Rottakuplat...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 19.6.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuka omistaa kyseiseen kategoriaan kuuluvan kuplan tai sitä liippaavan tai rakentelee moista?. Itsellä tekeillä 72`jossa vanhemmat loksut ja pitkät sheivatut luukut ja kori. Väriksi tulee ainut ja oikea mattamusta valkoisilla ikkunatiivisteillä, peltivanteet joissa baby moon kapselit ja punavalkea väri (kehä valkoinen, keskusta punainen.Renkaat eteen 125tai135,15", taakse 215,15". Luukkuihin tulee t-kahvat, loksuihin puskuriraudat (nerf bars) peep mirror, reiällinen aurinkolippa, louwers astinlaudat jne. Koria ei shopata, alusta lasketaan niin alas kuin mahdollista.

    Räyhäputkisto tuplavaimentimella (tällähetkellä kiinni) tai 2kpl stinger poikittain molemmille puolille. Hiemanpiristetty 1300cc mylly asiaankuuluvilla hilppeillä (kromia ja louwerseja) Takaluukku täyteen louwerseja jos joku tekee..Kokopunaiset takavalot blue dotseilla, eteen rossikehykset, keltaiset polttimot jne.

    Sisustaan tulee punainen tuck n roll verhoilu, (penkit, ovipahvit , kojelauta). Pakollinen isokehäinen vanhempi luunvalkoinen ratti ja valkoinen vaihdenuppi (biljardipallo) tai t-kahva, alupolkimet. Uudet harmaat lattiaverhoilut (löytyy hyllystä)
    jne. Et semmosta...Mukava kesäräyhä siitä pitäs tulla...Kattellaan.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    KETÄ KIINNOSTAA KUPLAT??????
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kai se joitain kiinnostaa, kun on maailman eniten myyty ja rakennettu auto...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    kiinnostaa niin useita että jenkkiautoilijoitakin kismittää.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Korolla on eniten valmistettu.
    Ford f-100 on kakkosena.
    sitten on kupla.
    vissiin.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Golffiakin on tehty enemmän ku kuplaa.
     
  7. timuli

    timuli Gearhead

    hieno homma että joku viittii vielä hitlerin kostoa värkätä,tsemppiä
     
  8. Erppa

    Erppa Gearhead

    Multa löytyy vanhoja etuvaloja jonkin verran,uusia ja käytettyjä...En tiedä vaan raskinko luopua?
     
  9. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Vaatii ehkä hiukan yleissivistystä ymmärtää että kupla on itse asiassa hyvin lähellä vaikkapa A-malli -Fordia, noin perustasolla. Äärimmäisen yksinkertainen rakenne (siis 30-luvulla suunniteltu), aito streamline-muotoilu samalta vuosikymmeltä. Halpa. Sitä paitsi kuplan suosio rakennettuna autona on alkanut juuri etelä-californiasta, sieltä mistä ne roditkin ovat saaneet alkunsa. Eli ovat ilmeisesti äijät sielläkin ymmärtäneet asian ytimen.
    Tämä viimeaikainen suuntaus, jossa paiseeseen asennetaan rodimainen etuakseli tai omaa etuakselia siirretään runsaasti eteenpäin, parantaa ulkonäköä rajusti. Muutenhan auto on ilman etulokkareita aika hassun näköinen. Niin että onnea vaan rakentelulle, kyllä siitä hyvän saa. (Mullakin oli aikoinaan chopattu ja fendereillä ym. roippeilla vaustettu kupla joka oli aika herkullisen näköinen laite, missähän sekin on nykyään...)
     
  10. pommari

    pommari Gearhead

    Mm.uudessa Volksworld-lehdessä (July 2004),on artikkeli kyseisenlaisista härveleistä.Tuntuvat olevan kovasti muodissa tällä hetkellä...
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onnistuskos tollanen etuakselistomuutos täällä jos jenkeistä tilais hilppeet? Härskin näkösiä tollaset vehkeet on jokatapauksessa. Paksutolppasesta korista tietty vois saada näyttävämmän jos vielä ovaali tai splitti takalasilla...Nyt pitäs ettii netistä kuvia tänne...
     
  12. platuart

    platuart Gearhead

  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ainoat oikeat kuplat ovat vm 70 nuorempia ja uudemmat ovat ähtäreitä!!!
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä jos alkuperäisiä niin 70-luvusta ylöspäin ovat rumempia, mulla toi vastaa ulkonäöltään -66:sta vaikka 72` onkin...
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos fläkästä rakentaa rotan tai kustomin kyl se pitää olla 66 tai vanhempi.Ei mitään pystylamppu vehkeitä...


    t.kraZY DADDY
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    ..pitää olla paksutolppa..kuusviiskuuskuus ei vielä käy..
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kylläpä oli saanut alkuperäinen viesti paljon vastauksia... Mutta joo, eli itsellä on kans samanlainen projekti kiinnostanut jo tovin aikaa. Suurimpana erona se että on ollut tarkoitus myös chopata se. Ehkä myös kaappariovet ja nokkapeltiä muotoilla siten että se ei ole niin pyöreä keulasta, vaan pikku kulmalla siitä ihan edestä. Kenties siihen jopa jonkinnäköistä grilliä. Mitä ajatuksia siitä grillistä? Sinänsä, ette te minua siitä ympäri puhu, mutta onko tyhmää vai todella tyhmää laittaa sitä kun se on kuitenkin pelkkänä koristeena. Ja ideoita mistä olis hyvä lähteä liikkeelle? Että jos käyttäis esim jotain fordin maskia tms.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

  19. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    mulla on 70 kupla, tulee mattamusta, ilman lokarit, chopattu, ilman sisustaa, ikkunat, puskurit, hiekkapellit, www renkaat ja hel-etin matala! primeri tietysti! ei ole sitten valmis vielä...
     
  20. kustumize

    kustumize 1st gear

Kerro tästä muillekin!