Rodiin Corveten alusta ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Mr. Horsepower, 4.10.2009.

  1. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

    voiskos suomessa mennä läpit konttorilla jos rodin kasais esim corveten alustan osilla & tekniikalla ???...

    sais kunnolliset jarrut... ja alustan hammastanko ohjausen yms ? eikös...
    eikös noita C4 corvetteja ole ollut automaatilla varustettuna ???
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Voihan ne veten akselit ja tekniikan laittaa vanhaan runkoon/koriin. Prosentitkin riittää ja lupienkin puolesta pitäs kaiketi onnistua.
     
  3. Tuo ensin mainittu tapa voi olla helpompi tapa toteuttaa tuollainen , korinvaihtona nimittäin , koska akselistojen kiinnitys runkoon jää alkuperäiseksi ja ei tarvitse todistella runkojäykkyyksiä muuten kuin kiertojäykkyys kokeella ts. korinvaihdon jälkeen ei saa olla letkumpi kuin alkuperäisellä korilla.

    Oma "rodini" on tehty kv;na ja ainakin autosta tuli hyvä ajettava ja esim isolohkon ahtaminen kävi ihan vaan muutoskatsastuksella , vanhaan autoon on hiukan vaikeampi saada oikeasti tehokasta tekniikkaa näistä meidän nykyisistä takapajuisista säädöksistä johtuen. Parempan suuntaan on kyllä menty viimeaikoina , toivottavasti sama suuntaus jatkuu ja saataisiin harrasteajoneuvoille vero-ja rakentelu vapauksia muiden maiden malliin.

    Mieluiten minäkin käyttäisin projekteissani oikeita vanhoja osia ja runkoja jos ei kaikki energia menis lupaprosessien läpiviemiseen...
     

Kerro tästä muillekin!