen. Sitä en vieläkään ymmärrä miksi soittavat ennakkoon salaisesta numerosta ja kysyvät olenko kotona. Ei siinä heidän toiminnassa pitäisi mitään salaista olla ja työaikana harvemmin vastailen tuntemattomiin soittoihin. Tiedän myös, että minulle on paketti tulossa joten olen varautunut sen myös vastaanottamaan. Jääköhän vieläkin paketti saamatta jos ei sillä sekunnilla tuohon puheluun vastaa.
   

Kerro tästä muillekin!