Roikkuva kattoverhoilu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja vesku383, 29.6.2005.

 1. houru

  houru Gearhead

  Ongelma on usein vaan se,ettei siellä "taustalla"ole mitään,mihin kiinnittää,vaan sekin on muuttunu pelkäksi jauhoksi.

  Mun stw:ssä oli silloin kun sen ostin,kiinnitetty n.500 nuppineulaa pitämään sisäkangasta paikoillaan.Mutta kun se tausta oli niin haperoa niin niitä neuloja tippuili sieltä tasaseen tahtiin,ja välillä oli neula persiissä kun istu penkille :eek: .No vaihdoin sitten varaosaautosta suht virheettömän kattozydeemin siihen.Ja sitten kun se tulee tiensä päähän niin heivaan sen mäkeen ja saa olla ilman koko sisäkattoa.
   
 2. Buddy

  Buddy 1st gear

  Voi olla paras vaihtoehto just toi et poistaa sen jauhoks muuttuneen katon kokonaan pois taustamatskuineen ja tekee uudetyyppisen tsydeemin vaikkapa liimaamalla jäykistepalkkien väliin limiä joka on sitä rouhepuristettua vaahtomuovilevyä ja päällystää sen sitten vaikkapa villakankaalla tai fleecellä ni ei putoa ikinä enää sisäkatto. Biltemast saa halpaa sprayliimaa joka tuntuu pitävän kankaassa hyvin mut melkein ostaisin jotakin laadukkaampaa spayliimaa sisäkattoon ettei varmasti putoa. Mä ole käyttäny bilteman liimaa sellasis kohteis joidenka irtoaminen ei ole niin vaarallista esim liinoittaessani istuimien sekä selkänojien vaahtomuoveja. Se maksaa alle vitosen/purkki... :wink:
   
 3. Deltapete

  Deltapete 1st gear

 4. Temutin

  Temutin 1st gear

  Mites.. mullakin tossa delta 88 roikkuu tuo verhoilu tai se on jo oikeastaan lattialla, mutta mites kun se "muovi" runko on muuttanut muotoaan takana istuessa osuu pää kattoon ja juurikin murtunut nuista aurinkolipan kohdista....

  oiskos hyvää ideää miten sen saisi muotoonsa vaiko tehdäänkö kokonaan uusi ja mistä...???
   

Kerro tästä muillekin!