Rodikeskustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 30.10.2001.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Onkos täällä rodirakentajia keskustelemassa? Itselläni on Chevy -38 -rodiprojekti sekä Chevy -36, joka tarvitsisi osia.
     
  2. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Aika laihalta näyttää tää osasto.... ihan niin kuin rodien määräkin Suomessa!

    Montakohan niitä mahtaa olla rekisterissä?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Rodityyppien kerhollahan on omat kotisivut, siispä nyt joku reipas viemään ajatusta FSRA:lle, että liittävät OD:n osaksi omia sivujaan --- avot niin rodikeskustelu lisääntyy hetkessä!
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2003-11-19 11:08 ]</font>
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2003-11-19 11:08 ]</font>
     
  6. Olis joutilaana 36 chevan konepelti + sivupellit.... Aikaa nähneet , mutta kyllä näistä kunnon kyläseppä jotain saa aikaiseksi. Taitaa myös löytyä etulokareiden tukirauta ,se runkoon tuleva pässinsarvia muistuttava.
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  8. Linttabros

    Linttabros 1st gear

    -37 chevy hyvä rodiprojekti löytyy nelilinkkiä coiloveria billetti vannetta boxattua runkoa ym. jos kiinnostaa niin pirautapa 050 3379143
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  10. Kaverini toi muutava viikko sitten 39 v12 sedan lincolnin raadon tontille , saas nähdä milloin vaiko ei koskaan aloittaa sen näpertelyn... Rakentaa taloa,mukulaa pukkaa,osti 650jytä-jammun pahvilaatikossa,edellinen rodi vaatii updeittausta jne. Voisin mainita ostohalukkuudestasi,mutta tuskin haluaa myydä ,kun kaikki pitää saada ittelle :wink:
    (ittellä on sama vika)
     
  11. lake ender

    lake ender Gearhead

    36 pikappivoorttia yritetään väsäillä...:smile:
    Hyvinhän tänne nyt on tullut rodiukkoja, kun vertaa vuoteen 2001.
     
  12. Karva

    Karva Gearhead

    Heureka, olen parantunut ... !!!

    Mulla ei enään ole tota keräilytautia joten jätän pari värkkiä ittelleni, Dodge, Stude, Ford Rodi projektit ja Chevy sekä Caccy aihiot ja myyn loput pois :

    Plymo-39 + varaosakori Plymo -36 + BuicLeSable Stw Rodin-osalähteeksi, 307 ja th200 4-vaihd, jonka saa ajamalla kotiin = KOKO KASA 2500 E / PARAS TARJOUS, VAIHTO JNE....

    STUDE CUSTOM CRUISIG SEDAN täydellinen alusta ja melkein ajokunnossa, mitä nyt 40 vuotta seissyt, kaikki paikallansa jopa org pakoputki ja tulpan johdot, ratti, polkimet, penkki puuttu niin tällä pääsee huristaan, yms, no on siinä hitsattavaakin taka lehtien kiinnikkeet on irti muuta ei, harmittaa kun joku vei korin päältä -70 luvulla, onko 800 E liikaa ???


    KAIKKIIN NOIHIN ON TIETYSTI ORG SUOMI PAPERIT, ALKUPERÄISTÄ REKISTERIKIRJAA TAI SEN OIKEAKSI TODISTETTUA KOPIOTA, JOKA VÄRKIN SAA KILPIIN, EN NIITÄ OLIS ITTE MUUTEN HOMMANNUTKAAN 040-822 1508

    Panen noihin vielä sen verran ylimääräistä roinaa mukaa jotta tuntuu ....

    ANNETAAN ILMAISEKSI TAI JOS KEHTAA SAA TUODA WISKY PULLON TULLESSAAN ...

    Tilalle saa ford -37 etu ja taka- päät, oli kait joskus 4d sedan

    Tai Chevy master 4d sedan kopan raato, eli siitä saa etupään jossa tulipelti ja ikkuna kehys yms, takapäästä takaikkuna ympäristö, ovia ja muita ei ole, ja sitä pulloa ei tarvi tuoda ....

    Myydään jos jotain sais ton ford-37 ovet ne kun on niin hyvät jotta niistä tarvittis saada rahaa, 4-ovea + pari muuta yht, 100 E, ja noi ford ja chevy raadot saa kaupan päälle.

    :-o :-o :-o

    PS: Otin niitä kuvia ja laitan e-mail:lla, kun kerkiän eli privaattiviestillä osoite ...
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pikkumuutoksilla A-Fordiin!
     
  14. dirty

    dirty 1st gear

    Tutulla olisi -38 Chevyyn keulapala (johon maski kiinnittyy) Etulokasuojat ja runko akseleineen (?) neliovinen kori (?). En ole ihan varma romun määrästä. Mutta jos kiinnostaa niin hihkaise.
     

Kerro tästä muillekin!