Rod&Kustom -hörhöille sopivia fillareita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Naxu, 16.7.2004.

  1. Juha K

    Juha K 3rd gear

  2. apukuski

    apukuski Gearhead

    Just huomasin kans kun garagen sivuja selailin.. tässä ois nyt talvi aikaa taas miettiä kujeita tolle pyörälle... Rungon mallihan on pirun hieno tollasessa biltemacruiserissa..
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  4. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

  5. apukuski

    apukuski Gearhead

  6. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Miten lie pelannu aikoinaan tuo amerikkalaisten polkupyörien tuonti suomeen. Harvakseltaan niitä on maisemissa näkyny!? Tuli van mieleen ku ovat suht koreita ja ei oo silmään monesti sattunu... Puhun nyt siis Vanhoista, enkä uusista...
     
  8. MrVelo

    MrVelo 3rd gear

    Käsittääkseni esim Schwinnillä, joka on Amerikan suosituin pyörä ollut iätajat, ei ole ollut ennenmuinoin maahantuojaa Suomessa. Kaikki mitä tänne on tullut maahan on tullut muuttokuormissa. Itse olen viimeisen 10 vuoden aikana törmännyt yhteen Schwinniin, sekään ei ollut ns balloon tyyppi. Oikein vanhoista 1900 alku löytyykin sitten jo paremmin. 1900 luvun alun pyöriä löytyy jopa helpommin Suomesta.
     
  9. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo tosiaan ei noita virtaviivoja oo liiemmin näkyny. Noi vuosisadan alun mallit on sitte vähä sellasia vähemmän kiinnostavia... Ainaki minusta. Ovat lähempänä muotoilultaan tota ns. tavallisempaa tönkköö hommaa. :-?
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Minne lie hävinny minun pyörä rojektikuva jonka eilen laitoin... Deletoinu näköjään useita kuvia photopuketista.... :rotfl: On tainnu kosmos olla eilen pikku tuiskeessa... :oops: No eipä tossa mitään menetettävää ollu. :wink:
     
  11. Cüst0m

    Cüst0m 1st gear

    Tietäiskö kukaa mistä sais tommoseen ite tehtyyn chopperiin leveen valkosivu renkaan. :odroll:

    Oisko suomessa jotain kauppaa tai jotain...
     
  12. MrVelo

    MrVelo 3rd gear

  13. apukuski

    apukuski Gearhead

    Tuolta sidewaypsyclesin foorumilta löytää muutenkin paljon kaiken näköstä. Erittäin mielekästä luetavaa/katseltavaa..
     
  14. Cüst0m

    Cüst0m 1st gear

    Kiitokset teille :rotfl:
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: No nyt vasta minäki älysin enempääsä ihmetellä... Maalainen on hidasälyinen kuin lehmä.... Monesti linkki ollu tälläki voorumilla, mutta enempi tutkailu jääny vähemmälle. Ku olis tollanen voorumi noin kymmenen vuotta sitten löytyny+ Tietokone, niin hullukshan sitä olis tullu. Sillo tuli noita pyöriä silvottua vähän ripeämpään tahtiin, mutta mitäpä noista nyt murehtimaan. Pari vaihtui viinaan ja kolmas varastettiin... :rotfl:... Siis minulta.
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  17. TYA-10

    TYA-10 1st gear

    Minkäs laatusia noi bilteman kruiserit on? Hajooko ne heti? Töihin kun on vaan kaks kilometriä ni vois semmosellakin sinne hurutella.. Ja kotiinpäin alamäki :lol:
     
  18. apukuski

    apukuski Gearhead

    Itellä on tollanen Biltema Cruiseri ja uskallan väittää että hinta-laatusuhde on kohdillaan. viime kesän suhistelin tollasella meneen ehkä 500km eikä siinä mitään ihmeellistä ollu.. Ainut mihin kannattaa varautua niin on se että on alkuun melko mielenkiintonen ajettava. Levee tanko ja matala "maavara" tekee sen. Suosittelen kyl hankkiin onhan siin nyt enämpi tyyliä ku tollasessa perus maastopyörässä.. 8)
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D No niin nyt olis ainakin takavalaistus valamiina tuohon puukylki pyörään. Saa entinen etulyhty hoitaa sen asian. Tulee jotenkin mieleen runebergin torttu... Näin päivän kunniaksi:

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1095.jpg

    Ku puu tulee näyttelemään pyörässä isoa osaa niin pitihän se lampun lasi värjätä petsillä. Eteen tulee sitte tollanen Shwinnin lamppu, joko yksi tai sitten teen noista kahesta sellasen tuplaliitoksen.... Ja petsatahan neki piti... :rotfl:

    Perhana ku ei mistään saanu noita Feltin kermakumeja... Ovat ilmeiseti loppuneet tuolta Chopperdomeltaki. No onhan nuo Fat Frankitkin komiat, mutta pirun iso työ oli jynssätä tekstit ja heijastinnauhat poies. :x
     
  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :) No niin nyt on otettu alustavat tyypit kokeellisella teippiviritelmällä. Kuinkahan monet pahvimallit noissa lokareissa on ollukaan... Ja monet tulee vielä olemaan. Oma hommansa ku joutuu väistelemään ketjuja ym... Josko tuota kohta olis niin varmalla pohjalla, että kehtaa peltisepän laittaa taikomaan... Piti olla suht valmis paketti ku tilasin tuonkin rakkineen... Ku on aikansa tota katellu, ni eipä siihen taida paljo koskematonta jäähä... Jopa runkomuutoksia suunnitelmissa, vaikka siks tuon tilasin ku aattelin, että säästyis putken taivuttelulta... Lattialla olevista koivupahkan palasista pitäs sorvata uudet tupit stongaan... Joka sekin tulee pikkasen kaventumaan ja taipumaan... Ja helekattiako nuo heijastinnauhat vielä noissa kumeissa näkyy???. Ei niitä luonnon valossa huomaa... Pitikö neki vielä hioa uudestaan..

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1107.jpg

    Turhaa paskan jauhantaa... Ei nää koskaan vamistu... :lol:
     

Kerro tästä muillekin!